Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz VinoRosso #2333 üzenetére

    Megnyitod a vdubbal a videót, majd a menüben a "video" fület kiválasztva a legördülő menüben a "Compression"-ra kattintasz. Ezután a felnyíló ablakban ( az ablak bal oldalán ) kiválasztod, hogy milyen codecet használjon a video konvertálásához a progi, némelyiknél mikor kiválasztod az adott codecet, akkor a bal oldalon aktívvá válik a "Configure" gomb. Erre kattintva az adott codecken belűl egyébb beálításokat is meg lehet adni ( pl. a tömörítés foka, minél nagyobb annál rosszabb minőség, de annál kisebb video méret... stb ). Sőt, divx-et választva különféle felbontásokhoz is be lehet álítani ( pl HD ) .
    Ha sikerűlt kiválasztanod a megfelelő codecet, akkor az ablak "leokézása" után a fálj menüben a "Save as AVI..."-ra kattintasz és ezután megkérdi, hogy hova akarod menteni, majd "OK" és már mehet is a konvertálás. :) Elvileg így mennie kéne, bár már rég használtam a progit. Lehet, hogy kísérletezned kell majd a beállításokkal, anno én is prógálgattam rendesen, hogy melyik lehet a jó. Viszont még alapon is sikerűlt divx-el egy bő 3gigás fáljból alig alig pár száz megásat csinálni és a minőségromlás alig volt észrevető. :R
    Remélem érthető voltam ( igyekeztem az lenni ), de az is lehet, hogy majd más hozzáértő is elmagyarázza még neked a későbbiekben, talán jobban is mint én, esetleg valami mást ajánl. ;)

Új hozzászólás Aktív témák