Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz csabám #23102 üzenetére
A kameraindítással volt egyszer probléma, de eddig azon kívól semmi gond.Pl: nem baszakszik az ébresztő, a wifi baromi gyorsan csatlakozik, gyorsabban mint a bmarkos verzió!
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
plejik
addikt
válasz csabám #23107 üzenetére
Nálam semmi gondja nincs.Nem tudom nálad mitől lehet.Gondolom a wipe-okat megcsináltad.
R2D20208: kösz!
Nordik:Jó, nekem is tetszik most a Galnet verzió van fent ez jbbnak tűnik eddig nem dobál hiüzit egy volt de azóta sem semmi.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
yimm
aktív tag
Van egy olyan jelenség nálam a telefonnál , ha hívást fogadok akkor eltelik 1-2 másodperc mire hallom is a hívó hangját, és addig engem sem hallanak. Ez mitől lehet ? Rom, vagy kernel lehet a ludas ?
-
plejik
addikt
Ez samsung Waven is ilyen asszonynak, szerintem ez samu hiba, vagy nem hiba de ilyenek.
csabám köszike! gyorsan feltolom azt 1-2 napig azért fenthagyom tesztelni most már, mostanában gyakran cserélek romot.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
csabám
addikt
válasz plejik #23119 üzenetére
Jóval jobb a final mint az rc kiadás így első blikkre. Gyorsabb sokkal, jobb kernel, stb. (második hsz. - ben changelog)
RC4 - ben azért nem volt jó a naptár, mert elrontott vmit a calendarprovider.apk - ban mellesleg.Táblára is biztos van vmi. Keress arra is macskát, vagy ciánt
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
plejik
addikt
válasz csabám #23122 üzenetére
Most kapcsolom be, kíváncsi leszek.
Sajnos erre még semmit nem találtam: HUAWEI S7 SLIM IDEOS 2.2.2 android szalalad rajta egy jó kis rommal biztos jobban menne a ketyere megy egy 2.3.4 el
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
No.01
őstag
válasz plejik #23126 üzenetére
...lassabban szolok bele... LOL!
A Galnetes macska honnan toltheto le?Megvanyimm:
Ahogy mar elottem is irtak ROM csere megold(hat)ja... Jo lenne ha az xxx problemam van nevu posztok az aktualis ROM-ot is tartalmanak... ugy a guruknak is konyebb valaszolni
[ Szerkesztve ]
-
happy555
aktív tag
Segítsetek légyszi, mert sehol nem találom az xda-n azt az oldalt ahol mindenféle root rom letölthető!
Nem vagyok babonás, mert az szerencsétlenséget hoz!
-
veterán
-
HardRic
addikt
Speedshopnak miért ilyen rohadt szar a keresője? Nem bírom megtalálni a 2000-es akkut. Belinkelné valaki? Vagy megmondaná, hogy kéne megtalálni?
-
smoli
aktív tag
válasz N.YCityBoy #23130 üzenetére
KH4-et ne eröltesd!
Nem véletlen, hogy senki nem nyomul azzal.(#23135) happy555 szivesen.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
extreme digitalos ujságban benne van az SGS2White. 150k
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
HardRic
addikt
http://androidandme.com/2011/09/devices/anonymous-4chan-user-goes-hands-on-with-the-nexus-prime-ice-cream-sandwich/
Sok hasznos, érdekes információ a következő nexusról és az ICS-ről. Én türelmetlenül várom az új orendszert -
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Valaki nem tud egy jó dokkolót ami nem usb-s hanem rendes hálózatról tölti a telefont
Esetleg egy link is jól jönne -
zoli1982
tag
válasz happy555 #23140 üzenetére
Mondom BENNE van. Olvasni sem tudsz? Legalább ne kérd már ki magadnak, ha nem olvasod el az 1-es hozzászólást
Szóval mielőtt kérdezel, olvasgass is néha...KAMIKAZE_HUN: gyakorolhatnád igazán a szerkesztés gomb használatát...
[ Szerkesztve ]
Nem az a hülye, aki tudja, hogy az, hanem aki nem.
-
Laraxior
titán
válasz gyuri2008 #23139 üzenetére
hát... azért egy fehér telefon majdnem olyan mint a fehér elefánt
én szó nélkül elcserélném"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
-
zoli1982
tag
válasz N.YCityBoy #23147 üzenetére
PH! Alapelvek....
[ Szerkesztve ]
Nem az a hülye, aki tudja, hogy az, hanem aki nem.
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest