Aktív témák
-
raycoon
tag
Nálatok működik az Amazon Appstore rendesen? Eddig nem volt semmi baja, de most azt írja ki, hogy
Purchased started
User authenticatedEz után kellene jönni egy download queued (vagy valami hasonló). E helyett újra kezdi a fenti két írást, összesen 3-szor megismétli és leáll, de nem ír hibát..
Webes felületen nem volt bekattintva a "1-click", de eddig működött. Bekapcsoltam, de most sem megy..
Valami ötlet?
-
Rotate
veterán
igen, az a 4 van csak, nem olyan rég írták twitteren, hogy terveznek új témákat készíteni, pl ICS-hez passzoló színvilággal is
egyébként tényleg remek, még vagy fél éve volt ingyen Amazon Appstore-on, azóta használom, twitterről/gmailről/facebookról/sms-ekből megtanulta a szavakat, szóval már az első leütésnél volt egy csomó olyan szavam, amit kitalált helyettem, plusz ügyesen tanul, valamit 1-2x beírsz, legközelebb már kínálja, attól függetlenül, hogy nem volt a szótáában, és nem is kellett berakni...
persze alapból is rengeteg szót ismer egy hátránya, hogy sok memóriát eszik, van hogy 20-40 mega között, nekem ez nem gond az S2-n, de barátnőmnek néha elfogy az 512MB, és van hogy a Swiftkey miatt :S De S2-re nem látom értelmét valaki miért ne ezt használná
-
törölt tag
válasz djapor96 #39294 üzenetére
ez már döfi...régen nem tudtak ennyire profin tiltani...csak haladtak előre valamit ezzel is
technikai kérdés: a hálózati felcsatlakozáskor elküldi az imei számát az adótoronynak, vagy honnan tudják, h ehhez a 20as számhoz milyen készülék és imei tartozik?
adatvédelem szempontjából nem aggályos, h ennyi mindent tudnak a telefonokról?
-
trobi28
addikt
válasz #24334592 #39305 üzenetére
Én nem tartom annyira aggályosnak.Azt inkább hogy ellopják a telefonomat és simán használják semmi gond nélkül.Szerintem kell ennyi hogy nyugodtabb lehessen az olyan felhasználó aki tisztességesen megveszi a készüléket.Annak örülnék a legjobban ha egy készüléken sem lehetne átírni az IMEI számot semmilyen módon mert akkor 2x is meg gondolnák a készülékek lopását
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
cundeyy
tag
-
crane75
senior tag
-
zooole
senior tag
Lehet visszaviszem a T-Mobile-os telefonom garanciásan, mert képernyő mintha be lenne égve.
Ugye volt ez a probléma előtte. Boot loop, majd KK5-ös ROM fel. Viszont az a ROM nem T-s, 2.3.6 nincs is T-nél (legalábbis előtte nekem KIES nem írta, hogy lenne frissebb 2.3.4-nél).
Szerintetek buknám a garit?
Ha igen, mit tehetek? Ugye fel kéne tenni egy T-s ROM-ot, itthonit, ami olyan, mint volt. Vagy régebbi és KIES-el frissítem, az úgy is csak T-st tesz fel.
A másik dolog a számláló. Rootolni nagyon nem akarom. Erre való a JIG? unsecure kernel nem volt rajta, csak hivatalos. Download mode van. Konkrétan mi ez a számláló? JIG elintézi?
Uccsó: Ha igen, honnan tudnék venni? Nem nagy pénz egy ezres érte, de nem igazán találtam. Ez valami hivatalos Sammy cucc, vagy a sammy használja szervizekben és lemásolták? Esetleg tök más?
-
SzlobiG
félisten
Be reggeltem a telefont 2014.01.14-ig van rá gari, bár addig úgyse lesz meg ismerem magam.
-
vtommy
aktív tag
válasz zooole #39312 üzenetére
Nemhiszem hogy hivatalos.. youtuben még videó is van hogy lehet készíteni hardveraprón, vaterán tömérdek eladónál lehet venni.. 600-900ft között mozog az ára, biztos találsz olyat is aki postázza ha épp nincs a közelben. a számláló azt számolja, hány nem hivatalosan össze tákolt romot, kertnelt stb-t tettél fel, és kiírja a download módnál, ezt is nullázza a jig.
-
Rotate
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
en ezt hasznalom:
https://market.android.com/details?id=net.cdeguet.smartkeyboardpro
szerintem jobb, mint a swiftkey.......
ha erdekelnek a "reszletek" kuldj privatot!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Flyingdog141
csendes tag
Hali!Valaki meg tudná nekem mondani,hogy mi a baj akkor,ha megpróbálom feltelepíteni a Cyanogen mode Nightly-t,akkor végig megy addig,h Installing Package....
Finding Update Package....
Verifing update Package....
E: Failed to verfify whole-file signature...
E: Signature verification failed....
Installation aborted.
Egyszerűen nem tom,h mit kéne csinálnom,több módot is megpróbáltam a telepítésre,de mindig ez lesz a vége... -
veterán
Valaki tud ajánlani egy megbízható stabil kombót
Nekem jelenleg a lent látható van és nagyon megvagyok elégedve mindennel, nemtudom, hogy érdemes-e váltanom -
C.Brigante
veterán
gondolkodtam ezen a beégéses dolgon amit már páran írtatok. én is mindig megnézem ha beírja valaki, h beégett a kijelző. Lehetséges az, h amit magyarországra szántak (csak példa) az nem annyira átvizsgált, mint mondjuk amit más országba, szolgáltatóhoz küldenek. Csak azért gondolok erre mert sok sok éve telefongyárban dolgozom és vannak szolgáltatók akiknek a telefonjait kiemelten vetnek ellenőrzés, vizsgálat alá!
Ebből a szempontból kicsit örülök, h Lengyel a telefonom mert a Cseh, Lengyel mint ország már "nyugatibb" eljárást kap (nem pont a telefonra gondolok) mint a Magyar, Szlovák, Román, Szerb stb. Nem rég beszéltek a rádióban is erről, hogy az osztrák koka kólában lévő cukor jobb minőségű mint amit a magyarországra szántba tesznek. kicsit hosszú lett az eszmefuttatásom bocs.uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
legenda
válasz C.Brigante #39324 üzenetére
nekem 6 hónap alatt semmi beégés!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rotate
veterán
enyém is lengyel, de ha a piros színen nézem látszik a státuszbár... szerencsére használatközben még nem, csak az LCD tesztnél
-
Sógi
addikt
válasz HUTCHDB #39317 üzenetére
Miben jobb?
(#39323) KAMIKAZE_HUN: Checkrom revolution hd v4 kitchennel és kernelekből van választási lehetőség...De, ha elégedett vagy azzal ami most van, akkor minek váltani, nemde bár?
(#39324) C.Brigante: Ez nagyon érdekes és sztem akár lehet is benne vmi! Nekem májusi a telefonom, független és nincs egy deka beégés sem egyenlőre...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
C.Brigante
veterán
válasz Rotate #39327 üzenetére
igen tudom, h a tiéd is lengyel. bár mindenképpen függ attól, h mekkora fényerővel használjuk a telefont. nekem soha nincs 30-40% nál magasabb szinten. Nincs értelme. Kisüti a szemem, szebb meg nem lesz tőle. (sztem)
(#39328) Sógi: Abszolut igaz ez a dolog hidd el. Autóiparban is dolgoztam, ott az Amerikába szántakkal úgy bántak mint a hímestojással!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
lenne egy olyan problemam, hogy a telefonomra felmegy a Stock ROM, dehogy ha mar egy fozott romot akarok ratenni Cirskelo , Ginger, MIUI egy fajlosak . Sikeresen felmegy a telora, de egyszeruen nem kepes bebootolni..csak tolt es tolt es tolt..(30 nperc) az akkumulator meg melegszik..valakinek mar tortent ilyen?
Samit hogy melyik stock ROM van fent?( nekem a KH3 volt amire felakartam tenni a MIUI-t)
Valami teljes torlest kellene csinalnom?
AMugy ha felrakom a stock romot (odinnal 3 fajlosat ) az elindul..
elore is koszonom a valaszokat.
Kellemes unnepeket: )
**Saumsung Galaxy S II**
-
HUTCHDB
nagyúr
sokkal jobban testreszabhato.
pl. allithato:
a bill. hang ereje, tipusa,
a rezges erossege,
a shift funkcio eletbelepesehez mennyi ideig kell az adott gombot nyomva tartani,
magassag,
nyilak,
atlatszosag,
stb.(#39332) JUmbozorzje!
tedd fel a kk5-öt reparttal, előtte, utána kódos reset.
ha megvagy jelezd![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
WaterWave
veterán
-
PaFec
aktív tag
válasz Everman #39326 üzenetére
OK, nekem így mondták, de megfontolandó amit mondsz. Nem okoskodni akartam, akkor félreinformáltak engem.
Más: Volt már szó arról, hogy az átirányított hívást rövid ideig jelzi. Most kaptam egy progit, de még nem tudtam élesben tesztelni, de este megteszem. Forwarded.Call.Alert.1.3.Android. belehet állítani, hogy szövegesen jelezze, vagy kis ikonnal ha átirányított hívás érkezik.
PaFec
-
JUmbozorzje
tag
A kodos reset micsoda?hogy kell csinalni?
repartra arra gondolt, hogy Az Odinba pipaljam be a repartot?
**Saumsung Galaxy S II**
-
legenda
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz JUmbozorzje #39337 üzenetére
küldtem privátot.
lassan, nem kapkodva, lépésről-lépésre csináld!
minden dolgot legalább 2-3 x ellenőrizz, hogy jól csináltad-e, jó helyen van-e betallózva a fájl![ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Kösz mindenkinek a keyboard infókat, csak kipróbálom a smart-ot is
-
Spidee
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani azt, hogy ha gmail appal levelet kapok, akkor rezegjen is a telefon?
Most csak hangot ad ki. Minden más appnál rezeg is, csak a gmail-nél nem.''No one stays at the top forever!!'' - I Love NFL! - Üdv.:Spidee
-
HUTCHDB
nagyúr
MIUI után érdeklődök!
az új v4-es verzió megjelent!
először galnet fejlesztő oldalán érhető el, sajnos egyenlőre csak a nexus és az s1-re portolható." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Prien
addikt
Nálam sincs nyoma beégésnek, Június óta nyúzom,napi 3-6 órát tuti megy a kijelző, játék-msn,stb. De maga az elmélet érdekes és szerintem létező jelenség minden területen. Bár az is igaz,hogy ha ez kiderülne, akkor mindenki nyugatról rendelné a cuccait.
Viszont azt sem gondolnám,hogy 2 féle Samoled Plus kijelző van gyártásban, egy beégős és egy nem beégős. Ez így nem lehetséges. Szvsz.
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
Rotate
veterán
válasz C.Brigante #39331 üzenetére
én 50-en használom, olyan 30-40%-nál már nagyon nem fehér a fehér... de tény, hogy bent felesleges őrült fényerőket alkalmazni, engem kifejezetten zavar, ha túl erős...
-
Leonardo91
senior tag
Erre valaki valamit? csak mert az aláírásomban lévő összeállítással dél óta 61%ig esett vissza és nem is nyúztam annyit..
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest