- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Armahun
addikt
Ma kaptam 2 levelet is, ugyan azok a papírok voltak benne mint amit a szerelő is itt hagyott.
Inkább kétszer mint egyszer sem.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
troland26
őstag
igazából csak az b@ssza a csőrömet , hogy nem hívott fel , hogy nem fog ide érni.....
-
bb71
őstag
Tegnap estemnem volt szemcsés a HírTV, meg ami előző nap még igen...
-
MODERÁTOR
-
troland26
őstag
Ma felhívtam az upc ügyfélszolgálatot . Azt mondták , hogy péntekre van rögzítve időpontom . Mondom az érdekes mert tegnapra volt megbeszélve . Kérdezi , hogy kívánok-e panaszt tenni ..mondom nem ..a tv-met csinálják meg . . Hihetetlen milyen macerás egy ilyen bekötés ..emlékeim szerint nem volt ennyi problémám a rubinál ...
-
bb71
őstag
jelen pillanatban sem tud max sebességen menni a net... 30Mbit körül megey az 50-es.
-
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
A Rubicomnál legalább mindig megvolt a sebesség nem?Igaz hogy nem 50 mega de amit eladtak az mindig megvolt...
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
Nálam sincs ma a helyzet magaslatán teljesen a upc..
-
horush
addikt
válasz kabelmania27 #3869 üzenetére
Nálam csak a PH. De az mostanában elég gyakran ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Ilyet nekem is szokott, azt hittem eddig hogy nálam van a hiba....
-
bb71
őstag
most várjuk a teknikust... médiakártya ügyében...
-
bb71
őstag
A technikusok ott vannak éppen nálunk, felhívtak, hogy a listán szerepel-e a TV-m, mondom nem... azt állítja, hogy akkor nagy valószínűséggel nem is fog menni..
Neki egy 8000-es szériájú Samsunggal NEM megy a médiakártya... 17-es hibakódot ad az authentikációnál...
Na szép...
most hangolja a TV_t... -
canniball
nagyúr
Nemrég hívtak UPC-től hogy elnézést kérjenek az átállással kapcsolatos kezdeti nehézségek miatt, illetve megkérdezték van-e valami panaszom. Jeleztem hogy analógon az OzoneNetwork elég rossz a többihez képest (szemcsés a kép és sistergős a hang) illetve hogy az MTV-vel is problémák vannak (gyakorlatilag nézhetetlen). A hölgy megígérte hogy továbbítja a problémát, fél óra múlva! hívtak is és amikor mondtam hogy úgy tudom ez a környéken általános probléma azt a választ kaptam hogy ez nem központi hiba mivel mástól ilyen jelzés hozzájuk nem érkezett így küldenek egy szerelőt.
Nálatok itt a környéken (Rátót, Hartyán, Sződ) mi a helyzet ezekkel a csatornákkal?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
bb71
őstag
Médiakártya: UE40D5500 működik.
-
canniball
nagyúr
Remekk!
Leveeehu!
Akkor légy szíves jelentsd be! Mert a válasz egész pontosan úgy hangzott hogy mivel nem tudnak központi hibáról küldik a szerelőt, de ha kiderül hogy mégis az van akkor ehelyett soron kívül megoldják a problémát. De ugye ehhez rajtam kívül másnak is jeleznie kell hogy gond van.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Leveeehu
tag
válasz canniball #3878 üzenetére
Intruder2k5 egyszer már bejelentette ezt (ha jól tudom ő is rátóti) és azt mondta, hogy valami szűrőket kell kivenniük a faluban ami 725 mhz-nél vág, és ez a pár csatorna ezért rosszabb minőségű! Azokat kell kiszedniűk és elvileg jó lesz.
én nem jelentem be hibának, ide már több szerelő ne jöjjön
amúgy apum nevén van ez az egész, mindig neki telefonálnnak, ő meg már unja -
MODERÁTOR
válasz canniball #3875 üzenetére
Mondd meg a szerelőnek aki kijön, ezt a 725MHz-es splitter vagy filter vagy mi, okozza, ami az itteni hálózatokba be van téve a node-okhoz, vegye ki, és máris megszűnik a probléma. Az MTV 737MHz, az Ozone 728MHz talán, ha jól emlékszem, az említett filter pedig 725-nél vágja a sávot, ezért a rossz minőség! Ezt egyébként már én is bejelentettem, és a kiérkező szerelő tudott is róla, hogy mindenhol ilyen errefelé! Mivel Ozone határon van frekiben, így csak szemcsés, de az MTV már 10-el feljebb, így az elég nézhetetlen... Sajnos ezt a splitter eltávolítós dolgot, vagyis, hogy csak fél órás meló lenne az egész, csak később tudtam meg poli27-től, így én nem tudtam szólni neki, hogy akkor talán vegye ki!
szerk.:
Azt meg csak most olvasom, hogy Leveeehu már le is írta helyettem! Én ahogy olvasok, sorban válaszolok, és csak később olvasok tovább![ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Leveeehu #3879 üzenetére
"Intruder2k5 egyszer már bejelentette..."
Tudom, de most mégis azt mondták hogy nem tudnak ilyenről."én nem jelentem be hibának, ide már több szerelő ne jöjjön"
Ha többen bejelentjük és központi hibának veszik akkor gondolom nem is házhoz mennek."amúgy apum nevén van ez az egész, mindig neki telefonálnnak, ő meg már unja"
Akkor írj nekik te egy mailt éccsapád nevében.Intruder2k5!
De ha jól értem akkor végül is nálatok sem oldották meg/vették ki azt az izét, nemde? Illetve ezek a vacakok nem a háznál vannak hanem valami elosztófélében, ugye?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz canniball #3881 üzenetére
Nem! Mondom, akkor amikor kint járt nálam a szerelő, sajnos még nem tudtam, hogy konkrétan mi okozza ezt a hibát, és, hogy mindössze fél óra lenne az elhárítása! Azt hittem, hogy a régi, és alacsony frekire tervezett hálózat úgy általában, és, hogy majd a nyár végére, őszre ígért felújítás tudja csak megoldani! Ezt a szűrő témát csak utána, este mondta poli27!
-
Leveeehu
tag
amúgy milyen végzettség kell ilyen szerelősdihez? okj-s hálózatépítő nem jó? mennyit keresnek ?
-
poli27
veterán
A szűrő amit írdok az 726mhz nél vág.
Hasonlóan néz ki.
Ha ez ki van véve megszűnik a probléma....[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #3882 üzenetére
Bocsi, gyorsan olvastam át az előző postot és ez kimaradt... Akkor ha jól értem nálad nem is csináltak semmit?
Ha nem nagy kérés jelentsd be még egyszer, akkor már ketten leszünk (vagy ha Leveeehu kollégát is sikerül megfűzni akkor hárman ) két településről, így már gondolom központi hibának veszik és nem itt nálam akarnak pörögni feleslegesen hanem a megfelelő helyen kiveszik ezeket a bigyókat amit írtál, nálunk is és nálatok is.
poli27!
És ezek a szűrők hol találhatók? Az oszlopokon vagy valami központi dobozban?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz canniball #3885 üzenetére
Nem, konkrétan nem csináltak semmit! Idejött a szerelő, megállt a szoba közepén, én végigkapcsolgattam az összes csatornát, Ő megnézte, mindenre bólogatott, és már ment is! Mintegy 5-8 percet volt itt, amiből 3-mat munkalapot írt... Nagyon nem is erőltettem, hogy szétcsessze a hálózatot a lakásban, mert tudtam, hogy a hiba nem nálam van.
OK, majd írok nekik a honlapról!
A szűrők a node-oknál vannak (ahogy poli27 mondta), azt tudom, hogy ezekből nálunk kettő van a faluban, így gondolom nálatok sincs 25! Azt sem tudom, hogy pontosan mi ez, gondolom valami kis központ, elosztó lehet!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #3886 üzenetére
Vagy inkább valami optikáról átalakító akármi...?
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #3886 üzenetére
"Nem, konkrétan nem csináltak semmit!"
Ez aztán az ügyintézés!"Nagyon nem is erőltettem, hogy szétcsessze a hálózatot a lakásban..."
Megértem. Nálam is megnézték bekötéskor hogy milyen a hálózat és megállapították hogy poli27 mester jól összerakta. De ki tudja legközelebb mennyire buzgó szerelő jönne ide, nekem sem hiányzik hogy megpiszkálja ha már nem itt van a gond..."OK, majd írok nekik a honlapról!"
Köszi!Leveeehu, te nem gondoltad meg a dolgot?
"Azt sem tudom, hogy pontosan mi ez, gondolom valami kis központ, elosztó lehet!"
Akkor ha esetleg mégis idejönnek majd továbbítom őket ezekhez."Vagy inkább valami optikáról átalakító akármi...?"
Nem azt írta hogy pont ez, hanem hogy "hasonlóan néz ki".https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #3887 üzenetére
Jól gondolod, az optikát alakítja rf jellé. Rátóton 2db van,hartyánban 1. amiknél a node-ból 4 iránykimenetet feltételezve, kb 10-12db ilyen szűrő lehet max.Ami a képen van az tartalmazza a szűrőt, az nem a Node.A node így néz ki,
meg ha nem ismernétek fel ez is egy kép[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Leveeehu
tag
válasz canniball #3888 üzenetére
A hibát bejelentettem, pár én a facebook-os Segíthetünk? -en, erre is válaszolnak mindig!
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
Biztos ha láma kérdés, de a node 4 kimenetén hogy lesz 10-12 szűrő?
"Jah majd a külsősök mennek..."
Rubinál is azok voltatok, nem?"Digi kábel Üzletkötés, szerződés."
Én szeretnék kis pénzért gyors netet és sok HD tv-t! Köthetjük?Intruder2k5!
"Én már kicsit elkalandoztam, és a node-ról irkáltam..."
Akkor én lemaradtam egy körrel."Én is bejelentettem a neten!"
Kérdeztem egyik ismerőst hogy náluk mi a helyzet az analóg tv-n, de elsőre nem is értette mit akarok. Abban maradtunk hogy holnap megyek hozzájuk, behangoljuk a tv-t és ha ott is ilyen ő is tesz bejelentést. Lassan csak összegyűlünk páran!Leveeehu!
Köszi! Remélem akkor egy körrel elintézik az egész környéket! Nekem is mondták a szombatot csak aznap nem érek rá így hétfőben maradtunk, de így talán nem lesz rá szükség. Mindenesetre várom a szombati élménybeszámolót![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #3896 üzenetére
Vagy úgy! Azt hittem egy node = 10-12 szűrő.
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #3896 üzenetére
Ott a pont
(#3895) canniball "Jah majd a külsősök mennek..."
Rubinál is azok voltatok, nem?Nem mi mindenesek voltunk, de a UPC-nél ha kint van hiba aki kimegy szerelő állítólag nem nyúl hozzá, hanem hívja a külsősöket.
"Digi kábel Üzletkötés, szerződés."
Én szeretnék kis pénzért gyors netet és sok HD tv-t! Köthetjük?Nemsokára sztem igen, 1 év és sztem ott is lesz Digi ha így halad a fejlesztéssel.
-
canniball
nagyúr
"...a UPC-nél ha kint van hiba aki kimegy szerelő állítólag nem nyúl hozzá, hanem hívja a külsősöket."
Ez érdekes, aki itt volt szerelő beüzemelni a szolgáltatást (házon belül, de említette hogy előtte kint szereltek) azt mondta hogy ők nem júpízsísek hanem külsős cég alkalmazottai. Lehet embere válogatja..."Nemsokára sztem igen, 1 év és sztem ott is lesz Digi ha így halad a fejlesztéssel."
Tartok tőle hogy mi már vidékieknek számítunk és nem Pest környékieknek, így itt annyira nem fognak fejleszteni... De neked legyen igazad! Úgyis most vállaltam egy év hűséget, az addigra pont lejár, majd ne felejts el jelentkezni!https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Leveeehu
tag
van egy kis gond, most jut eszembe.
mi váltottunk digital bronze csomagba, az mellé analóg bronze jár, abba meg nincs is ozone meg mtv
de még bejönnek ezek a csatik, mert a srác nem tett fel az oszlopra szűrőt, de szombaton akkor ők meg tehetnek és akkor csak analógba 28 csati lesz:S
Meg most hangoltam újra az egyik TV-t , ott az ozone meg az mtv be se jön, a másik tvn csak az mtv jön be, tv tuneren bejön mindkettő. Na mit csináljak? szombaton ha a tv tunert mutatom meg az baj ?
Vagy tudják majd egyáltalán h kéne ide nekik szűrőt feltenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest