Aktív témák
-
B.Ricsike
őstag
Darky 7.6nál, ha a ginger "launchert" választom, akkor a menü mindig angolul irja majd a widgetek neveit? Vagy valahol esetleg átlehet állítani? Launcher Pro-val és TW Launcherrel magyar.... Megoldható hogy az is magyar legyen?Restart megoldotta.
[ Szerkesztve ]
-
ecx
tag
válasz ForRedGlory #24951 üzenetére
ForRedGlory!
Tökigazad volt! NAGYON köszi Neked a gyorsat!
A legjobbakat!
-
ForRedGlory
félisten
Ha tudnád hogy hányan szívták meg itt a sim betétellel, én voltam az első
Érdekes lélektana van ennek szerintem,,, kb mindenki szétizzadja magát az első frissítés után, és olyan kíváncsi hogy csak behajítja a sim kártyát és indítja, hogy működik, vagy tégla lett... aztán nem figyel hogy megy az a sim... mondjuk Samsung kialakíthatta volna azt a foglalatot, amibe nem lehet fordítva betenni. -
kutkut
addikt
Na felraktam a telenoros 2.2-t (a westendben)
hát jelentősen gyorsabb és jobb, de sztem darky's 7.x lesz belőleMeizu MX3 32GB
-
ecx
tag
válasz ForRedGlory #24955 üzenetére
Arra nincs valami tippet, hogy a Galériában miért tűntek el a képekről a Geotag-ek (illetve most valami egyenlítői afrikai koordináta lett minden képemnél!)
Galéria adatcahe-t töröltem, de nem segített!
Újra tudom valahogy rakni a képeket a mentésből a telefonra és az SD-re, felülírva a régieket?A legjobbakat!
-
Oppenheimer
nagyúr
Én még sosem raktam bele fordítva a simet
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Bavid
senior tag
válasz cousin333 #24890 üzenetére
Persze hogy van, és eddig szerintem nem volt így, tegnap felraktam a Speedmodkernel K12F-et (256Hz), lagfixet bekapcsoltam (fast-ot nem fastert) és a recomended wipeokat is, majd a JPA romból a wifi update-et, lehetséges hogy ez okozza? Valakinek hasonló tapasztalat?
-
keIdor
titán
Vásároltam a Marketen egy jó kis NFS: Shift-et, 0.99$-ért.
Kártyaszámot megadtam, alapból tudta, hogy Magyarországon vagyok és szépen megy.
Olcsó volt és eredeti. Ennyi nem pénz érte... vásároljatok Ti is, lássák, hogy Magyarországon is vásárolnak!Ugye MarketAccess nevű programmal megy, kell neki root.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mexel
veterán
Nem tudja valaki, hogy az "SGS Battery Icon Mod" működik 2.2.1 JPY-on? Ha igen, akkor honnan lehet leszedni és melyik verziót?
-
q2w3
senior tag
Amúgy, eddig nekem is pozitív 7.0 után ez a 7.6. Eddig baromira szívta az aksit, most meg próbálom lemeríteni, max fényerő,wifi,gps,HD film + 10 app fut a háttérben és már lassan 2,5 órája megy. Nem akar lemerülni
Ez egyértelmű én is először fordítva raktam bele. Még sose volt olyan telefonom, aminek a levágott sarka lógott ki. talán ez a zavaró
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #24844 üzenetére
JPA-s wifi driverrel csontra ugyanaddig húzta, mint JPY-os driverrel (ami alapból Darky 7.0-ban van).
5óra 35perc -
kutkut
addikt
válasz ForRedGlory #24946 üzenetére
Sok sikert a teszthez, majd holnap megnézemmégse
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
mexel
veterán
Köszi, közben megtaláltam ott én is, csak először az old verziót néztem. Már fel is tettem, tökéletesnek tűnik.
Úgy néz ki végeztem a pda frissítgetésével. Feltettem a 2.2.1 JPY-t, feltettem a JPA wifi drivert (de ahogy olvasom semmivel sem jobb mint a jpy), a battery icon modot. Rootolva van és független. Páromé a készülék, úgy néz ki így már átadhatom
-
cozmo
őstag
CF-Root kernelből van ezer féle, de melyik jó egy KIES-sel frissített hivatalos Telenoros 2.2-es FROYO*-hoz?
Mert most "Android system recovery <3e>" van fent és ez ha jól tudom nem támogatja hogy update.zip-et rakjak fel. (WiFi javító)Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
kutkut
addikt
Ja, amúgy megvan a hét vicce:
bemegyek a samsung bolta, megkerdezem, hogy van-e már froyo? Erre azt mondja a srác, hogy persze... Azért fél év késés után ne mondja már azt, hogy persze. Mintha ez olyan természetes lenne... Mintha már 4 hónapja kijött volna csak én nem raktam meg rá
Na mind1, sztem humoros, gondoltam megosztom veletek.Meizu MX3 32GB
-
cozmo
őstag
Telenoros FROYO-t valaki lagfixelt már?
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Lalaboy
őstag
Gingerbread Kernel Source Code mar hozzaferheto, de az XDA-sok szerint ez nem egeszen igaz+ piszok nehez portolni....... Ennek meg jobban utannanezek, "theme" -kent mar letoltheto, kiprobaltam, fejreallt a telcsim es teljes recovery-t kellett csinalnom......
-
odium
aktív tag
Lalll, ATM_automata: Kösz a válaszokat!
Mars622: Bocs ha félreérthető voltam. Nem keresek ilyen widgetet hanem használom, csak feltűnt, hogy másnál nincs!
[ Szerkesztve ]
-
rattila76
csendes tag
Sziasztok !
Karácsonykor Samsung meglepett, hogy a KIES feltette a Froyo-t végre (Telenoros vagyok)nagyon örültem neki, de aztán már nem annyira mert nekem időnként belassul, nem reagál volt olyan is , hogy indulásnál nem rakta ki az ikonokat és csak restartolni tudtam úgyhogy annyira nem vagyok elégedett a 2.2-vel.Ami még nagyon furcsa volt a névjegyeknél eddig ott volt a zöld hívás gomb ami a frissítéssel eltünt és csak a számra kattintva indul a hívás ami szerintem nem igazán egyértelmü.Vagy csak nekem nem az ?A hab a tortán, hogy tegnap este voltam koncerten jól fel is töltöttem, hogy csinálok végre jó kis tuti videókat mert előző telefonommal (Nokia 6120) koncerten mindig torz lett a hang.Nos koncert után jött a hideg zuhany mert az SGS még inkább egy élvezhetetlen torz valamit csinált hang helyett persze beállítást nem találtam rá, hogy ne vezéreljen túl ekkora hangerőnél.Ami poén még párom Nokia 5230-ával csinált pár videót, ott a kép a közelébe se ér az SGS-ének viszont a hang az hibátlan és szerintem ez azért durva mert az egy alap 30eFt-os telefonról van szó. Ja igen és ami az akksit illeti közel 30perc videozás után(nem folyamatos)jelezte az SGS, hogy az akkumuláror lemerült és bezárja az alkalmazást.Nos ha valakinek van valami ötlete a hang problémával kapcsolatban akkor hálás lennék ha megosztaná velem.
-
seven7
aktív tag
válasz rattila76 #24982 üzenetére
Fura, mert 2.2-n is kellene lennie hívásnak ha elhúzod jobb oldal felé a névnél.
Belassulásról annyit, hogy sajnos nem véletlenül használnak sokan custom ROM-okat :-/ illene a samsungnak normálisan megcsinálni, de hát sajnos ez van.
A hangerőgond az általános probléma videóknál. -
kiskacz
senior tag
Winmo-n azt hiszem az SPB Backup tudott olyat, hogy a teljes mentést egy .exe fájlba készítette el, aminek a vissza állítása teljesen egyszerű dolog volt.
Személy szerint az Androidot SOKKAL intelligensebbnek tartom, mégsem tudok ilyen lehetőségről - pedig időnként nagyon jó volna...
OK., hogy van olyan, hogy cwm-ből ez meg az, Titanium (bár ez sem olyan) - de szerintem lehetne olyan wipe-os (de szép magyaros') mentést készíteni, ami valóban minden fontos dolgot tartalmaz, és TELJESEN visszaállítana mindent a "Napontmostjónepiszkájjad" állapotra, így szabadabban lehetne kísérletezgetni - mert elrontani elég könnyű a gépet - szerintem. Így elég volna a cwm-be belépni, és.....Vélemény?
Huawei Mate 8
-
theiron320
aktív tag
Most olvasom, hogy a samsung galaxy s genericben nincs Six-axis motion sensing az összes többiben pedig igen.http://briefmobile.com/samsung-galaxy-s-guide.Viszont az xda-n mást irnak http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=720446 sajnos nem nagyon értem.Valaki leforditaná nekem vagy nagyvonalakban elmagyarázná?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
debrejo
senior tag
válasz rattila76 #24982 üzenetére
1 hete frissítettem én is a hivatalos 2.2-re KIES-el. Mivel ez az első droid telóm, és ahogy olvasgattam a fórumot pár ember nulla tapasztalattal szépen téglát csinált a telójából, gondoltam maradok a hivatalos frissítgetésnél (bár még mielőtt megkaptam volna a galaxyt már baszta a csőröm a "majd jön-majd jön a hivatalos 2.2" dolog, csúcstelefonnál azért ezt nem kéne szerintem).
2.1-el kapcsolatban: amikor még szűz volt a telefon, minden smooth volt rajta, a menü, az appok. Amint feltettem rá pár dolgot (game, pár program, gps progi), észrevettem, hogy a menü elkezdett akadozni lapozáskor, meg kicsit belassult. És mindezt nem úgy produkálta, hogy futott 10-15 program, hanem alapból, még kikapcsolt wifivel is ugyanez. Szóval vártam a 2.2-t.
2.2-vel kapcsolatban: feltettem, hú, szuper, semmi akadás, frankó, röccenésmentes a menü, nem sokkal, de észrevehetően gyorsabb a teló. És ugyanez a hiba kijött nekem is: teló bekapcsolásnál, néha csak simán felébresztve, 1-2 másodpercre egyszerűen belassul és semmi ikont nem mutat. Azután szépen berakosgatja őket. Olyan mint egy évek óta futó, programmaradványokkal teletűzdelt winfos. Azért ez gáz egy hivatalos frissítésnél. Telenor bekaphatja. Erősen elgondolkoztam egy főzött romon, most már elértem oda hogy zavar, hogy egy ilyen telefon akadozik. -
HUTCHDB
nagyúr
üdv mindenkinek!
most lettem tulajdonosa egy galaxy s-nek.
mivel eddig HTC-m volt ami windows-os telefon, így "mindenem" windows myphone-n on van. (névjegyek, sms, stb)
próbáltam a "gogléval", és ezen topik keresőjével is, de nem találtam arra választ, hogy innen a myphone-ból hogyan tudom áttenni ezeket az adatokat androidra.
tud ebben segíteni valaki?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ATM_automata
őstag
-
Bagan
aktív tag
válasz debrejo #24987 üzenetére
Nekem is ez volt a bajom, mikor frissítettem Kies-el. Tolj egy Gyári beállítások resetet, nekem helyrehozta. Jobb lett mint volt, fogalmazzunk úgy.
GYakorlatilag ha valamit Marketből akartam telepíteni, úgy befagyott az egész, mint a halál. Toltam neki resetet, jobb volt, de a Darkyhoz képest szintén egy fos.Főzött rom kell minden telefonra, az a menő.
-
ATM_automata
őstag
Gyerekek..lassan ki kéne tenni az 1-es HSZ-be, hogy ha kiessel frissítesz hivatalos 2.2-re, akkor 95,58%-hogy szar lesz, akadozni fog meg ilyenek...Kb mióta elkezdődött a frissítés azóta jönnek róla a postok. Ezt azért figyelembe kéne vennie azoknak, akik itt prüszkölnek, hogy nem jó a Frodó. Westendben pl van samu telefon szerviz, nem túl kedvesek, nem veszik fel a telefont, de ha beviszed, akkor a garancia jegy elkérése után megcsinálják a szoftver frissítést és az jó lesz...legalábbis eddig aki ott csináltatta (anno én is) azok mind azt mondják.
What else?
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #24978 üzenetére
Telenoros vagyok, fel óra alatt felrakták és minden adatot visszaraktak (kivéve ugye az appokat de a telepítőfájlok megvannak)
Meizu MX3 32GB
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz ATM_automata #24992 üzenetére
nem, semmilyen lehetőség nincs arra, hogy fájlba tegyem. sajnos
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #24989 üzenetére
Hat ha a 185cm annak szamit, akkor ok
-
kutkut
addikt
Egyébként én is tudom ajánlani a westendes frissítést, mert az itt írt panaszok nem jelentkeznek. Egyedül a billentyűzettel van baja. Gondolom darky's 7.6-nak nincs...
Meizu MX3 32GB
-
törölt tag
telefon-felkiáltójel-számítógép ikonom volt elöbb, először beszartam mert a download mód sem akart beindulni, de aztán kiderült hogy rosszul nyomtam
JPU-ról akartam frissíteni egy .tar fájllal JPY-ra, de valami szar lett, és user-nek is ilyen problémája volt, úgyhogy aki ezt akarja csinálni, csak óvatosan, szarul sülhet el.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz ATM_automata #24998 üzenetére
Darky 7.0 alatt ha Opera Mobillal bongesztek es be van dugba a headset, aztan megnyomjatok a heasset gombjat, megjelenik a szamitogep viagabol ismert...hm...titok, probaljatok ki
-
TNash
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap írtam a Samsung-nak a Telenoros frissítés kapcsán. Gyorsan és korrekten visszaírtak és adtak nekem egy nyilvántartási számot, amivel a későbbiekben intézkedhetek. Azt javasolták, hogy csak és kizárólag a samsung szervízekben lehet frissíteni froyora a készüléket! Én is beviszem holnap, mivel a mostani telenoros verzió elviselhetetlen. Én mindössze azt hiányolom mindkét féltől, hogy semmilyen kommunikáció nem volt a felhasználók irányában. Mindesetre senki ne frissítsen otthon KIES-el!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest