Aktív témák
-
dancsuri
veterán
válasz hülyegyerek #26445 üzenetére
Miért nem próbáltok ki egy "jó" romot is: HamstersRom
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
B.Ricsike
őstag
válasz csabám #26454 üzenetére
Szerintem eddig ez a legjobb ROM amit próbáltam. Nekem egyedül az akkuideje nem tetszik, mert 1-1,5nap alatt lemerül, de amugy szélvész, jól néz ki, stabil. Talán egy másik modem-mel a GPS is jobb lenne benne, de igy sem rossz.
kutkut: Igen, arra gondolok, de a H is frankó. Az hogy hardcore vagy voodoo??? hááát nemtom, nekem most hardcore van, elötte voodoo volt.... mind2 jó. Szintem kicsit ROM függő is a dolog, ugy vettem észre van amelyiknél egyik a jobb van aminél a másik.
[ Szerkesztve ]
-
gcsabai
csendes tag
Sziasztok
Kérdezném hogy a telefon aktuálisan látható képét mivel tudnám elmenteni.
Elöre is kösz.gcsabai
-
B.Ricsike
őstag
válasz kutkut #26462 üzenetére
Ez is egy megoldás, de mind2 hoz mehet akár a másik is. Elöször szerintem próbáldd ki az egyik verziót. pl Doc + hardcore.... ha bejön,tetszik akkor haggyad, ha nem, akkor próbáld meg feltenni a voodoo-t, persze elötte a lagfixet meg a tweak-eket deaktiváld. Vagy ugyanezt a Darky-val is megcsinálhatod, de ott már ugye voodoo az alap egyböl.
Igazán nemtudok véleményt mondani, mind2 volt már nekem is, mind2 jó.
-
ForRedGlory
félisten
válasz hülyegyerek #26402 üzenetére
Nem használják, egyértelmű... Ha valaki használja NORMÁLISAN, kizárt hogy elmegy két napot, stb...
Kb úgy tudom elképzelni, hogy reggel leveszik a töltőről és 2-3 óránként izzadó tenyérrel kapcsolják be a képernyőt és nézik hogy csak 6%-os esett a töltöttség, de jó...szerk:
Teljes gyalu a rendszeren, fel a JPU, majd JPY és végül Darky 8.... melós lesz, de muszáj, mert kb 4 Darky romot tettem fel wipe nélkül, és jobb a békesség, na nem mintha akadna, de zavar. Ez van(#26407) Lon:
Sorry ha nem megy a link, majd javítom hétvégén. Úgyis megyek haza anyámékhoz, rá fogok érni
T-s telefonra tuti megy az 1-es HSZ leírása alapján minden klasszul[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
Aki jártas a tiloskimondaninevü naviban attol kérdezem, hogy a sys.txt telepítéskor specifikusan jön létre? vagy csak a telepítőfájlbol másolódik fel?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #26463 üzenetére
Ne haragudj, de ez k@rvajó game
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #26465 üzenetére
Kicsit visszatérve erre a koncepcióra:
"Teljes gyalu a rendszeren, fel a JPU, majd JPY és végül Darky 8.... melós lesz, de muszáj, mert kb 4 Darky romot tettem fel wipe nélkül, és jobb a békesség, na nem mintha akadna, de zavar."
Ha ez kész, megy fel a ZSJPE modem, a JPA Wifi driver, és egy akksi kalibrálás. Biztos ami tuti.... Darky megint elk@rt valamint a 8.0-ban, mert merül a cucc.
Aztán ha még eszembe jut valami, akkor beírom...[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #26468 üzenetére
Gyere akkor legalább akkor végre el lesz intézve a T-s ügyem Mert hogy ha 50-en nem voltak a T pontban, akkor egyen se...
-
meekrab
tag
Nem tudjátok, hogy lehetne a menüben mappákat csinálni és abba berakni az appokat? Nagyon jo lenne ha lenne rá valami megoldás... valami program vagy nemtudom...
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #26472 üzenetére
Még ez nem sikerült...Én nem várok annyit... Meg büdös öregemberszag volt és pállott levegő...Úgyhogy feladtam.
meekrab: A Folder Organizer erre tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz ForRedGlory #26468 üzenetére
Már kifüggtem. Nagyon komolyan fel bírja baszni az agyam.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
kutkut
addikt
-
leroyclub
senior tag
tudom hogy láma kérdés, de mi az a jpu és jpy? Holnap lesz meg a telom. Ugy kezdem majd ahogy az 1. hsz ben van. felrakom rá a 2.2.1-et és lagfixet..
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #26465 üzenetére
Na kész is vagyok
JPU fel, majd JPY rá, utána nyomtam egy wipe-ot. Felment utána a root, majd a kernel, aztán felpattintottam cwm-ből Darky 8-at, illetve a ZSJPE modemet és a JPA WiFi drivert, plusz Gingerbread billentyűzetet 38 perc alatt.
Lagfixet még nem kapcsoltam beGyors vótam?
-
Zolesz007
őstag
válasz hülyegyerek #26402 üzenetére
1 óra zenehallgatás + 1 óra 3G plusz 8 óra készenlét és lemerült? Ott valami nem tuti...
Fold 5
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #26481 üzenetére
Siralmasan lassú vagy
-
ForRedGlory
félisten
válasz muveszur #26483 üzenetére
Nem téged kérdeztelek
Amúgy Darky 8 alatt ez az advanced voodoo kernel van, lehet visszateszem a normál voodoo-t. Bár ezt így most tesztelem, elvileg jobban bírja majd szuflával, de ha nem, megy vissza a "gyári" kernel...(#26485) muveszur: Tanulllyáááá mög óvasni....
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz ForRedGlory #26481 üzenetére
Ügyes vagy! Csak erőltetitek ezt a "szar" Darky-t. Holnap délelőtt úgyis kidobja a 8.1-et 2.3 verziószámmal, hogy a sok mesüge tudjon mit kérdezni, délután pedig 2.4 verziószámmal a Darky 9.0-át. Szánalmas.
Doc's RomMod?
HamstersRom?ezek nektek smafuk?
Na mind1 a lényeg, hogy a két "kedvencünk" tegnap ikszelt. Látod mindig is mondtam egy jó szoros 0:0.nál nincs is szebb a világon.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #26486 üzenetére
Szívesen várlak Debrecenbeeee...Márha van problééémáááádddd
Na én léptem mára...alszok egy jót végre...
Amugy meg én kifejezetten rühellem a voodoo kernelt...Speedmod a legjobbbb -
ForRedGlory
félisten
Nincs jobb rom, ez van
Már csak az akksinak kéne kibírnia 1 hetet úgy hogy kinyomom a szemét"Na mind1 a lényeg, hogy a két "kedvencünk" tegnap ikszelt. Látod mindig is mondtam egy jó szoros 0:0.nál nincs is szebb a világon."
Azért ne feledkezzünk el a dinamo london, pool és a sarkantyúsok zakójáról sem
[ Szerkesztve ]
-
q2w3
senior tag
Nem lehet valahogy visszatenni a darky 8.0-ára az eredeti froyos témát? Engem nem igazán érdekel az akku % és szerintem ebbe a telefonba sokkal inkább illik a kék mint a zöld meg a sárga.
-
Lall
veterán
válasz ForRedGlory #26490 üzenetére
De tényleg, mitől jó ez a Darky? Az általam említett Doc's RomMod és HamstersRom szerintem jobbak. Nekem pl. a Doc-al az üzemidőm kiváló és maga a rendszer is veszett gyors. Épp most alakítgattam át. Íme a minimalista végkifejlet :
-
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #26490 üzenetére
"Azért ne feledkezzünk el a dinamo london, pool és a sarkantyúsok zakójáról sem"
Hé, a Tottenham a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
telya
aktív tag
hali.
ha hasznaltan ilyen telot keszulok venni (telenoros-t), mire erdemes odafigyelni? -
meekrab
tag
Szombaton megyek Pestre valaki nem vállalna rom frissítést? Sima JPY-ra?
Vagy valalaki Egerben?[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
válasz korpicschess #26496 üzenetére
ok, thx.
-
Oppenheimer
nagyúr
Ha nyomom egyszerre a 3 gombot a download vagy a recovery mode előhozásához, akkor egyszer a galaxy s feliratot mutatja, aztán meg fekete képernyőt és ez váltakozik. Próbálgattam csomószor, de nem akartak előjönni, pedig szerviz előtt még működtek. Mikor bent volt a teló végeztek rajta "szoftverfejlesztést". Lehetséges, hogy sikerült eltüntetniük a 3 gombos menüjeim?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kutkut
addikt
Hi!
Telenoros 2.2-m van (szervizes). *#1234#-et beütve ezt látom:
PDA: I9000XWJPF
Phone: I9000XXJPP
CSC: I9000PANJP4
A JPP-s modemet már tudom, hogy micsoda, de ez a JPF-es PDA rész...
Megnéztem samfirmware.com-on és a JPF-re azt írja, hogy arab verzió.
Ez most mi?+ Ezt az állapotot hogy tudnám visszarakni romolás után?
Gondolok itt a CSC-re (meg az arab JPF-re).Ötlet?
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest