Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Gyári 3.2 (Vodafone) van a tabon és az a problémám, hogy ha a stock vagy Dolphin böngészőben írok, akkor össze-vissza ugrál a kurzor. Ha bele klikkelek, akkor is 2-3 szóval arrébb ugrik. Az is gyakran előfordul, hogy gépelés közben összekeveri a betűket, tehát nem abban a sorrendben írja, ahogy én leütöm. Operánál ez a probléma nincs meg. Kipróbáltam már több billentyűzettel, de nem ott van a gubanc, mert mindnél ugyanazt csinálja. A kijelölésről meg inkább nem is beszélek...
Mi okozhatja ezt? Van erre valami gyógyír? Esetleg más is tapasztalt már ilyet?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
pityuka1995
csendes tag
Hello!
Van egy elado Galaxy Tab 10.1 16gb wifis készülékem. Elől hátul fóliás karcmentes. Akit érdekel privátba keressenen fel
Amugy nem tudjatok Magyarorszagon mikor adjak ki a galaxy tabra a ics frissitest? Mert akkor talan nem adnam el
-
Novver
senior tag
Már kint van a hivatalos ICS , bár nem OTA frissthető, de tökéletesen működik ODIN-nal felrakva.
Life is a game... The game is my life!
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Melyik tabra, mert itt már a 7.0-tól mindegyik szerepel?
Engem a 10.1 3g és vodafonos érdekelne
Kösz az infót!"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
bucsupeti
senior tag
-
Petrola
csendes tag
Sziasztok!
ICS telepítése után valami oknál fogva nem megy a 3g, wifi van. A kütyü rootolt, EFS mappa tartalmát visszaállítottam, mégsem megy. Ha visszarakom a HC 3.2-őt működik. Mi a fene lehet a baj??
Akinek vagyon annak nagyon
-
Petrola
csendes tag
Most jelent meg egy új típusú ics 4.0.4 a samfirmware.com - on a : P7500XWLP5 -es. Megpróbálom azzal.
[ Szerkesztve ]
-
Humbert90
csendes tag
Nem tudjátok ,hogy t-mobilelnál mikor lesz elérheto a frissítés?
-
Gerinces
csendes tag
Szaasztok!
Nemrég megcsináltam a gyári visszaállítást. Tudtam, hogy mindent letöröl. Mivel még új a gép, nem ért nagy veszteség. Most már minden szuperül működik (érdekes, hogy egy originál gépnek is voltak problémái), elégedett vagyok. Azonban felmerült bennem, hogy ha majd újra megcsinálom a gyalut, vagy ha az új hangzatos nevű jégkrémek és egyebek megérnek rá, frissítsek. Van-e lehetőség a jelszavak, játék, és egyéb beállítások mentésére rootolás és egyéb garanciavesztő machinálások nélkül (a Titánium B. pl root nélkül nem hajlandó dolgozni)?
Köszi! -
s4tch
veterán
válasz Gerinces #2975 üzenetére
Ha kiesen keresztül frissítesz gyári szoftverre, minden megmarad (szoftverek, beállítások, felhasználói adatok, tényleg minden). Egyébként meg ott a kies biztonsági mentés menüpontja, bár még nem használtam, de ha a badás telefonomból indulok ki, az is lement neked mindent, amit szeretnél.
Tableten a titanium backup van, az meg root nélkül nem fog működni. Root híján sms-eket, névjegyeket tudsz menteni, ill. fényképeket, zenéket, letöltött fájlokat, magyarul olyasmit, amit egy fájlkezelő is lát.
-
törölt tag
BREAKING NEWS:
Elvileg Szeptember elején várható az ICS!
...bár nem szeretném nagyon beleélni magam. -
Petrola
csendes tag
Sajna az APN profilok meg sem jelennek, újat létre hozni nem enged, szemben a 3.2-nél az elérhetőek megjelennek. Most raktam fel jobb híjján a Ganbarou v0.10-t HC 3.2-re ez is ICS alapú. Itt is kellett az EFS tartalmat felül írni és van 3g. A gyári olasz ICS -nél ezzel módszerrel nem megy a 3g. Tanácstalan vagyok. UI.: A tabletem független.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Nagyon érdekes! Eredetileg milyen a tabod?"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
HIJ
őstag
Másnak sem jelenik meg a FB alkalmazásban a Wall -on lévő fényképek rendesen? Eddig azért nem érdekelt, mert a HTC -men is így volt, viszont most volt egy update és ott már jó, de a tabon még mindig csak a fénykép fele jelenik csak meg...
-
Dawe54
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni miért áll le folyton a Windows intéző ha mkv fájlt akarok a tabletre átmásolni?
-
Hachiko95
aktív tag
Szia én vagyok aki a másik tabot nyerte. Szeretném frissíteni, de semmi áron nem akar csatlakozni a kies-hez. Neked nem volt ilyen gondod? Már mindent megpróbáltam drivert újraraktam a kies szintén és másik gépen is próbáltam. Tanácstalan vagyok, ha van valami ötletetek azt megköszönném.
Szerk.: Mire leírtam sikerült
Szerk 2 .: Megszakadt a kapcsolat mostmár tényleg nem tudom mit csináljak[ Szerkesztve ]
-
turit
tag
1 éve volt a samsung apps-on egy olyan promóció hogy minél több alkalmazást kellett letölteni. Az 1-3.helyezett 9-es szériás ultrabookot nyert, 3-13. galaxy tabot., mások vásárlási utalványt , vagy pendrive-okat appokkal nyertek.
Nemrég meg 300 db Galaxy S3 lehetett nyerni, majd szeptemberben lesz a sorsolás , jól jönne 1
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest