- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz GrooveHero #30795 üzenetére
Hardveresen egy N4 de LG(ettől félek). De mindenki annyira dícséri. Állítólag az alap szoft is nagyon szuper. Tényleg csak jót olvastam róla. Szeintem ugyan olyan árban el tudom adni mint amennyiért most veszem.
Meglátjuk.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
SlyChocolate
senior tag
válasz SlyChocolate #30773 üzenetére
Valaki tudna adni infót?
-
LLRobi
csendes tag
Nos visszatettem a régi ics-t, tehát most egy jó ideig nem fogok hozzányúlni. Azt szeretném még kérdezni, hogy a sokszori rom csere belassíthatja-e a telefont? Mert az előzőnek valószínűleg ez lett a baja.
-
Nando36
tag
válasz GrooveHero #30798 üzenetére
Nah, megrendeltem ezt:
Item Title:SanDisk 32GB Ultra microSDHC UHS-1 Class 10 micro SD Card Adapter SDSDQUA/I-032G
E-bayen csak 7eFt volt. -
nimba1
aktív tag
Csak egy kis info hátha valakinek segít.
Kb 4 hónapja van ez a készülékem ICS-el 1 -1,5 napig bírta az akku.
Angol JB kb 0,5-0,8 nap
Angol JB Philz kernel 1-1,2 nap
Ezzel használom most is, mindig be van kapcsolva a wifi és a mobilnet is.
Aztán belekeveredtem a wifi alvás beállításokba és beállítottam hogy mindig legyen bekapcsolva és most ugyan az a használat mellett 1,5-2 napot bír. -
Szelley
senior tag
Elszállt a 3g-m...APN-ek frissítve, újraindítom és semmi. Hiába pipálom be az adatkapcsolatot, nem lép fel. Netbővítő opciót lemondtam délután, de ettől a csomagban használható alap adatforgalomra azt írja hogy be van kapcsolva. Valamint utána még használtam és működött... Ötlet?!
-
T0MEEE
tag
A következő romot szeretném lecserélni: I9100XWLSS I9100OXFLS3 I9100XXMS2
Kérlek erősítsetek meg, hogy jók-e a következő lépések (nagyjából visszaolvastam, és ezeket találtam, konkrétan itt):
1. felrakom a gyári függetlent a leírás szerint
2. majd felteszem innen a következő romot: XWLSS NeatROM Lite v4.7
Jó az elgondolás? Van még valami amire figyelnem kell?
Meguntam a mostanit, gyakran 3-4mp-et is gondolkodik egy app megnyitásakor. NeatROM ajánlott hozzávaló, ugye?![ Szerkesztve ]
-
-
kano
nagyúr
Egyébként busman kolléga a hibás. Ő tette be a bogarat a fülembe a Galaxy S3 LTE-vel. Így elkezdtem nézelődni és mivel az LG G újabb, jobb mint az S3 LTE így lesz ő valósuínűleg. De elképzelhető, hogy megtartom az S2-t is.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
BigT
senior tag
-
kano
nagyúr
válasz busman #30813 üzenetére
Nekem az már túl nagy. Már így is nagyon szélsőséges ez a 4,7".
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
justo00
tag
Sziasztok!
Lefrissítettem a telót 4.1.2-re és nem találok flash playert hozzá (opera classic).
Tudnátok nekem ebben segíteni?És az új allshare player(samsung link) nem igazán működik flottul meg úgy vettem észre meríti az akksit is.
Nem tudtok ajánlani vmit helyette?Köszi mindenkinek!
-
justo00
tag
válasz GrooveHero #30820 üzenetére
És nincs is semmi megoldás erre?
-
justo00
tag
válasz formanekzs #30822 üzenetére
Köszi! Így elsőre jónak tűnik. Tesztelem még.
-
GrooveHero
addikt
válasz Nando36 #30804 üzenetére
És gari hogy van rá? Mert itthon sem lett volna sztem sokkal drágább, de van rá 10 év gari. Mondjuk sztem nem nagyon hibásodnak meg ezek a memókártyák.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
dreamtom
csendes tag
válasz GrooveHero #30827 üzenetére
Jó kérdés, hogy 10 év múlva mire lehet majd használni az akár 64GB-os memóriát.
Gondoljatok csak bele, 10 évvel ezelőtt 64, 128 meg 256MB-os kártyákkal rohangáltunk - már akinek volt.
Elég viccesen venné ki magát, ha most valaki visszavinné a kártyáját, hogy bedöglött, kér másikat. Szerintem nem is tudnának neki adni... Meg a mai okostelefonokkal, fényképezőgépekkel kb 10db képre lenne elég.
Nem is szólva arról, hogy az alap SD már semmivel nem kompatibilis, mindenütt mini meg mikroSD van.
Szóval számítástechnikában (és azt hiszem a mai mobiltechnikát is nyugodtan ide vehetjük) 10 év garanciát adni olyan, mintha autóknál 50 évet adnának: Jó, jó, de úgysem használod ki.
2-3 (max 5) év garancia bőven elég, utána úgyis lecseréled nagyobb méret, vagy teljesen új technológia okánSamsung Galaxy S6 - 6.0.1
-
GrooveHero
addikt
válasz dreamtom #30828 üzenetére
Egyetértek. Nem hinném, hogy bárki is kihasználja a 10 év garit, de természetesen ez más termékre is vonatkozik a számítástechnikán belül. Egy nagyon jó példa. Nem rég bekakkantott a számítógépemben a memória. "Régi" DDR2-tes 1066-os 4 giga (2x2). avn rá 5 év gari, mert Corsair márkájú, 2009-ben lett véve, még jövőre is visszavihetem, hogy tönkrement. Már most sem sokat ér, nem hogy jövőre.
De az egész garis dolog, mármint a 10 év.. sztem ha másra nem, csak parasztvakításra jó. Mer' jó mutat, oszt kb ennyiWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
logarithm
őstag
Új jeboo kernel [link]
v2.3
-- Added exfat (ROM+CWM) support using native Samsung driver (1.2.4)
-- Updated CWM to 6.0.3.6
-- Added touch support to CWM! (gweedo767)
-- TWRP support discontinued -
Nando36
tag
válasz GrooveHero #30827 üzenetére
Hát azért... 2000-el olcsóbb.
1 év forgalmazói gari van és 5 év gyártói garancia. Szóval igen, van rá gari
Már csak ki kell várni míg ideérkezik. -
hr2
őstag
válasz Nando36 #30831 üzenetére
Itt lett volna 5félért (SanDisk Micro SD SDHC 32GB), megbízható eladótól.
-
kano
nagyúr
Megvettem az LG Optimus G-t, de az S2 is maradt egyelőre. Bár úgy néz ki, hogy van rá vevő.
Álom szép a kijelzője és tényleg nagyon gyors is.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bobby
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátom S2-je lefrissült (gyári Telenoros) 4.1.2-re.
Azóta zabálja az akksit új program nem lett telepítve.
Van rá mód, hogy gyári régebbi romot visszategyek rá anélkül, hogy garit vesztene?
(root, recovery ......... megoldással meg tudom oldani de ha griba vissza kell vinni akkor előtte vissza kellene állítanom gyárira, de nem a szomszédban lakik és így ez macerás lenne ő meg nem ért hozzá)
Előre is köszönöm.
Bobby10 féle ember létezik. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem!
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek.
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a mostani LSS XEH-romnál nem tudom átírni a hangposta számot erre: *102#. Valamiért nem engedi átírni a szolgáltatói hangposta számot Eddig minden alakalommal át tudtam írni az összes eddig használt romnál és az összes eddig használt telefonomnál.
Azért lenne fontos mert eddig megszoktam hogy ha lenyomva tartom a tárcsázóban az 1-es gombot akkor egyből az egyenleg infó jön be. Így a megszokásom miatt állandóan a hangposta számot tárcsázom és ha nem nyomom ki időben akkor az is veszi le a pénzt gondolom.Valaki nem tud valami módszert amivel meglehetne változtatni a hangposta számot Egyáltalán hozzá lehet valahogy férni a root explorer-el ahhoz a fájlhoz amiben ezt a számot tárorja hogy átírhassam?
Remélem valaki tud segíteni ebben a problémámban
-
-
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés, hogy t-mobilos S2-re a legfrissebb android a 4.1.2? És hogy hasít rajta? Lassulás, akadozás van?Xbox One: bandymnc
-
gezatata
aktív tag
LSD-röl jöttem át elöbb LSS és utobb LSW-re.
Iszonyatosan melegedet. képes volt 100% rol 2ora 42 perc alatt lemerülni anélkül, hogy a kijelző 1 percet is ment volna.
Valami programra gyanakodtam, de a megoldást a külsö SD kártya formázása hozta meg.nem tudom meg magyarázni de nálam biztos ez okozta a melegedést.
Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
GrooveHero
addikt
válasz gezatata #30844 üzenetére
Szóval lejöttél az LSD-ről. Gratulálok, nagyon szép eredmény. Látom mégis volt értelme az elvonónak
Bocsi, ezt nem hagyhattam ki, remélem nincs harag[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
TayRol
nagyúr
A családban már csak egy s2 maradt, a feleségemé, én ma eladtam a sajátomét, váltottam egy N4-re. Kiváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest