-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
Akkor nem tudjátok, miért nem kezeli a billentyűzetet és egeret az otg kábel, csak a pendrive-ot?
Ha nem volna jó hozzá, akkor a pendrive-ot sem ismerné fel, nem? -
zgabor62
csendes tag
CF-root linket tudna valaki adni XWLSD (4.1.2) firmware-hez ? Az istennek sem találom az XDA-n.
-
hdekakas
senior tag
Feltettem, de így sem kezeli az egeret meg a billentyűt, csak a pendrive-ot.
-
bAtt001
addikt
4.2es droid alá nincs olyan mint gyári alá a speedmod vagy syah, inkább a stabilitás a lényeg benne és nem a beállíthatóság. dorimanxot feltettem de ez egy káosz, alapon hagyva ma nem tudtam levenni 1200mhz-ről a procit. többet fel sem teszem eddig mindig baj volt vele, lockscreen is szaggat mint a fene. tehát valami egyszerűt és nagyszerűt keresek
-
szemesi69
addikt
Samsung honlapján van. Pár napja még csak ICS volt.
Kézikönyvek
Felhasználói kézikönyv(Jelly Bean), 6.8 MB
MEGJELENT 2012.07.12
MAGYARXiaomi redmi note 12 pro
-
hr2
őstag
válasz laszlolczka #13662 üzenetére
Próbáltad már?
Konkrét linket kaphatnék, mert nem találom. -
hr2
őstag
válasz laszlolczka #13667 üzenetére
Ez nem lett jó sajnos.
-
hr2
őstag
válasz laszlolczka #13669 üzenetére
Ez Mozzila, nem Ubuntu.
Ezt már láttam én is régebben.
[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
Feltettem a Nordic romot, a produkt kódot át kell állítani XEH-re, vagy maradhat amin van?
-
hr2
őstag
válasz laszlolczka #13672 üzenetére
Semmi gond.
-
proly01
őstag
Valaki írja már légyszives le nekem,hogyha veszek egy ILYET akkor ha beledugom a telefon töltő részébe a másik felébe pedig mondjuk egy 16Gb os pendrivot akkor tudom nézni a telefonomon a pendrive ról a HD filmet a telefonon?(képet,zenét stb...?)
Előre is ezer köszi
....Pr:)ly....
-
widi
tag
válasz proly01 #13678 üzenetére
ez csak simán egy microUSB - USB átalakító, neked OTG (On The Go) kábel kell, azzal lehet.
Ebay-on 0,99 USD-ért is találsz, de ha akarod te is csinálhatsz az itt leítrak szerint
[ Szerkesztve ]
-
szerzol
senior tag
válasz Nando36 #13622 üzenetére
Kb egyet beszélünk!
A Li-Ion akkumulátorok onnantól kezdve, hogy elhagyják a gyártósort, elkezdenek öregedni, ami egy elkerülhetetlen és visszafordíthatalan folyamat. Folyamatos használat mellett általában 2 év az élettartamuk, ekkor nagyjából eredeti kapacitásuk 2/3-át biztosítják. Mind a töltésük, mind a kisütésük (használatuk) kémiai reakción alapul, és ezek a folyamatok bizonyos veszteségekkel járnak.
A cikkben nem írták hogy hány ciklust bírnak, de azt igen hogy általában 2 év az élettartamuk, egyébként én is így tudom hogy 1000 ciklust bírnak, szemben a Lithium-Polimer akkuval, ami kb 500 ciklust bír, de cserében jobban alakítható a formája, vagyis kisebb helyet igényel, mert zselé formában van benne az elektrolit nem folyadék állapotban és nem is tud kifolyni így.
Csak az nem mindegy hogy ki hányszor dugja töltőre, számítógépre, autós kihangosítóra, mert ez mind egy töltési ciklus amikor veszteségek keletkeznek és például akik, mint havri kolléga is ROM-olnak mint állat akár napjában töbször is töltik egy kis ideig a telót amíg felmásolják a főzeléket vagy odinoznak akár, szemben azokkal akik normál használat mellett kevesebbszer dugják valamire.
Ha számolunk egyébként elvileg 3 évet is ki kellene bírni 1000 ciklussal, de szerintem nem fog.Mindezek mellett mindenkit arra buzdítok hogy használja igényeinek megfelelően telóját és sz@rja le mennyit öregszik az akku, mert a teló árának csak 5%-a egy új gyári akku és azért vettük hogy örömünket leljük benne ne csak nézegessük hogy hű de szép állapotban van a két éves telóm, igaz hogy így is csak max a feléért tudom eladni mint amennyiért vettem, de megkíméltem másnak.
-
proly01
őstag
hdekakas widi gps76
Értem!
Akkor EZ kell nekem ezek szerint?!....Pr:)ly....
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
Ma megszívatott a cm10.1 24-ei buildje. Reggel 6kor vettem le a töltőről, 9 órakor nézem, 6% akkutöltöttség... Még szerencse, hogy volt nálam a kocsiban másik akku, meg egy omega 19.1 cwm-es mentésem...
Most akarok feltenni valami megbízható rendszert... lpx lehetne, de maradnék JB alapokon.
Megy fel odinból a nordic 3 fájlos LSD pittel együtt...
amit letöltöttem:
neatrom 4.3
neatrom 4.3 spitya mod
neatrom 4.4
neatrom 4.4 spitya modPhilz 4.64
Speedmod k5-3Melyik kombót válasszam, hogy ne érjenek meglepetések? A telefon a munkaeszközöm... Az egy nap üzemidő ami fontos. 6-tól estig...főként telefonálás kb 4 óra + folyamatos szinkron. Omega 19.1 tudta, de sajnos bekrepált...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
noxon
őstag
Leírom, hátha tudtok rá valami okosat... barátnőm azt írta nekem, hogy lemerült teljesen az s2-je és nem tudja vissza kapcsolni. Kivette majd betette az aksit és kikapcsolva hagyta a töltőn de semmi... nincs buherálva, alap ICS van rajta ahogy vette. Mitől lehet ilyen probléma? Lehet a töltő szaródott el?
[ Szerkesztve ]
We live in a simulated world...
-
gps76
őstag
-
gps76
őstag
Abban tudtok segíteni a sok rom,meg kernel rakosgatás összekutyult valamit,mert bekapcs hosszan nyomásra egyből kikapcsol,home gombra meg nincs lockscreen hanem egyből a főképernyő.
Hogyan lehet kipucolni az egészet? Egy fájlos pda fájllal,odinnal nem oldódik meg a probléma. -
havri1
félisten
válasz szerzol #13682 üzenetére
Csak az nem mindegy hogy ki hányszor dugja töltőre, számítógépre, autós kihangosítóra, mert ez mind egy töltési ciklus amikor veszteségek keletkeznek és például akik, mint havri kolléga is ROM-olnak mint állat akár napjában töbször is töltik egy kis ideig a telót amíg felmásolják a főzeléket vagy odinoznak akár, szemben azokkal akik normál használat mellett kevesebbszer dugják valamire.
Ez így van. Én mondjuk erre kiemelten figyelek, figyeltem mindig is. SD-re rakom a dolgokat ( kivéve, olvasóval), meg wifivel másolok, kerülöm az usb-t. Esetleg a sok romolgatás miatt többet merül, ez tény
De alapban úgy vagyok vele, ha évente veszek 1 akksit, az belefér..(még sose vettem akksit az az igazság, nexus is 1.5 évesen ment el, azt sem kímélten rom ügyileg , és az akksira nem volt panasz)havri
-
bigdigit
addikt
üdv!
most került a családba egy új S2.az lenne a kérdésem normális ha újraindításnál valami ciripelő hang jön belőle?
-
Kerio
őstag
Van egy minimális beégésem a kék képernyőn. Alig látszik. Ma jönnek kijelzőt cserélni. Remélem kicserélik.
ASUS ROG STRIX G15 G513 (G513RS-HQ037) (AMD® Ryzen™ 7 6800H, NVIDIA® GeForce™ RTX 3080 8GB GDDR6, 32GB 4800MHz DDR5, Kingston Fury Impact CL38 (2x16GB) (KF548S38IBK2-32) /// ASUS ZENBOOK 14X OLED UM5401 (UM5401QA-L7208W)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest