Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Többen említettétek már ezt a *2767*3855# reset kódot, ez pontosan mit is csinál Annyit tesz mint recoveryben egy wipe data factory reset, wipe cache és wipe dalvik cache ? Mert akkor romolás után meg előtt felesleges annyit vacakolni recoveryben ha igen..vagy esetleg a belső sd-n lévő fájlokat is lepucolja ?
más: valaki írta hogy a kp modem jól szuperál.. KL1 es modemtől jobb ? Ha igen akkor miben ?
-
lefkosia
őstag
-
vadalma65
tag
Valaki tudja mik ezek?
-
vadalma65
tag
Bocsánat a nagy képekért, most próbáltam először
-
pzstm
titán
ma beszélgettem egy samsung boltban samsungos szervízeskollegával...azt mondta, hogy inkább 3havonta vigyem be a telefonomat és 1 perc alatt lefrissíti de bent a szervízben sem használnak KIES-t és nem is javasolja
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz DjBlero #39465 üzenetére
én feltettem KIES-t driver miatt....mostanában custom romhoz meg már gép sem kell csak CWM. Már ODINT is vagy 2-3 hónapja használtam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Caaabi
senior tag
Akkor a titanium mentést is átkell rakni a rendes SD kártyára gondolom hogyha visszakarom állítani vele a dolgokat...esetleg dropbox? ( Már lehet a belső sd-mra is ráférne egy pucolás )
(#39454) pzstm : és valami tapasztalat akik használják az új törököt ? mégerősebb wifi és térerő ? ( KL1 ben a KI4 hez képest sokkal jobb nekem mindkettő, remélem ezt a jó tulajdonságot megtartották és csak tovább fejlesztették )
(#39456) lefkosia : nagyon hasznos link! köszönöm szépen!
apropó KP.. ez ICS modem nem? Amit linkeltek Hivatalos az Android 4.0.3 arról valami ? Most akkor a samsung megkapta és már csak testreszabja hogy január körül már esetleg kiadják?
-
-
zooole
senior tag
Akkor le tudnád írni, pontosan hogy van ez? Pontosanm, lépésről lépésre. És ha mégsem ugyan az lesz, mint az előző, akkor is tudom gariztatni? Ha mondjuk T-s marad, de nem pont ugyan az. Hogy tudom leellenőrizni, hogy minden OK-e?
És akkor tuti lesz? 100%?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Wave-ről váltottam S2-re, de valamiért kísért egy jelenség:
Több játék (pl. galaxy war defenser) egyszerűen lefagy. Miután kicsit pörgősebb lesz, egyszerűen "kiakad", task managerrel megnézve pirosban van az apps, a CPU 80% fölött. A játék már folytathatatlan, csak kilőni lehet, de többször ezt a telefon is felajánlja, kényszerbezárás néven.
Eredeti fw.
Ez sűrűn előfordul ennél a készüléknél, illetve van rá valamiféle megoldás???
Köszi előre is. -
legenda
válasz zooole #39477 üzenetére
a leírások alapján biztosra fogsz menni, csak csinálj végig mindent!
a *#272*imei# (az imei = a telefonod imei azonosítója) kóddal láthatod és megváltoztathatod a product code azonosítót - csc függvényében, de t-s firmware esetén adott lesz a tmh product code!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zseko
veterán
-
pzstm
titán
kíváncsiság kedvéért megnéztem...T-mobilnál vettem anno, most XEU-s vagyok
TMH-t nem is találok
Annyira nagy bajt csak nem jelent...gondolom custom ROM is bekavar
-
legenda
válasz zooole #39484 üzenetére
egyben, alaposan;
- jig (nullázod a számlálót!)
- *2767*3855# (teljes reset!)
- 3 + 1 állományos "gyári" firmware re-partition kipipálással felhúz!
- t-s firmware felhúz (csak pda, re-partition nem kell!)
- *#272*imei# kóddal product code ellenőriz, szükség esetén tmh product code beállít
- kies által firmware frissít újabb szolgáltatósra
- szervizettől alaposabban kár lenne - ha lehetne is...
pzstm; amenyiben a csc nem tartalmazza az adott product code azonosítót, úgy az a firmware felhúzásakor változik! visszaállítani csak megfelelő csc mellett lehet rendesen!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zseko
veterán
15% maradt 1n4ó30p után, 3ó10p kijelzőhasználattal, amiben volt kb. negyedóra telefonálás, plusz wifin skype-al 30 perc telefonálás. Eddig nekem ez a legjobb A 30 perc skype 11,2MB-ot fogyasztott. Aksiban nem tudom mennyit, azt nem is figyeltem.
Viszont az, hogy lejjebbvettem az lcd density-t és csomó progit nem lehet feltenni csak ha visszaállítom, az kezd idegesítő lenni. Na nem mintha sokat telepítgetnék, de akkorisHR24.hu
-
david007
csendes tag
Sziasztok!
Mit lehet tenni olyan esetben, ha a telefon magától feloldja magát (mintha megnyomnám a feloldó gombot)? Próbáltam újraindítani, semmit se használt..
szerk.: és ezt így egymás után nyomatja egy ideig, majd újra elkezdi. lezár, felold, lezár, felold...
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Product kódot hogy kellene átírni? Meg a tárcsázóba én betűket nem tudok írni, ha meg beillesztem nem csinál semmit.
Hülye vagyok, csak vissza kell olvasni.
Gondolom amúgy nem nagyon nézik a szerviznél, mert akkor már hallottunk volna róla. Inkább azokból az írásokból van több, hogy a custom romot is leszarják.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz R2D20208 #39491 üzenetére
áhh, az már túl jó ahhoz, hogy igaz legyen Szerintem nekem már megint túl sok felesleg van rajta és az is szívja az aksit, majd megpróbálom csökkenteni az appok számát. De én egyébként nyomkodom ha kell, ha nem csoda hogy egy napot kibír Egyébként nem értem hogy tudnak egyesek ennyit kihozni belőle..
HR24.hu
-
R2D20208
addikt
Az alapromom 340 böl 170 mega lett. Nem fut semmi "fölösleges rajta". Minimum fényerő(elég szobában) , 2 G. Autószinkron csak ha wifi be van kapcsolva stb stb...Pedig küldtem neki. Most 22 % 4,5 óra kijelző, normal akksi. Egy óra net, 500 mega letöltés, fél óra hívás, több óra zenehallgatás. Ku..va elégedett vagyok...(nekem nincs 100 játék rajta pl, amik ha tudok róla ha nem, szerverhez akarnak kapcsolódni pl) De rengeteg befolyásoló dolog van. De nekem ez a legjobb eddigi akksiidőm, gyárival...
[ Szerkesztve ]
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
furio
aktív tag
Egy kis segítségre lenne szükségem.
XXKI3, vagy XWKK5 rendszernél is a következő hibával találkozom. Mind a két rendszert CF-Rootolom, majd CW recoveryből felrakom a miui-t vagy cyanogen modot akkor boot-loop effektus lesz úrrá a telefonon És ilyenkor a recoverybe sem tudok belépni. Ha felrakom ilyenkor a Siyah 2.1.1-et akkor a miui elindul a cyanogen nem. Ha 2.3.4-es rendszernél csinálom ugyanezt, ott megy minden gond nélkül, megcsináltam vagy 40x wipeoltam mindent amit csak lehet, jiggel nulláztam, semmi sem segít, mindig loopba ütközöm, recovery csak akkor megy ilyenkor, ha felrakom újra a cf kernelt... help me out.
Lorem ipsum dolor et sit amet
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest