Új hozzászólás Aktív témák

• ZavaBalazs

őstag

válasz siskad #1261 üzenetére

ne add fel, nekem se 2-3 perc volt, mire gyorsabbá váltam vele, mint a kezdővel :) a mérőszám stimmel, de a mértékegységet cseréljük ki hónapra.
    kezdésnek neked is tudom javasolni a fentebb emlegetett 2 look OLL-PLL-t, meg a keyholet, szerintem jó "gateway" módszerek a fridrichhez. sőt, igazából a kezdő módszer egy nagyon leegyszerűsített fridrich, a 2 look OLL-PLL meg egy kevésbé. igazából nem is külön módszer az, hanem a fridrich LL módszeresen felépített megtanulása, amit abban megtanulsz, az konkrétan a fridrich módszer egy részhalmaza. az OLL-ben a legfontosabb 10-et tanítja meg az 57 esetből, a PLL-ben meg 6-ot a 21ből.
    ez azért tök jó, mert így: 1, gyorsulsz, 2, könnyebb lesz utána a fridrich LL, mert nem 78, hanem csak 61 új helyzetet kell megtanulj, röviden szólva: később is totál hasznosítható tudás (míg mondjuk a korábban emlegetett tescos oktatófilm bizonyos részeit dobod a kukába, ha gyorsan akarod kirakni), 3, szemléletet ad a fridrichhez.

wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák