Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz ForRedGlory #24804 üzenetére
Csak rohadtul kiváncsi vagyok, hogy hol lehet egy ilyet elrejteni úgy, hogy senki se lássa...
Mondanám azt, hogy bemegyek a debreceni szervízbe, aztán megkérdem, mit tudnak róla, de ezek itt azt se tudják, mi az a galaxy s... -
Oppenheimer
nagyúr
Teljesen elveszitek az ember kedvét a romolástól . Asszem megvárom a 2.3-at és majd csak arra frissítek...
Amúgy valamelyik nap ki fogom cseréltetni a telefonom a szervizben, mert már egyszer volt bent amiatt, hogy romlik a kijelzője érzékenysége, ha töltőre dugom, és ugyan olyan maradt a javítás után. Kezdi nagyon felbaszni az agyam a dolog.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Beppe91
aktív tag
Az mitől lehet, hogy frissítettem a romot, most a 2.2.1 van fenn és a kies valamiért nem akarja felismerni a telot nem akar csatlakozni. tud valaki valami megoldást. névjegyeimet akarom visszamásolni.
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Harti
senior tag
válasz Xirtam #24037 üzenetére
Ha a KIES-en keresztül frissíthető 2.2-es firmware-re gondolsz akkor már elérhető, én hétfőn friíítettem le az enyémet.
Mindenkitől kérdezném:
Nektek mi a tapasztalat a hivatalos 2.2-es Telenor-os verzióval?
2-3x gyorsulást ígért de én abszolút nem tapasztalok javulást, még mindig olyan félkész állapotúnak érződik nekem ez az Andriod...:S
-
dancsuri
veterán
válasz muveszur #24805 üzenetére
Szerintetek az elmult időszakban hány SGS volt szervízben különböző okok miatt?, minimum SOK, ebböl hánynak a romja volt buherált?, SOKNAK, ebböl hánynak vonták meg a garanciáját? EGYNEK SE! Úgyhogy felesleges ezen a fórumon mégcsak megemlíteni is a "Gari" szót!
[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
meekrab
tag
Játékok mentését, highscoreokat csak rootolva lehet lementeni? Hnap cserélik a telefonomat és jó lenne ha ezek megmaradnának.
-
-
zolmesz
aktív tag
válasz ForRedGlory #24795 üzenetére
A hír igaz, a szervizesek mindent látnak és mindent tudnak.
A logfile nem tárolódik a telefonon, hanem neten keresztül minden romfrissítés után elküldi a teló a samsung központba a telefon adataival, plusz hozzácsatol egy képet az előlapi kamera segítségével a telefon használójáról, amely képet aztán belökik egy arcfelismerőbe, ami a BM nyilvántartásából kikeresi a hozzátartozó nevet, címet, anyja nevét, facebook és iwiw azonosítóját, majd az egészet elküldik minden szervizbe, hogy ha bevisznek egy halott telefont, tudják, miért halt meg a telefon és kinek nincs már garancia.
Lehet rettegni -
keIdor
titán
JPY esetén is jó az 1. hozzászólásban lévő CF root?
Szóval JPY-t is rootolhatom azzal?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
muveszur
addikt
válasz keIdor #24823 üzenetére
CF Root 1.3-mal tuti, hogy megy:
CF-Root XDAÍ -
e.vid
senior tag
válasz keIdor #24823 üzenetére
Igen, de ha a root-on kívül semmi mást nem akarsz, akkor a SuperOneClick-el is csinálhatod.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
keIdor
titán
válasz muveszur #24824 üzenetére
AdFree miatt kell csak egyébként a root. Szaggat a reklámok miatt az Angry Birds.e.vid: Ez egyszerűbb igen, bár 2.2 alatt néztem utoljára, akkor nem ment valamiért ezzel... pedig mindent leírás szerint csináltam, de jött a z4 így hagytam is hamar... na majd most hátha. Köszi.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bavid
senior tag
Másnak is van az a hiba JPY alatt, hogy a zenelejátszóba nincs meg oldalt minden betű? Névjegyeknél jó.
-
Drakuf
tag
Sziasztok! Most érkezett meg a telóm és annyi kérdésem lenne, hogy természetes a hátulján lévő védőfólia? Onnan vettem észre, hogy buborékok vannak rajta... Lehetséges, hogy felbontották volna?
-
-
Beppe91
aktív tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha ez a Kies most nem simeri fel ezta JPU-s romot, viszont ki vannak mentve a névjegyeim a gépre, azt valami más programmal nem tudom beimportálni?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Drakuf
tag
Szerintetek Barely There Case Mate vagy Mesh Cool Case?
-
keIdor
titán
Download módban nem látja a gép a telefont USB-n. Hogyan tovább?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
mexel
veterán
Szeretném megcsinálni a gps beállításokat ami az első hsz-ben van, de most valamiért nem fogadja el a beírt kódot. Lehet hogy 2.2.1-en ez nem működik?
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #24659 üzenetére
Na első tapasztalat:
reggel hétkor vettem le a töltőről, 11 óra alatt esett a töltöttség 29%-ot, vagyis most 71%-on áll... Érdekesen indult a reggel, mert 8 után már 90%-on volt, ott 1 óra alatt úgy lezuhant, hogy öröm volt nézni. Aztán a hátralevő 10 órában mindössze 19%-ot esett. -
hülyegyerek
addikt
válasz ForRedGlory #24712 üzenetére
Akkor ebben egyetértünk...Szerintem maraf ez a 7.5 egy jódarabig, mivel a sebessége nagyon rendben van.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #24659 üzenetére
Feltettem a JPA-s Wifi drivert, nyomok egy ugyanilyen tesztet, csak feltöltöm a telefont. Kíváncsi leszek rá.
-
meekrab
tag
Állítólag a hivatalos telenoros 2.2 azért lassú, mert a KIES nem jól frissíti vagy valami ilyesmi. Be kell menni a szervízbe és ott rárakatni. Majd hnap lehet bemegyek és akkor leírom a tapasztalatokat.
Szerk.: És a szilikon tokokról mi a véleményetek?
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Hy. Ha leakarom cserélni a Darky 7.0-t 7.5-re akkor meg marad minden? Mint amikor a 7.0 raktam fel.
[ Szerkesztve ]
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
rvgy75
aktív tag
Akkor bele se kezdek.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest