- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
tomi6600
tag
Erre valaki?
Üdvözlettel: Tamás
-
andoneboy
tag
válasz C.Brigante #49202 üzenetére
de személyesen fogom megnézni nem postás zsákbamacska
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
kungzi
veterán
Ha minden jol megy akkor mar kedden vagy szerdan en is sgs2 tulaj leszek. Meglesz megis ra a penzem ebben a honapban.
-
the radish
senior tag
Reggel egy kicsit pórul jártam. 100 Mb-os csomagom van, ami általában elég szokott lenni, de utána sem kell fizetni, csak lecsökkenti a sebességet.
5.30--kor felébredtem, nem bírtam visszaaludni, bekapcsoltam a wifit és a tuneIn radion keresztül hallgattam az egyik adót. Közben visszaaludtam (fülemben a dugókkal), majd arra ébredtem, hogy elnémult a készülék.
7.00-kor aktív lett a reggeli beállítás, amikor néma üzemmód, no wifi, stb. beállítás lép életbe az éjszakait követően ás 8.00-ig így is marad. Én meg "alusz" tovább....
Igen ám, de délelőtt észrevettem, hogy a drága eddig ma elfogyasztott 36 Mb adatot.
Hát a tuneIn addig mobilhálózaton töltötte az adatot, amíg az android assistant ki nem lőtte, mint háttérben futót...Szóval így jártam, és csak egy élménybeszámoló lett volna.
Üdv,
radish
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz the radish #49205 üzenetére
ezért kell 500 megás csomag hozzá nekem eddig a fél év alatt kétszer fogyott el! pedig megy rajt az adatforgalom 1000rel.msn,facebook,böngészés,widgetek,zene letöltés,youtube
Ma kezdődik életed háralévő része
-
xpike
tag
sziasztok
Lemaradtam kicsit a custom rom helyzettel, jelenleg ezzel rendelkezem:
XWKK5; TurkbeyRom V29 ; Siyah v2.3 kernelMilyen csomagot ajánlanátok mostanában ha a gyorsaság az első szempont, stabilítás a második ?
köszi szépen a tippeket
-
R2D20208
addikt
Hali ! Pl ezt : Illusion 1.8.0
ChangeLog Illusion-xT
1.8.0:
New Samsung's base XWLA4 2.3.6.
Optimized all apk's with 0 compression level, more performance and stability
Modified theme and improves to new base.
New modem LPB.
Modded base to make Jkay working with new base
Modified Services.jar led on sms/mms
Minor tweaks.
Zipalign[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
72mviktor
senior tag
válasz C.Brigante #49006 üzenetére
Pit mindenre jó...hát még a pitbull
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
legenda
válasz knyitogato #49214 üzenetére
nekem ugyan nem kell bizonygatni, nem én akarom megvenni!
mellesleg adtam már el én is aránylag olcsón néhány telefonomat, attól függetlenül, hogy kifogástalan állapotban voltak, minden tartozékukkal, rendes garival...stb! néha szóvá is tették néhányan, de senki sem panaszkodott, főleg a vevő nem!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
surgery
senior tag
Üdv én is most léptem be az sgs 2 táborba milyen romot tegyek fel ami magyar és jó az üzemideje illetve stabil?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz andoneboy #49203 üzenetére
Expresszen és a hasonló ingyenes oldalakon szoktak ilyesmi hirdetések lenni. Ha ott meghirdetek valamit, akkor állandóan jönnek a "Dear Seller..." kezdetű emailek. Ezek azt akarják, hogy elküldd nekik előre a terméket, és majd jön a pénzed ha megkapták, csak győzd kivárni. Illetve ugyanezek hirdetnek is reálisan alacsony áron.
Ha patent SGSII-t akarsz, akkor azoknak az ára 90k-tól indul, de inkább 100k fölött lesz...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
andoneboy
tag
válasz Rotate #49207 üzenetére
elméletileg gyárilag független..
ez a hírdetés szövege:
elado a képen látható SAMSUNG GALAXY S2-es készülékem. gyári kártyafüggetlen és a fólia is rajta van még! garancia 23 hónap. minden tartózékával együtt. a készülék 1 hónapos szinte 0-perces. csere érdekel és postai úton is megoldhatóXiaomi Mi 9 6/128Gb
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz C.Brigante #49202 üzenetére
1hónapos 2év gyári garanciával? jó lesz az 100+ nak is.
Menthirist: az is érdekes hogy itt az 1 év alatt egy két embernek égett be a képernyő.
amit meg az a srác ír nagy marhaság, a HTC azért tért át amoledről SLCD-re mert a Samsung nem tudott annyit legyártani amennyire a HTC-nek szüksége lett volna.[ Szerkesztve ]
-
klevente
tag
Xxlpb-re van jkay?
-
andoneboy
tag
válasz Zsolaf #49228 üzenetére
Kedden Pesten járok úgyis, szóval beufrok, és megnézem (feltéve ha addig megadja az elérhetőségét, mert eddig ezt nem tette...)
trobi28: azt én is néztem
migabi24: nem tudom hogyan szerzi be, de ha ennyiért adja és jó, akkor megveszem[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9 6/128Gb
-
xpike
tag
segítsetek, én vhol a 3 fájlos ODIN firmware frissítésnél lemaradtam.
Letöltöttem most a I9100XWLA4-t.
Amiben volt egy "I9100XWLA4_I9100XXKI4_I9100MOTLA1_HOME.tar.md5" és egy "SS_DL.dll"Mi a teendő?
köszi szépen, s elnézést az amatör kérdésért
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
Nna pelyhes kukik fejezzétek be!!!!!!lécci
úgy alle zusammen[ Szerkesztve ]
Ma kezdődik életed háralévő része
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz klevente #49229 üzenetére
még mielőtt a sok "segítőkész" ember miatt elsiklanánk a kérdéseken válaszolok.
még nincs, ha lesz itt találod meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278
surgery: sokan használják az illusion romot: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20520714
checkromot: http://checkrom.com/
én criskelo-t használok: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836mindegyikbe van magyar nyelv
[ Szerkesztve ]
-
rauley
tag
válasz Menthirist #49101 üzenetére
szerkesztve
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
zseko
veterán
válasz Richard! #49208 üzenetére
Nekem 500 megás van, de ha nem lenne a wifi bőven kevés lenne Csak a TuneIn közel 600 megát forgalmazott Ha a tömörítés nem lenne, akkor az OperaMini is 3-400 körül járna, és a Youtube-ot még nem is nagyon használom, így is beleugrik néha 90-100 megába GoogleMaps szintén használ azért jócskán, bár annál le lehet szedni térképrészleteket és offline-ban használni. Havi 1.5-2G nagyjából megvan
HR24.hu
-
rauley
tag
válasz visionbp #49197 üzenetére
Én sem tudtam eltüntetni a sima LPB-ről a szoftverfrissítés ikonját,de feltettem egy ICS remix resurrection LPB-t,és azzal semmi bajom,sőt van pár extra benne,ami a simában nincs,jobban tetszik ez.
A simánál pl utáltam,hogy gyenge wifi jelnél folyton fel akart kúszni 3G-re,annak ellenére,hogy nincs 3G előfizetésem (így elég sokba lett volna a mutatvány),és annak ellenére,hogy előzetesen kikapcsoltam az adatkapcsolatot! Bekapcsolta magának a rohadt!
Minden romnál ezzel kezdek,adatkapcsolat ki! Itthon és a munkahelyen meg van wifi,az elég is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
rauley
tag
válasz andoneboy #49203 üzenetére
Sok ilyen netes csaló van sajnos,akik nem létező telefonokat hirdetnek,aztán valaki csak bekajálja. Gyanítom,hogy ha személyes átadást beszélsz meg az illetővel,akkor ő nem lesz ott végül! De ne legyen igazam.
Mindenesetre be careful!Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen NAS-t vegyek?
- BMW topik
- Az ASUS ROG Delta II gamer headset tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android szakmai topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest