Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Eddíg semmi gondom nem volt a tabbal, de most kikapcsoltam, vagyis újra szerettem volna indítani és már percek óta csak a "SAMSUNG" felirat villog. Mit tudnék csinálni??
Már vagy 5x újraindítottam, de semmi[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Pistakiss #1801 üzenetére
Háát!
Most úgy indítottam újra, hogy a hangerő le gombot is nyomva tartottam, itt villog a Downloadig felirat, kellene valamit csinálnom?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Pistakiss #1802 üzenetére
Háát!
A végén teljes gyári visszaállítás lett a vége"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
mycso
veterán
válasz IamTheDog #1806 üzenetére
Hali, hol vetted a készüléket??? Telenorban??? Vagy valakitől kéz alól??
Egyébként amit linkeltél képet azon jó a product code-od --> PAN
Viszont ami furcsa, hogy olyan szöveget kellene a kies-nek kiírni, hogy: [link] --> tehát hasonló módon kellene kinéznie, ha valóban nem talál frissebb szoftvert.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
gerzsol
aktív tag
Sziasztok,
Hozzám került egy Samsung Galaxy Tab 10.1 16Gb, Telenor-os Hipernet 7 csomaggal.
De nem boldogulok vele, bekerült a SIM kártya, látom hogy van térerő. Megcsinálom a szolgáltató által leírt beállításokat és egyszerűen nem megy az internet, annyit ír a készülék hogy nincs internet hozzáférés. Ha belépek a böngészőbe szintén azt írja hogy nincs internet kapcsolat.
Többször ellenőriztem a beállításokat, jól adtam meg amiket a szolgáltatónál leírtak. Esetleg valami más beállítás lehet a hiba oka?
Kérlek segítsetek.Segítségetek előre is köszönöm.
-
mycso
veterán
válasz gerzsol #1809 üzenetére
Hali, beállítási hiba lesz. Próbáld meg ezeket:
Neve: Telenor Online
Hozzáférési pont neve: online
Proxy: üres
Port:üres
Felhasználónév:üres
Jelszó:üres
Kiszolgáló:üres
MMSC:Üres
MMS-proxy és port: üres
MCC:216
MNC:01
hitelesítés tipusa: üres
Hozzá.pont-név tipiusa: default,suplesetleg ezt: Hozzáférési pont neve: online változtasd meg net-re.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz gerzsol #1809 üzenetére
Hali, beállítási hiba lesz. Próbáld meg ezeket:
Neve: Telenor Online
Hozzáférési pont neve: online
Proxy: üres
Port:üres
Felhasználónév:üres
Jelszó:üres
Kiszolgáló:üres
MMSC:Üres
MMS-proxy és port: üres
MCC:216
MNC:01
hitelesítés tipusa: üres
Hozzá.pont-név tipiusa: default,suplesetleg ezt: Hozzáférési pont neve: online változtasd meg net-re.
mod, közben megnéztem pontosan nekem mi van a 10.1-ben:
APN: net
Mobil országkód: 216
Mobilhálózat kódja: 01
APN típusa: internet
A többinél: "Nincs beállítva" érték.Egyébként amit az elején írtam, azok az xperia neo beállításai, ott pl. ezek a beállítások nem jók....
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
IamTheDog
tag
A hivatalos Telenor shopban vettem a Pólusban, ott bontotta fel a csávó. Ugyanakkor vettem egy Galaxy W-t is, de azzal nem problémázik a Kies, sőt, most ment fel rá a gyári Value Pack ota-n. Amugy a 3.2–t nem kéne a Tabon kijelezni az ota-nak? Csak mert ott sem jelzi, hogy lenne frissítés. Hibás lenne a Tab? Mert amúgy minden okés rajta, csak a 3.1 akadásai is megvannak.
-
-
paulovitsd
tag
Sziasztok!
Vki nem tudja hogy lehet megcsinálni hogy a gyári böngészőben elindítok egy youtube vidit, és az egyből az előre telepített youtube player-rel játsza le?
-
válasz paulovitsd #1814 üzenetére
Én legtöbbet az Opera Mobile-t használom, és arra is nagyon jól jönne ez a "trükk".
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
gerzsol
aktív tag
Hello,
Köszönöm szépen a segítséget.
Valóban megoldotta a problémát az hogy az APN névre a Telenor által leírt "online" helyett a "net" nevet adtam neki. Bár nem értem hogy ez miért nincs fent valahol normálisan a szolgáltató honlapján. vagy csak én nem találtam meg mert béna vagyok. Na mindegy, a lényeg hogy most már működik és használható normálisan.
Köszi a segítséget még egyszerüdv, gerzsol.
-
mycso
veterán
válasz IamTheDog #1816 üzenetére
A kies mondjuk szokott érdekességeket csinálni, tehát nem kell a legrosszabbra gondolni, fôleg így, hogy hivatalosan a Telenortól vetted, a készüléknek rendben kell lennie.
OTA pedig szintén ilyen bugos, valakinek beadja valakinek pedig nem a frissítést, (már többször volt erre utalás itt a fótumon is) bár elôbb-utóbb mindenkinél megjelent, tehát nem kell aggódni.
Esetleg beviheted egy samsung szervizbe vagy telenorba, hogy frissítsék neked.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Varszegig
veterán
-
Szecsy
aktív tag
szeretnek egy tabletet vasarolni és kérdése lenne hogy ait boltban lehet kapni azok vmilyen függöek si kártya terén vagy bármilyennel müködnek
-
paulovitsd
tag
vki nem tud egy pontos dátumot az ics érkezésére?
-
Varszegig
veterán
válasz paulovitsd #1823 üzenetére
májust olvastam a héten a twitteren.
-
Szecsy
aktív tag
boldog tulajdonosa lettem ey tab-nek kérdésem lenne hogy mik azok a programok melyek szerintetek elengedhetetlenek rá. legföképp vmi jo naptár program kene amely akar figyelmeztett is adott időpontokban.
-
-
Szecsy
aktív tag
nem tudom magam kiismerni aközött hogy mi a külömbség a sima hátú illetve a samsung körlogos hátú tabok között:S
-
Pistakiss
őstag
Háát!
A 10.1 v csak a vodafone kínálatában jelent meg, ezt jelenti a "v", nem lesz rá ICS hivatlosan. Amiben jobb az a hátlapi kamera, ami 8 mp-es"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Motaba78
addikt
válasz Pistakiss #1834 üzenetére
látom sikerült is megválaszolni a kérdést, mondjuk jól néz ki a "V"-s hátlap, de mivel tokban van ez el is tűnik a használat közben.
Más: kíváncsi leszek az ICS rendszerre., mert most 3,2-őn elég jól elvagyok, már amikor hozzájutok a géphez, mert asszonynak is nagyon bejön, ezért Ő birtokolja rendszeresen.
-
HIJ
őstag
válasz Motaba78 #1835 üzenetére
Én most feltettem az AOKP ICS romját, mert számomra nem felelt meg a gép sebessége. Azt kell mondjam megérte! vanna kis hibák (amit eddig észrevettem és kissé idegesít hogy a samsung billentyűzetet sima angol qwerty -nek ismeri fel meg ugye nemmegy a kamera...), de a sebesség az lehengerlő. Mind a böngésző, mind a rendszer sokkal használhatóbb/gyorsabb.
-
Szecsy
aktív tag
nagyon köszönöm a segitseget 7500 am van, szerencsére
alap dolgokat megcsinaltam már rajta de mondtok nekem egy rogramot ami filmeket felirattal kezeli?
-
Szecsy
aktív tag
a masik probléma h rádugom alaptopomra amin xp fut és semmit nem észlel semmit se tudok rámásolni a tab ra
-
LSL1337
őstag
utána törölheted is a Kiest
-
-
Titi76
aktív tag
válasz LSL1337 #1846 üzenetére
Akkor nem tudom akkor.
A meló helyemen le van tiltva mindenféle telepítés. MINDEN. de ha rádugom a Tabomat simán megjelenik... (teljesen szűznek mondható sallangmentes XP, csak a legszükségesebbek rajta irodai felhasználásra)
Ki érti ezt ?!iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
Szecsy
aktív tag
jolvan megprobálom akkor a Kiessel köszönöm a segitseget..
és ha van a gepemen egy igo program melyet szeretnek ugyanugy a tab ra annak mi a modja hogy föltelepitsem?
vagy csak a teleitöt kell monjuk kiessel fölhuzni és magan a keszuléken futtatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest