- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
MODERÁTOR
Most már mindegy, ez gondolom amúgy is a "külső hálózatosok" dolga, és ez a szerelő úgy sem csinálta volna meg! Kollégáméknál pénteken Gödön is ilyen szituáció volt, hogy külső munka kell a hiba elhárításhoz, és azt mondta a szerelő, hogy majd jönnek hétfőn (mármint ma) a külsősök, és megcsinálják! Ráadásul ez engem amúgy sem érdekel annyira, inkább az ESTV kellett volna jobban, de arra ez úgyse lenne hatással! Az MTV és az Ozone meg nem érdekel, soha sem nézem azokat! Amiért meg anno bejelentettem a hibát (RTL klub, és az m1 minősége), az időközben meg is oldódott...
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #3601 üzenetére
Milyen vicces a Rubinál mi külsösök is meg belsösök is voltunk
-
MODERÁTOR
Úgy is volt ez jó, de sajnos mostanában több helyen is így megy ez, egy másik fórumtárssal a "T" játszott el hasonlót, egy ADSL bekötéssel kapcsolatban! Kijöttek, de a ház előtti aknában valami probléma volt, azt hiszem két szál drótot kellett összekötni, így nem tudták beüzemelni a szolgáltatást, és miután közölték, hogy majd jönnek a külsősök és megcsinálják, simán ott hagyták az egészet, Ő meg várt újabb egy hetet a külsős csapatra!
-
SkyLaci
őstag
csak nálam sz@r a net az elmúlt pár napban? most konkrétan egyáltalán nincs, hiába indítotton újra a modemhez. a "pc link" villog a modemen.
rubinál ilyen nem nagyon volt :s
-
MODERÁTOR
-
Leveeehu
tag
nah, ma reggel telefonált a upc, hogy vagy kapacitásuk, így nem 30.-án jönnek, hanem ma jönnek
-
Mindreader
tag
Mennyire él még a 300GB-os korlát a UPC-nél? Olvasgattam a neten több helyen is a témában, de elég vegyes a kép. Van aki azt írja hogy rendszeresen túllépi és még soha semmi nem volt belőle,valaki azt hogy be szokták korlátozni, van aki azt hogy csak a feltöltést figyelik inkább. Tud valaki valami konkrétat hogy most akkor hogy is működik ez? Jól tudom hogy a business csomagoknál garantáltan nincs ilyen korlát? Mert lehet hogy akkor inkább kötnék egy 120M-ás business-t ha onnantól kezdve garantáltan annyit forgalmazhatnék amennyit akarnék.
-
MODERÁTOR
válasz Mindreader #3610 üzenetére
Szerintem senki nem fogja tudni 100%-osan garantálni Neked, hogy nem leszel korlátozva, esetleg csak a saját tapasztalatát leírni, ami ugye nem garantált, hogy nálad is így lesz! Az tény, hogy az ÁSZF-ben mint lehetőséget benntartották, de én is már régen hallottam róla, hogy valakinél alkalmazták is volna! Persze arról meg egyelőre nincs semmilyen infó, hogy a volt RubiCom területeken mennyire bírja a hálózat a FiberPower csomagok nagyobb sebességét, és így milyen számban fognak majd esetlegesen élni a korlátozással! Az tuti, hogy egyelőre nem is mérik, mert jelenleg még 0-t mutat nálam is a számláló, pedig már 500GB környékén járok május hónapban...
-
Leveeehu
tag
Voltak a szerelők!
Fent betettek egy 4-es elosztót.
A digitális TV-t nem tudták elindítani, azt mondták már az a jel is rossz ami az utcáról bejön!
Elvileg a héten már jönnek a külsősök akik az utcát fogják szintezni, és majd telefonáljunk be, majd kijönnek újra és akkor megcsinálják!
Itt Vácrátóton ma ez volt a 3. hely nekik ahol nem tudtak mit kezdeni a digitális TV-vel, az analóg TV-nek is jobb minőségűnek kéne lennie.
Csoda, hogy net van azt mondták -
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
Én tudtam hogy ez lesz, senki se nézte meg az átvétel előtt ezeket a hálózatokat
-
Petya25
őstag
Nem tudja véletlen valaki, hogy Fóton mi az 5 jegyű Netword ID amit a médiacard kér?
Persze Fót az útmutatóban felsorolt listán nincs rajta.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
MODERÁTOR
-
BRIKLY
veterán
Olyan gyors ma a net, hogy nem bírom követni.. (4Mb/s)
-
MODERÁTOR
Itt nincs gond, fiam éppen tölt le ~12Mbps-el, és közben ezt mértem...
-
Petya25
őstag
válasz canniball #3618 üzenetére
Ezen a kódon próbáltam, de csak az M2 jön digin ahogy írták is, a többi nem.
Ezt a szöveget dobja:
The set-up is now being finalised, this can take a few minutes.
Thereafter, you will be able to enjoy UPC digital Television.
Élvezem.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
canniball
nagyúr
válasz Intruder2k5 #3620 üzenetére
Biztos a nagykanizsai hálózat-rész volt a legkevésbé leterhelve ezért arra tettek minket.
Petya25!
Én amikor kb. így jártam a box-szal akkor csak az segített hogy hívtam a 1221-t, mint kiderült nem volt aktiválva a kártya.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
tastyburger
csendes tag
sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de én speedtest-en ezt mérem:
ehhez képest van, hogy csak 4-5 KB/s-el tudok tölteni, max 300KB/s-el, ez i'gy normális? bárhonnan próbálok tölteni ugyanezeket az értékekek kapom.. -
poli27
veterán
válasz tastyburger #3630 üzenetére
Mekkora a neted papiron?
-
horush
addikt
válasz tastyburger #3632 üzenetére
Ha speedtesten ennyit mérsz általában, akkor problémád mindössze annyi, hogy rossz helyekről töltesz le. Pl. olyan szerverekről, amik nem tudnak nagyobb sávszélességet biztosítani.
-
MODERÁTOR
válasz tastyburger #3634 üzenetére
A torrent egész más téma!
- Milyen routered van? Lehet nem bírja a sok kapcsolati szálat...
- Ezen kívül aktív módban van a kliensed?
- Van elég seed-er?
- Stb...Ezt mennyivel tudod tölteni?
FreeBSD-9.0-RELEASE-i386-dvd1.iso
Itt nem akadály a szerver, most próbáltam...
-
Leveeehu
tag
válasz tastyburger #3634 üzenetére
ha a speedtest ennyit mutat, akkor mennie kell.
utorrent->beállítások->további beállítások->bittorrent->protokoltitkosítás: erőltetve
utorrent 2.2.1-el próbáld, az automatikus frissitest kapcsold ki! -
tastyburger
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3635 üzenetére
hali! 470-490 KB/s-es sebességel tudom tölteni, igaz most speedtesten 16 megabitet mértem? Linksys WRT610N routerem van, igazából az utóbbi 1 hónapban lett ilyen a sebesség
Mikrohullámon jön a net.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tastyburger #3637 üzenetére
Egyébként a UPC valószínűleg korlátozza is a p2p forgalmat fő műsoridőben, tehát érdemes lenne megpróbálnod a fentebb is említett titkosítást!
-
tastyburger
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3638 üzenetére
Oké, megcsináltam, de sajnos mindenen észrevehető a lassulás pl. youtube videók.
Köszi a válaszokat!
-
poli27
veterán
válasz tastyburger #3632 üzenetére
8 megabitnél kb 1MB/s al lehet max letölteni. olyan 1000KB/s kb. Jelentsd be hibára, a Mikrós szolgáltatást is a UPC biztosítja amúgy?Átvette azt is a Rubicomtól?
-
Leveeehu
tag
Ma nem voltam itthon, telefonáltak, hogy beszintezték az utcát.
Most értem haza, még itt vannak az utcában, beszéltem velük, azt mondták az utca már rendben van, hívhatom újra a szerelőket, hogy hozzák vissza a boxot.ilyen most a jel: [link]
vajon elindul majd a digitális?
-
Leveeehu
tag
válasz kabelmania27 #3642 üzenetére
igen, egy megy a modemhez, a másik 3 meg TV-k hez. Azaz az egyik egy TV tunerhez!
-
Leveeehu
tag
válasz kabelmania27 #3644 üzenetére
Szerintem mondhatom, hogy az analóg tv minősége ilyen jó még nem volt!
Néhány kép:http://kepfeltoltes.hu/120523/CH_2505231302_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120523/CH_8005231301_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120523/CH_8205231301_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120523/CH_8405231301_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120523/CH_8805231301_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120523/CH_9005231301_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120523/CH_9205231300_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpgSzinte az összes csatorna azonosan jó minőségű lett, kivéve ugye, az ESTV, MTV, ozone network, de legalább már látni valamit az MTV-ből is
A képeket tv tunerral csináltam, TV-n még jobban néz ki!
Viszont!!!! Az egyik TV nincs semmilyen adás, újrahangoltam akkorse, kilőhették ?
Ady Endre utca!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Petya25
őstag
Tegnap beüzemeltem a mediacardot, a kiküldött nálam lévő SD boxal mit kezdjek?
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Leveeehu
tag
válasz Intruder2k5 #3647 üzenetére
úgy rémlik, hogy utána ment a tv
-
MODERÁTOR
válasz Leveeehu #3649 üzenetére
Na de analóg TV-t nem tudja "kilőni" távolról, meg sehogyan se... Ha be van kötve, és nem romlott el közben a TV, akkor mennie kellene!
Mondjuk ezt a szintezést jó lenne ha végigcsinálnák automatikusan az egész faluban, ha már ott vannak, és nem csak ott, ahol beesett egy-egy digitális TV megrendelés!
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest