- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
válasz the radish #30649 üzenetére
Szürke StatusBar
CWM-ből tedd fel. -
malibu
tag
apolo 4.9-et raktam rá. nem volt semmi bajom a siyah kernellel. gps, zene, wifi mellett sem zabált. usb-n canon 50d-re kötve dslr remote progival simán nyomtam vele estétől reggelig csillagjárást fotózva és 20%-ot vett le. csak 2 éve raktam fel a török romot és a siyah 2.1-et és voltak programok amik már csak 4.x.x-el kompatibilisek. emiatt cseréltem. amúgy nagyon gyors és megbízható volt a teló. nem is fagyott. most neat 4.8 apolo 4.9-el majd 1000 ponttal kevesebbet csinál quadrantban mint eddig...
-
hr2
őstag
válasz the radish #30653 üzenetére
Nálad van valami bibi mert Neat 4.7, 4.8, alatt biztosan működik, direkt magamnak készítettem a Neat ROM-okhoz.
[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz the radish #30655 üzenetére
Ez látszó. Nem?
-
mAtThEw0319
senior tag
Sziasztok!
ICS gyári magyar független ROM-hoz hol találom a megfelelő zip-et amivel rootolni tudom recovery-ből?
0. hsz-ben sehol se találom. -
st3
csendes tag
válasz the radish #30657 üzenetére
Nem emlékszem a Neatrom 4.7 verzióra, de tegnap dobtam fel a Neatrom 4.8 tesztelni, ebben van olyan funkció a kijelző beállítások alatt, hogy Statusbar color, ott olyan színre állítod, amilyenre neked tetszik.
Esetleg még tudok ajánlani egy jó témát, [[THEME/MOD][LSW] Xinfinity Blue Remix 1.6 [19/07/13]] amit az Omega v24 nél és most a Neatrom nál is megelégedéssel használok, hogy mit tartalmaz nem írom le, mert itt elolvashatod, mellékeltem egy [képet] is, az alábbi plusz beállítási lehetőséggel. -
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! A gyari 4.1.2-vel hogyan muzsikal a keszulek ? Nekem amikor s2-m volt akkor meg ics-el hasznaltam,azzal jol ment.
-
havri1
félisten
-
hori-zoli
tag
válasz the radish #30661 üzenetére
melyik rom alá raktad fel???
-
st3
csendes tag
válasz hori-zoli #30660 üzenetére
Ez a téma nem minden rommal működik, a fórumon olvasható, ott írják hogy melyik rom az amivel tesztelve lett, persze egy biztonsági mentés az lehetett volna. Vissza olvastam a keresővel, neked a Snapdragon van fent, ha azóta nem változtattál, valószínű ezért nem megy nálad. Én a fent említett kettő romon és a Wanam -on teszteltem, ezekkel biztosan működik, próbáld ki a Neatrom 4.8 -at vagy az Omega v24 –et, nálam egyikkel sincs probléma, ezt nem csak a témára értettem.
-
bAtt001
addikt
kijött már a 4.3? rombolnék
[ Szerkesztve ]
-
hori-zoli
tag
-
bAtt001
addikt
válasz maggi1886076 #30668 üzenetére
tudtam h ittvannak a trollok és elő is bújnak
-
.zSoLTi.
senior tag
Létezik hogy a trémobilos jb-vel visszatért a SOD. Mert nálam 2x volt pár napon belül. A spanyol rommal fél évig egyszer se. Tapasztalta más is?
-
Marchus
csendes tag
Random időközönként bekapcsol a képernyőm... Annó gyári romnál is ezt produkálta, felraktam a Neat Lite 4.8-at és újra ezt játssza velem. CM 10.1-nél nem volt ilyen gondom, viszont mindig ledobott a hálózatról ezért le is szedtem.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
-
Marchus
csendes tag
-
LLRobi
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég frissítettem a telefonomat a hivatalos 4.1.2-es verzióra, de nem vagyok vele elégedettt, mint ahogy a 4.0.3-assal sem. Szeretném rá rakni a 4.2.2-es hivatalos cyanogenmod10.1-et. A kérdésem az volna, hogy mennyire vagytok vele megelégedve, szokott e akadni, lefogja e a RAM-ot, vagy belassíthatja e a telefonomat? -
LLRobi
csendes tag
válasz beast27 #30678 üzenetére
Köszi! Megpróbálom.
A probléma az lenne, hogy ahhoz, hogy feltegyem a ROM-ot szükségem lenne egy CWM recovery mód-ra. A kérdésem az lenne, hogy elég e ez vagy root is kell hozzá? Továbbá milyen verziót rakhatok fel a telefonomra.
Az alapsáv verziója xxms3[ Szerkesztve ]
-
rolii21
aktív tag
válasz LLRobi #30677 üzenetére
Nekem nagyon bejön a cm 10.1. Nem akad, nem fagy. Nem indul ujra... Egyetlen problémám h melegszik a telefon, de le vettem 800 mhz re a z órajelet és már nem melegszik, és nem is akad igy sem. Másik meg h nem tudták megoldani az fm rádiót azt hiszem. De kétség kívül nagyon jó rom.
Az eladó dolga, hogy az árat meghatározza, a vevő dönt, hogy azt elfogadja vagy sem. "Jobs legnagyobb alkotása nem egy Apple termék, hanem maga az Apple." Pü re válaszoljá'
-
Tomika86
senior tag
Sziasztok!
Videófelvételnél, mindig elmosott képpel indul a felvétel, majd pár másodperc után fókuszál, lehet ezzel valamit csinálni?
-
Doosa
aktív tag
A cm10.1 be létezik BLN support? És meg lehet oldani, hogy hangerő gombbal fotózzak az alap kamera appba?
-
wdx
őstag
hamarosan (úgy tűnik holnap) megválok hőn szeretett S2-esemtől.
anyagi okok...
úgyhogy valószínűleg el kell köszönjek tőletek egy kis időre. viszlát!Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
bubu333
tag
Csak nekem nem látszik a CM10.1 a nightly-k között? Valaki egy legfrissebb CM10.1 nightly-t tudna nekem linkelni? Vagy egy nem túl régit amiről tudok OTA-ban updatelni a frissre.
-
GazRic
senior tag
Hali,
Egy láma kérdés ... adott egy S2, 4.1.2 LSS ... zárt helyen (zseb, táska) erősödő csengőhangal csörög. Nem találom egyszerűen hol tudom kikapcsolni.PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok S2-re telepített apk azok jók,vagy tabletre más kell a felbontás miatt. 1024x600
-
BigT
senior tag
Használ valaki rajtam kívül Xtreme V9-et? ha igen, akkor neki az email kliens nem szórakozik? két mail címet kezel, de van, hogy levél olvasás közben kilép. elég bosszantó, egyébként nem volt még gondom a rommal, bár csak 1 napja használom.
Kernelt ki milyet használ hozzá? Mert a telepítés közben, amikor kiválasztottam a dorimanxot, nem volt wifim. alap cmnél nem volt ilyen gond.[ Szerkesztve ]
Samsung S7 edge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs