- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
zack
nagyúr
Na ilyen beállítást én nem találtam.
Brando Ultra Clear-t érdemes rátenni? Mennyire karcolódik? Tudok vigyázni a dolgaimra, tehát ha nem vészes, akkor egyelőre hagyom. Bár 2,5k a fólia, nem tétel, csak nem tudom bukni fogok e a felhasználói élményből vagy sem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
rizso
addikt
Gmail - Egyebek - Beállítások - kiválasztod a fiókot - Értesítési beállítások (legalul).
Nem tudom milyen lehet az Brando Ultra Clear, de szerintem egy sima ebay-es vastag fólia is tökéletes. Nekem van fólia rajta, a felhasználói élményből viszont nem von, sőőőt...inkább nyugodtabban törölgetem, meg teszem zsebre.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
zseko
veterán
válasz Gabesz8103 #50342 üzenetére
Nekem KK5 romra tett KL1 modem van, eddig ez a legjobb nálam. Igaz, hogy a spica-mat nem éri utol, de nem sokban marad el.
HR24.hu
-
zack
nagyúr
Ok. Akkor ma tetetek rá egy Brando-t.
Megtaláltam köszi.
Mi ennek az elmélete egyébként? Miért kezeli 2 helyen a maileket? Ettől mert kikapcsoltam a Gmail értesítést, a Social Hub jelezni fog ugye?
Te melyiket használod? Vagy van valami olyan letölthető Gmail mail progi, ami csak mail-re van, de normális a felülete? Jó lenne nekem, de baromira nem tetszik.
Te melyiket használod?Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
fecs
senior tag
Brando Ultra Clear nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat. Én örültem, amikor lecseréltem.
Nekem SGP Ultra Oleophobic van azóta rajta. Ez viszont nagyon tuti!Pixel 6a
-
Gabesz8103
csendes tag
a social Hub -on belül is minden fiokot egyenként be kell állítgatni hogy jelezzen
bár nekem fent van a Juice defender és csak oránként engedi egy kicsit a netet az appoknak
így legalább el van 2 napig egy feltöltéssel
nektek is forrósodik a hátulja mikor töltön van?
mert nekem elég érezhetően forró -
Varszegig
veterán
ez a soc hub arra lenne, mint a wave-en (csak itt alapból prémium), hogy a nem push-os mailjeidet is összegyűjti a samus szervereken, és pusholja. És integrálja bele az sms-t, a chatet stb. Wave-ről jövet ez volt nekem a kánaán, aztán rájöttem, semmi szükségem rá
(Gmaillel is le lehet szedetni a pop3-as fiókokat pl.) -
rizso
addikt
Gmail alapba benne van az androidos telókban, a Social Hub meg Samsungos cucc. Egyelőre nálam is csak tesztüzem van még (max két hete ha megvan a kicsike), de most pont a SH aktív. Nekem tetszik a felülete, időben megkapom a maileket, szóval egész jó. Azt még nem próbáltam ki, hogy a csatolmányokat hogyan kezeli.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
sippet
senior tag
a jó öreg eldar murtazin szerint március 1-jén kezdik el kiesen keresztül az sgs2 frissítéseket.
-
zack
nagyúr
Köszönöm a válaszokat. Beállítottam a SH-t alapértelmezettnek, és hogy küldjön értesítést.
Ez a felület jobban bejön, és egyébként is használom a Google Talk-ot, tehát nekem most ez lesz a nyerő. Illetve tesztüzemben én is kipróbálom.Minőségi azonnal elérhető fólia csak a Brando Ultra Clear van. SGP nem igazán van sehol.
Ha maszatos, le kell törölni. Szerintem nem gáz. i4 is jobban maszatolódott fóliával.
Ha meg elhasználódik, még mindig tudok rendelni SGP-t.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
killerjohn
addikt
-
Piwi
veterán
válasz killerjohn #50364 üzenetére
2 hsz-el feljebb vótmááá
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Rotate
veterán
válasz killerjohn #50364 üzenetére
sippet, killerjohn:
lasúak vagytok
-
ndlx
aktív tag
Sziasztok!
Próbálta már bárki a WIUI-t? Vannak ezzel kapcsolatban tapasztalatok?
Köszi.
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #50360 üzenetére
Igen ,csak amikor még Wave-vel toltuk, akkor ha jól emlékszem ,volt akinek ment a SH és volt akinek nem. Akkor tájt vezették be és nem volt sok mindenre jó és stabilnak se volt mondható. Nekem pl. nem ment.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Gabesz8103
csendes tag
freemailos fiokot nem tudok beállítani SH.
-
Rotate
veterán
válasz Gabesz8103 #50370 üzenetére
azt hiszem a freemail csak fizetősen támogatja a pop elérést... az egy ritka nagy hányadék mail szolgáltató, nem is értem miért használja egyáltalán valaki...
-
zack
nagyúr
válasz Rotate #50371 üzenetére
Van megoldás. Át kell irányítani a Gmail-re, és akkor egy címre kapod a 2 címed leveleit.
Nekem így van beállítva.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
VD
őstag
Ez [link] működne a GS2-vel is?
-
Rotate
veterán
még jobb megoldás: el kell felejteni free/vip/citromailt (és még sorolhatnám a jobbnál jobb magyar mail szolgáltatókat) egy életre, és bármi más használni helyette, például gmailt
VD:
kéne neki, csak mondjuk annyi, hogy másik launcher kéne hozzá, mert a TW asszem nem fordul el ja meg mhl kábel, meg bluetooth egér/bill
[ Szerkesztve ]
-
visionbp
tag
Srácok,
elcsesződött a kijelző (némi fizikai behatásra), a nagy része alig olvasható.
Gariban nyilván nem cserélik ki, nem garanciában szerintetek mostanában mennyi lenne a cseréje?
Felvetődött még a téglásítás lehetősége is. Szerintetek megérné? -
zack
nagyúr
válasz Gabesz8103 #50375 üzenetére
Azt hiszem a freemail beállításai között kell kersned a "továbbítási" funkciót, és azt hogy ne hagyja meg a leveleket az eredeti helyen másolatként.
-
Rotate
veterán
válasz visionbp #50377 üzenetére
van külső nyoma a fizikai behatásnak? illetve érte víz? mert ha nem lehet megállapítani mi okozhatta, akkor ráfoghatod azt is, hogy magától romlott el... ha meg látszik a fizikai behatás, akkor szerintem a téglásítást is rá fogják fogni arra... szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz8103
csendes tag
sgs2 -őn használtok facebook GO!Chat-et
-
csabibmx
tag
Sziasztok!
S2 tulajok véleménye érdekelne pro és kontra.Lehetőleg gyári állapotban nem "szétfőzve".
Telefon,sms,net,akku idő,általános felhasználás közbeni tapasztalatok.
Esetleg olyan aki vásárlás előtt Note és S2 között vacillált de ez mellett döntött az miért.?
Köszönöm!Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
-
sippet
senior tag
válasz Gabesz8103 #50381 üzenetére
muszáj?
-
Rotate
veterán
válasz csabibmx #50383 üzenetére
mindkettő rohadt gyors, rohadt stabil, akinek nagyobb kell általában az választ Note-ot... 2 tökéletes készülék, Note nekem túl nagy illetve drága is... S2-nél nem kell jobb egy jó darabig szerintem
főzni felesleges, max ha más külsőt akarsz, de még ahhoz sem egetverően fontos
-
zack
nagyúr
válasz visionbp #50386 üzenetére
Mindenképpen. A téglásításnak megvannak a veszélyei, ezt inkább nem ajánlom. A Samu szervízesek se hülyék.
Egy VGA-t, egy alaplapot, egy MicroSD-t könnyű téglásítani, rizikó nélkül, de egy telefont nehezebb ügy. És ahogy külsérelmi nyom van rajta (égés), ami rendellenes helyen történt, egyből vissza fogják dobni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
agabe
addikt
válasz kakuk100 #50344 üzenetére
csak arra reagaltam, hogy ket hasznalt s2 -es kozott ha az egyik fuggetlen, a masik pedig feltoltokartyas csomagban vasarolt szolgaltatoi (termeszetesen mindket esetben a megfelelo garipapir, es eredetet igazolo szamla adottnak velt), akkor teljesen egyenertekuen hasznalhato, es ha letto kozul valamelyik olcsobb, akkor az a jobb vetel.
Az elofizeteses konstrukcioban vasarolt keszulekek mas kategoria, az pedig valoban egyeni elvaras fuggvenye, hogy valaki egyaltalan vesz hasznaltat, vagy csak ujat. Mindenki azt valaszt ami szerinte megfelelo, de ha mar hasznaltat nezeget, akkor kerulje el a lehetseges rizikofaktorokat.Rotate, Gabesz8103:
a freemail siman beallithato...legalabbis regebben nem volt penzes a pop beallitas
, azota meg mindenhova ahova akarom be tudom allitani...persze kimeno szerverkent a gmailt hasznalom, mivel az sokkal stabilqbb, gyorsabb, es a vilagon barhol mukodik (elvileg a freemail smtp-je is,.de azert az gyenge)VD:
MHL adapterrel en is hasznalom, mukodik, de en inkabb csak szorakozaskent...projira lokve a kepet, es egy megfelelo jatekkontrollerrel (epp most keresek valami jot) ami wifivel, vagy BT-al kapcsolodik egesz hasznalhato nehany jatekra, es ha a meloban szukseges dolgokat nem is lehet meg maradektalanul kivaltani (elvileg hivatalos email, office alkalmazasok is futhatnak, de bizonyos vallalati progik meg nem kivalthatok) otthoni hasznalatra teljesen megfelelo lehet pc kivaltasara is akar...csak minimum a headset legyen bedugva ha hivnak, mert megiscsak telefon
Asszem kis hozzaszokassal tenyleg foloslegesse tehetne (es lehet, hogy hamarosan fogja is) a laptopokat, es az asztali gepeket. Nem csak a kovetkezo generacio (s3) , hanem a mostani keszulekek kozul is (kozottuk az s2-esunk is) egesz sok. -
plejik
addikt
Nem tud valaki valmi klassz minimalista témát sgs2 re, esetleg ami fel megy miui romra is Vagy bármire...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
zack
nagyúr
Win7 Ultimate 64bit esetén a Kies teló rádugásakor miért nem tudta telepíteni a CDC Abstract Contorl Model-t (ACM)?
Azt írja a Kies:
"Az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztül végrehajtott szoftverfrissítést."
És elvileg kellene lennie újabbnak, mert 2.3.4. van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
erre csak azt lehet mondani, hogy sajnos a kies eleg haklis.
volt akinek.egy szuz windowstelepites kellett, hogy megfeleloen csatlakozzon.
mire szeretned hasznalni?
szoftverfrissitesre inkabb odin a javallott, es a megfelelo gyari romok is elerhetok hozza.VD:
MHL adapter toltes nelkul nem is mukodik...mindegyiken van tolto csatlakozasi lehetoseg.
Valoban kevesbe feltuno mint egy xbox , de a headset-et ne feledd, mert anelkul nem fogod tudni felvenni ha hivnak, vagy ki kene rangatni a kabeleket.[ Szerkesztve ]
-
Soound
tag
gondolom már páran feltették a kérdést, de csak megkérdezem. Kell bootloaderrel küzdeni, ha 4.0.3-ról vissza szeretnék lépni 2.3.6-ra? Magyarán, kijön mondjuk első hivatalos stock ICS rom, csinálok egy backupot KK5ről, majd Odinozom+rootolom ICS-t, ezek után ha vissza szeretnék lépni KK5-re, akkor elegendő nandroid restore-t csinálni, vagy bootloaderrel is küzdeni kell?
-
zack
nagyúr
Szerintem ez nem túl nagy kérés, hogy Kies-re csatlakozva letöltse és telepítse a legfrissebb elérhető ROM-ot.
Egyelőre maradnék a gyári síkon, nem akarok manuálisan ROM-ot cserélni, ha már egyszer tartalmazza a Kies a szoftver update-et.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
csabibmx
tag
válasz Rotate #50385 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Más valaki esetleg,bár ahogy rákerestem a hiba,probléma szavakra legfeljebb appokkal kapcsolatban vagy beállítási hiányosságon alapuló találatokra leltem.
Ami elég meggyőzően hangzik.Ericsson GA 628,Nokia 5110,3310,6220,N80,Samsung I8510,Nexus S,Note 2,Honor 7
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mazda topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Öregszem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest