Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
Kicsit olvasgattam a készülék biztosításról, hááát, cigány világ ez is...S23U-ra, ha nem szolgáltatós vásárlás, akkor olyan 55-65e/év és van 40e körüli önrész. Meg egy rakat olyan kitétel, ami necces, pl. saját javító, kizárások, ha pl csak teljes szélességében sérül a kijelző, stb. Nevetséges az egész kb. :/
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
TheMartin03
tag
A kivételek megvannak ott is, de árban jobb a leírtaktól a Simple készülékbiztosítása.
Bár hozzá kell tennem, hogy 3 hónapja akartam kötni rá, elmaradt, és kutya baja nem lett a telefonnak, tehát már 10-12 ezerrel lettem volna szegényebb a semmiért.
A kivételek tényleg gázak. Csak akkor fogadják el, ha használhatatlan lesz a képernyőtöréstől a telefon, meg ilyen hülyeségek. Valszeg ez miatt maradt el a megkötés.
-
veterán
válasz TheMartin03 #5953 üzenetére
Ez hol pontosan?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
TheMartin03
tag
Simple, mint telefonos app, ott pedig a menüben a biztosítás -> készülékbiztosítás. Felismeri a telód, és kiírja a csomagokat.
(most épp egy új (Simple) és egy régi Simple (Simple Classic) is fut párhuzamosan, elég katyvasz, de mindkettőben van ilyen lehetőség)Simple alapból az OTP-nek egy appja, amivel tudsz telóval fizetni bankkártyádon keresztül, meg lehet tömegközlekedési jegyet venni, autópálya matricát, parkolást, ilyesmik. És biztosítási rész is van benne. Ha jól tudom, nem feltétele az OTP-s kártya.
-
AtHoS
nagyúr
válasz TODI1111 #5956 üzenetére
Hát ez érdekes. Nálam nincs az S23-on lévő Simple nevű alkalmazásban (verzió 3.73.2) Készülékbiztosítás menüpont (Gépjármű-asszisztencia és hello Bringás van csak), viszont a hárompöttyös menüből elérhető egy simertető féleség, amit át is lehet ugrani, de csak visszadob az előző menübe
Viszont kínálja a kezdő oldalon: Vár a megújult Simple alkalmazás! ehhe önmagát kínálja?
P30-on viszont a Simple Classic nevű alkalmazásban (verzió 3.75.1) van Készülékbiztosítás menüpont.
read-only mode on the forum
-
HaliGab23
senior tag
Mintha két Simple alkalmazás lenne (?)
Felkeltettétek az érdeklődésem, és most telepítem.
Van egy Classic nevű Simple app.. azt teszem fel, meg van egy másik, ami után nincs ott a Classic felirat.Szerk: a classicban van Biztosítás.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
TheMartin03
tag
-
HaliGab23
senior tag
válasz TheMartin03 #5961 üzenetére
Ez van, amikor csak az utolsó 3 hozzászólást olvasom vissza a péntek esti buli után
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
AtHoS
nagyúr
válasz TheMartin03 #5961 üzenetére
"a biztosítás pont ott van mindkettőben."
Jaja, ott van, csak a sima Simple nevűben nincs Készülékbiztosítás -> NÁLAM az S23-on (Gépjármű-asszisztencia és hello Bringás elérhető csak)
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz mgTerminator #5964 üzenetére
Minden ilyen jellegű biztosításkötés előtt kell készíteni szemlefotókat. Casco esetén is kellenek szemlefotók, kivéve ha 0km-es.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
csubííí
senior tag
válasz mgTerminator #5964 üzenetére
Szerintem ha van biztosítás és megsérült a készülék, jobb teljesen tönkretenni (pl. kocsival átmenni rajta párszor, tizedikről ledobni). Így az önrész + biztosítás és van egy új készülék.
Lehet rosszul látom, de így nincs mibe belekötnie a biztosítónak.[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz csubííí #5966 üzenetére
Én is erre gondoltam. Inkább legyen full csere ha már ugyanannyit fizetsz. Söt van még jobb. Ha kiterjed a lopásra a bizti akkor azt kell bejelenteni és még alkatrésznek el lehet adni a telefont.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
bigdigit
addikt
válasz mgTerminator #5967 üzenetére
Ez új 0km-es autóra igaz.
-
xhege
veterán
válasz mgTerminator #5970 üzenetére
Nem így működik. A kötéskor az appon belül kell feltölteni azonnal, különböző mintázatok és egyebek vannak, amiket tükörben kell fotózni emlékeim szerint. Szóval azért nem teljesen hülyék.
[ Szerkesztve ]
-
ateszapa748
aktív tag
Szerintetek, ha már van karc a kijelzőn a whitstone dome glass üveg/uv ragasztó eltünteti úgy, hogy ne látszódjon alatta? Több helyen azt olvastam, hogy az uv ragasztók kitőlti a karcokat és így nem lesz látható az üveg alatt... ez valós lehet?
-
mgTerminator
veterán
válasz ateszapa748 #5972 üzenetére
Ez valószínűleg annyira valós hogy én az ismerősömnek hydrogel fóliát tettem fel a full karcos kijelzőjére és utána semmi sem látszódott. Na most nyilván nem akkora karcok voltak hogy a veréb fészket vér benne de észre lehetett venni hogy karcos.
-
mrThomi
addikt
Szerintem lehetségea bár nem próbáltam még. Azt tudom hogy a fólia alatt ugyan úgy látszik, de a ragasztós üveg ezt eltüntetheti. Azt hiszem alin láttam hogy hirdetnek így üvegeket
-
Gardaai
senior tag
Full karcos kijelzőre (iPhone) ráraktam egy 300 Ft-os alis üvegfóliát (nem UV, sima ragadós), normál használat mellett észre sem venni. Zseblámpával világítva, illetve jó fényben nyilván látszik alatta, de már maga az, hogy ujjal/körömmel nem érzem a karcokat annyit dob rajta, hogy nem is figyeli az ember.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-Maci-
addikt
Nem próbáltam még, de ha engem kérdezel:
Bele gondolva az UV-s trutyi kitölti majd a karcokat.
Javíttattál már szélvédőt? Ott is UV-ra kötő anyagot préselnek a repedésekbe.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
mrThomi
addikt
válasz bandigyerek #5975 üzenetére
Repedést ? Azt szerintem semmi nem tünteti el. Itt a karcokról volt szó. Egy próbát megér szerintem. Ha már napsütésben nem törik meg rajta a fény már az is jó
-
kocsij
tag
Hol használtad te hogy már karcos? Én eddig nem raktam rá fóliát és vaspor meg stb. helyen használtam, de semmi karc. Nemhiszem hogy olyan könnyen karcolodna a kijelző. Eddig egy telefonomon sem volt semmilyen karc.
Galaxy S23 Ultra
-
AtHoS
nagyúr
válasz TheMartin03 #5977 üzenetére
Most már nálam is, mert S23-on lefrissült tegnap estefelé a sima Simple nevű és Classic lett belőle. Kicsit késve érkezett rá a frissítés, mert P30on már napokkal korábban megérkezett.
Gondolkodóba is estem, hogy S23 belakásakor nem jót raktam volna fel? (Plus verziót nem volt szándékomban használni)
Most már verziójuk is egyezik
Szerk.
De ami érdekes, hogy márciusban, mikor megvettem az S23-at ránéztem Simple-ben a készülékbiztosításra és akkor ott is volt a menüpont
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv Urak.
13PM-ról érkeznék ide. Nincs vele különösebb gondom csak hiányzik az S-pen és a nagyobb fényerő.Pár apró kérdés
- Gyári bőtrok hogy bírja ? (Imádom a bör tokokat )
- Normális fólia/üveg ?
- Akku idö ? (bt, nfc, wifi ON, face - messenger állandóan megy)Elöre is köszönöm
-
TheMartin03
tag
válasz Sebibalu #5982 üzenetére
Hali!
A gyári bőrtokról biztos találsz sokféle forrást, reddit, vagy akárhol.
Röviden annyi, hogy elvileg a bőrnek van egy öregedési "stílusa", "folyamata", én erről nem tudtam, és nekem személy szerint nem tetszik, mert olyan, mintha kopna. Viszont ez erősen jellemző rá a sarkokon, széleken. Sajnos nem jut eszembe a fogalom neve. Nekem volt bőrtokom, 1-2 hét alatt elkezdte a sarkon ezt a "feketesedést", és úgy adódott, hogy vissza tudtam küldeni, szóval inkább megszabadultam tőle...A fóliára nem tudok válaszolni, egyelőre anélkül használom... Szerencsére tudok rá vigyázni.
Akkuidő... Hát ez relatív, mert sokan direkt szeretik húzni, és akkor lescreenelik, hogy 3 nap, de nekem normális használat mellett egy teljes napot bőven még kakaóval, de inkább 24 órát simán bír. Nekem net mindig van kapcsolva, tehát vagy Wifi, vagy 4G/5G, Watch-om mindig hozzá van kapcsolva, néha még a Buds-om is, NFC is ON állandóan. Volt már többször, hogy inkább gép előtt ültem a hétvégén, és keveset használtam a telót, és bármiféle húzás nélkül kibírt 2 napot. Majd a többiek még talán írnak -
TODI1111
veterán
Bőrtokról nem tudok nyilatkozni, én jobban szeretem a strapa tokokat. Most egy [ilyen] UAG tok van rajta.
Nekem a [gyári] fólia bevált. Eddig minden samsung készülékemen vagy gyári vagy [spigen neoflex] fóliát használtam.
Nálam minden be van kapcsolva ( wifi, mobilnet,nfc bluetooth, gps) folyamatosan csatlakoztatva egy watch 4 classic. Reggel 5 óra tízkor leveszem a töltőről és másnap este 10 körül megy megint töltőre. Amikor jobban van nyüstölve akkor is simán hozza az 1 napos üzemidőt.
TheMartin03
"A fóliára nem tudok válaszolni, egyelőre anélkül használom... Szerencsére tudok rá vigyázni."
Más is tud rá vigyázni, de ha mondjuk építőiparban dolgoznál biztos te is tennél rá fóliát. A porban és homokban lévő kvarckristályok tudják igazán tönkretenni a kijelzőt nem a zsebszösz és az aprópénz. -
OmniaI900
tag
Sziasztok hogy tudom megoldani a legjobban azt hogy az Otp s kártyám (master card) dal tudjak fizetni telefonnal ? Az iphone nal ez olyan egyszerű volt beállítani köszönöm előre is
-
beteg
őstag
Tudtok olyan rutint ajánlani, ami segít beállítani az elsődleges bluetooth eszközt, hogy arra menjen a bejövő hívás hangja?
Amióta van egy harmadik eszközöm, amin lehet telefonálni, egy Venu2 plus óra, a headsetem és az autó kihangosítója mellett, azóta full és kezelhetetlen káosz van. Nagyon bekavar, szinte hívásonként kell gyorsan kiválasztani, hogy hol legyen a hang.Csak futni kell!
-
hito
nagyúr
válasz mgTerminator #5967 üzenetére
Akkor cascod sem volt, csak egy darab papírod
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
iceQ!
addikt
[link] nocsak nocsak...
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz TODI1111 #5991 üzenetére
Nem? Valahol olvastam hogy érintett ez a típus is (bár én nem tapasztaltam). Ez legalább egy jó hír.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-
őstag
válasz TheMartin03 #5983 üzenetére
Hát a kopott bőr pont a kedvencem (az LG G4 óta )
Ha nekem kibirja reggel 3tól kb este 10ig és marad benne még szufla akkor böven örülni fogok. FB, messenger, kamera stb ez mind megy mert kell a munkámhoz. Hülyén hangzik de kukáskocsi soför révén is egy komplett irodát kell rendezni. Panasz, törött edény veszélyes hulladék stb. Tehát kell a power
#5984 TODI1111
A sipgen neoflex elég tetszetős -
Dave Crank
senior tag
Bőr tokból a feketét ajánlom, ha tetszik, s22U-n is az volt nekem, fél év alatt semmi baja, a fekete színe nem is kopik, a többi színnél kopik a szín.
Üzemidő nekem 2 nap 14óra ebben 4-5h sot, minden 3. este töltöm.
Üvegből én pont pénteken raktam fel Whitestone dome-t, előtte péntekig a februárban felrakott konzolboltos szilikon fólia volt, ami egyébként perfect volt, féltem is az üvegtől, mert S22U-n nekem használhatatlan volt az ujjlenyomolvasó vele, de ezen tökéletesen megy, ajánlom, bár nem olcsó, kb 20ezerFt a 2db-os pack.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
xhege
veterán
A fekete bőrtok valóban lehet megoldás, ha a patina zavar. Annyit mondanék, hogy elsőre a bőrtok nagyon csúszós, de kb 1 hét használatot követően nagyon jó fogása lesz. Nekem egyetlen bajom van az S23 ultra gyári bőrtokjával: a hátsó kamerákat alig védi. Szinte egy síkban van a kamera üvege a tokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest