- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
titán
Egy ideig még biztosan lesz analóg adás is, ki is törne a forradalom ha nem lenne.
(#3130) gyerecske: Erősen ajánlott a box használata, van lehetőség CI+ kártya használatára de azzal nem jön be az összes csatorna + nincs Videótár sem ami szerintem az egyik legjobb szolgáltatás.
Nekem be van állítva a UPC táv a tévé hang erő szabályzására így csak a készülék ki-be kapcsolásához kell a tévé sajátja.(#3134) troland26: ITT tudod ellenőrizni, hogy mennyi az elszámolt adatforgalmad.
Mindig reggel olyan fél hat körül frissül az előző napi fogalommal az oldal de elfordul, hogy napokig nem jelez ki újabb forgalmat, aztán egyszerre tesz ki több napot is de volt már olyan is, hogy napközben frissült. Elég gyakran (sokkal) kevesebbet mutat mint amennyi a valós forgalom volt, az utolsó két befejezett hónapban pl az utolsó napot el sem számolta.(#3135) Leveeehu Ha esetleg még is korlátoznak akkor csak a hónap végéig lesz lassabb a neted, elsejétől ismét a régi lesz de csak akkor fogják alkalmazni a korlátozást ha az adott hálózat szakasz nagyon le van terhelve, mostanság nem alkalmazzák saját bevallásuk szerint.
(#3137) canniball: Igen mivel az összes box-on ugyan az a firmware fut.
4 boxra írt 60W-ot.
Úgy már lehetséges de max 3 box-ot lehet kérni egy előfizetéshez.(#3138) S-Attila: Ügyfélszolgálaton kérsz egyet.
(#3141) Intruder2k5:
Vagyis akkor úgy van ahogy írtam, hogy bár semmi szükségem nincs a digitális adásra, de vegyem meg, hogy legyen analógom, mert a UPC ezt szeretné rám kényszeríteni!
Digitálison több a csatorna, jobb minőségben, van Videótár sok elérhető tartalommal, napra kész műsorújság, stb.Az a legérdekesebb, hogy sokan sírnak, hogy azt meg ezt a csatornát szeretnék de nem akarnak digitális szolgáltatás mert nekik csak CRT tévéjük van és ahhoz meg kellene box. Akkor most vagy sok csatorna legyen vagy analóg szolgáltatás limitált csatorna számmal? Van akinek kell a 15 sport, van akinek 10 dokumentum, van akinek 25 idegen nyelvű, stb, ez így együtt már 100 fölött van de továbbra is csak analógon akarják. A szolgáltatók sem tudják a csatornákat egyenként adni mivel ők is csomagba veszik, egyszerre 2-3-5 csatornát mert így olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Leveeehu
tag
Köszi a válaszokat
Egyébként nektek nem szokott megszakadni a net? nekem eddig az átállás óta minden nap legalább 1x megszakadt. És elég kellemetlen amikor pl ftp-re töltök fel és megszakad :S (és persze olyan ftp ahol nem lehet folytatni a feltöltést, mert ha megszakad törli az addig feltöltött fájlt)
-
adoks
aktív tag
válasz Gubek-Einste #3152 üzenetére
Miért ne jönne be az összes csatorna CI+ kártyával?
Ezt kifejtenéd bővebben?
Köszi. -
MODERÁTOR
-
titán
-
poli27
veterán
válasz Intruder2k5 #3141 üzenetére
Vagy adsz 1-2két bélást a szerelőnek, aki leszedi neked a szűrőt, és lessz analógod mind
-
horush
addikt
válasz Intruder2k5 #3155 üzenetére
Akkor gyorsan elintézem, hogy csak nálam legyen net / tv
-
adoks
aktív tag
válasz Gubek-Einste #3156 üzenetére
Gondolom szarul volt programozva a kártya, mint ahogy a box is nálam fél órába telt míg az ügyfélszolgálatos többszöri újraindítás után életet lehelt bele.
A tv most is több csatornát talál mint a box, az más kérdés hogy kártya hiányában nem tudja nyitni.
Az is érdekes, hogy a tv-n 70-75%-os jel van, a gagyi boxon meg 50 alatt.
Én amint lehet megszabadulok a boxtól,
ezt az sd scartos boxot eleve röhej digitálisnak nevezni mikor analóg jelet küld a tvbe. -
bb71
őstag
Mediacard ügyben:
ránéztem a Samsung oldalán pl. UE46ES5500 típusra, ebben CI+1.2 található.
Feltételezem, hogy ez a legújabb, és az okos UPC csak ezt támogatja... Nyilván van 1.0 v. 1.1 verzió is, és azokkal nem fog menni a mediacard.Valamelyikőtök említette, hogy akkor is van megoldás...?
A box időnként nálatok is újraindul kikapcsolt állapotban? Még mindig reszelik a beállításaikat? Felvillan egy időre a 3 előlapi LED aztán nagy sötétség, végül megjelenik a pontos idő.****************************
Minek is van ethernet csatlakozási lehetőség a boxon? Én oda bedugtam egy netet, de azt írja, hogy Not OK vagy valami hasonló. -
temp123456
tag
irigylem a problemaitokat.
engem elfelejtett rubi atadni upc-nek ugyhogy egyszercsak megszunt letezni minden szolgaltatasom -
horush
addikt
válasz temp123456 #3162 üzenetére
Hívja a 1221-et.
-
temp123456
tag
Hivtam. egy teljesen profi es ugyfelbarat emberel kapcsoltak ossze. akivel lerendeztunk mindent. csak meg kell varni amig a csomag ideér. Addig semmim nincsen (szuro nelkuli ingyen analog ). mobiltelefonos internet amirol irok
orom az uromben, hogy igy elvesztek a husegszerzodeseim, 0-rol indulhatok
urom az uromben hogy elveszett a telefonszamom is, jegyezhetek meg ujat. -
titán
A box kikapcsolás/készenléti felvétel után 10 perccel újraindul mert frissítéseket keres + ha 24 óráig nincsen bekapcsolva.
A box-okban van kábelmodem is de ez a funkció (+ az USB csatlakozó) le vannak tiltva, csak dísznek vannak ott.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
bb71
őstag
Köszönöm a válaszokat.
-
canniball
nagyúr
"...ebben CI+1.2 található... Nyilván van 1.0 v. 1.1 verzió is, és azokkal nem fog menni a mediacard."
Az én TV-mre csak annyit ír a Samsung, hogy "1 CI foglalat", a mánüel mégis azt mondja hogy "helyezze be a CI vagy a CI+ kártyát" és szerepel a külföldi UPC-s oldalon.kabelmania27 & Gubek-Einste!
A vidotár nem lanon keresztül működik?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
poli27
veterán
-
bb71
őstag
válasz canniball #3169 üzenetére
most próbáltam 1/2 órája és a 1221-en a hölgy mondta, neten nem nyomtam rá az utolsó gombra, mert egy élő vezetékes telefonszámunk van és újat akar adni a rendszer!
Sajnos az én nagyobb tudású TV-m nincs a svájci oldalon sem... Nem ért valaki ehhez a CI+ kérdéshez, mert tegnap 1221-en egy másik hölgy arról beszélt, hogy lehetett jelentkezni belső tesztelésre médiacard ügyben és sokaknak nem működik a TV-jükben!!!
Jelzem: Rubis kártyához vettem egy Conax modult bedugtam és elsőre tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
"Nem a videótár is a koaxon megy..."
Akkor mi a f@szért nem tudják "hülyegyerek ez nem működik" célzattal legalább egy matricával leragasztani; emiatt bolygattam át a TV körül az egész kábelezést.bb71!
Az f@sza, én is most a délelőtt folyamán akartam hívni őket.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
poli27
veterán
Én azt nem értem, miért ragaszkodik ehhez a CI+ hoz a UPC, minden más szolgáltatónak jó a Conax CI modul, de nekik ki kell lógni a sorból..... Lehet pénzt kapnak a tv gyártóktól, mert így lehet sokan elmennek venni ilyen tv-t, hogy menjen a mediacard..... Tudom Nagravisiont használ, de mellette lehetne mondjuk Conaxot is küldeni....
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
"Ettől még megpróbálhatod, ha nincs vezetékes telefonod, mit számít ha 2 nappal később kötik be..."
Lesz@rom a telefont, azt csak azért rendelek mert azzal együtt olcsóbb mint nélküle. De akkor nem jól értettem amit írtál: hűséget kötni tudtál volna csak a telefon(szám) miatt volt gubanc?"Nem jobb lett az analóg minősége nálatok?"
Tényleg mintha jobb lenne, most már nézhető. De vannak még gázos csatornák: az Ozone szemetes, egyes adók (pl. TV2, AXN csíkoznak), az MTV adását pedig hang nélkül csak sejteni lehet a fekete-fehér hangyák mögött.poli27!
"Lehet pénzt kapnak a tv gyártóktól, mert így lehet sokan elmennek venni ilyen tv-t, hogy menjen a mediacard....."
Ugyan már! Ki az aki megengedheti magának (pláne a jelenlegi gazdasági helyzetben) hogy emiatt TV-t cseréljen...?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
bb71
őstag
válasz canniball #3175 üzenetére
A netes megrendelésemnél az utolsó lapon kellett volna még egy utolsó gombot megnyomnom, de nem mertem, mert a telefonszám nekem maradjon, ami most van, és ezt még nem így kezelte le a rendszerük.
A telefonos hölgy nem azt mondta, hogy nem válthatok csomagot, hanem azt, hogy még nincs lezárva az áttérési munkalap, ezért nem tehet semmit! De nem küldött el, hogy egy olcsóbb csomagba akarok menni
-
canniball
nagyúr
"...még nincs lezárva az áttérési munkalap, ezért nem tehet semmit!"
Ebből nekem az jön le hogy amíg nem történik meg az a bizonyos lezárás addig ugyanott maradsz mint ahol most vagy. Kíváncsi leszek hogy mikor ejtik meg végre, két hete azt mondták 4-e, múlt héten azt hogy 7-e, most azt hogy mindig nem OK...
De mindegy, ma úgyis beszélek velük, talán addigra megoldják a problémát.[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Érdekes hogy Bixen nem látszik a felvásárlás :
Azért 63000 előfizetőnek sztem meg kellene látszania.Vagy maradtak a Rubicomos netkapcsolaton a Bix felé, és ezért nem látszik meg ![ Szerkesztve ]
-
emsy83
csendes tag
válasz Gubek-Einste #3152 üzenetére
Kedves Gubek-Einste!
Csak a saját nevemben nyilatkozhatom, de hidd el, én nem kívánok 100 csatornát, de még 50-et sem, beérném a mostani 39-el ami minden tekintetben megfelelő a családnak! A probléma az, hogy a legnagyobb analóg csomag le van limitálva 30 csatornában, amire pedig mi volt Rubicomosok jelenleg még szerződhetnénk (analóg silver) havi 4300-ért nagyon drága!
Beltéri egységet nem akarunk, volt anno a DiGis korszakban több is a lakásban örültem, hogy 2009-ben eltüntek végre, ezzel mind helyet mind (éves szinten) 20000 ft-ot spóroltunk meg!
Persze tudom, a UPC-t nem érdekli én mit szeretnék, de a legjobb az lenne, ha ugyanazon az áron meg lehetne kapni az analóg csatornás csomagokat is ugyanazzal a csatornakínálattal mint a digitálisat! Egy szavam nem lenne!
Nálunk 3 TV működik, egy kis matematika: 2 külön box a digitálishoz (az olcsóbbal számolva) havi 2000, ÉVES SZINTEN 24000 ft, ehhez jön még az éves szintem kb 20000 ft-nyi villanyszámla amit a beltérik termelnek, meg a bosszankodás a plusz dobozok, távirányítók, kábelek miatt ...
ÉVES SZINTEN 44 000 FT a digitális tévézésért pluszba ...
HÁT KÖSZÖNÖM KEDVES UPC ... én beérném az analóggal! -
beers
addikt
De ügyes vagyok, hogy elutaltam a Rubicomnak a UPC pénzét ..... !
M&N
-
poli27
veterán
-
kp59
aktív tag
Vagy egy hónappal ez előtt kaptam az UPC-től rövid időn belül 3 levelet is, köztük azt amiben az új ügyfélszámom, felhasználói nevem, jelszavam stb. volt.
Ma ismét jött a postával a UPC-től egy levél amiben szintén ezek az adatok vannak kivéve hogy a felhasználói név és a jelszó más. Mint már írtam korábban az először küldött név/jelszó párossal nem engedte regisztrálni a modemet és nem tudtam belépni a forgalom számláló oldalra sem. Ezzel a ma kapottal már be tudok lépni az adatforgalmi oldalamra így gondolom ha oda be tudtam lépni akkor most már talán tudnám regisztrálni a modemet is. Most jelenleg a régi Thomson modemet használom mivel ezzel is működik tökéletesen a net. A FiberPower25 - höz úgy néz ki ez is megfelel. Szerintetek az új modemet érdemes most regisztrálni és átállni annak a használatára vagy maradjon a régi modem?
Van egyáltalán valami különbség közöttük? Lehet hogy ezekkel a Thomson modemekkel is fog működni az UPC internet szolgáltatása vagy ez csak ideiglenesen van így?Az adatforgalom számláló oldalra belépve úgy láttam hogy még nem számolja az adatforgalmat.
-
Kami11
őstag
Most már legalább egységes a UPC honlapja, a településünket sem a szolgáltatáskereső sem a megrendelő oldalon nem dobja ki. Lehet arról tudni valamit, hogy kb. mikor leszünk mi is hivatalosan UPC-sek? Van értelme ezzel kapcsolatban zaklatni az ügyfélszolgálatot?
Váltanék T-Home-ról, és mivel csak 2 hónap telt el a hűségből így minimális lenne a kötbér amit fizetnem kellene.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Leveeehu
tag
Hello
UPC ügyfélszolgálatnak akarok írni, de a telefonszámhoz mit írjak? 6 karaktert enged csak, nincs upc-s telefonunk.
Más: Tegnap este óta nem jön be a megamax csatorna, ez van helyette:
http://noob.hu/2012/05/07/vlcsnap-2012-05-07-15h00m15s64.pngMásnál?
-
canniball
nagyúr
"...meg a bosszankodás a plusz dobozok, távirányítók, kábelek miatt ..."
Meg amiatt hogy a box hol működik hol nem mint a mesében...Leveeehu!
"Tegnap este óta nem jön be a megamax csatorna, ez van helyette:"
Délelőtt amikor végigpörgettem a csatornákat nálam is volt egy ilyen, most már legalább tudom hogy mi kéne ott legyen.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Leveeehu
tag
válasz canniball #3188 üzenetére
mind1 telefonszámnak beírtam 123456
Remélem azért lesz, mert nem rossz csatorna!
Az a gáz, hogy most jött UPC számla, 7514 Ft. Rubival 2012.04.01-vel lett meghosszabbítva a hűség, most végig ennyit kell fizetnünk itt is a fp25 + analóg silver-ért? Nem lehetne lejjebb vinni az árakat?:S
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz canniball #3188 üzenetére
Ez a hol megy hol nem, ez igaz minden szolgáltatóra Szeretnek nagyon gagyi beltériket adni, vagy ha maga a beltéri nem is lenne gagyi, egyszerűen lebutítják olyan szintre a saját szoftverükkel, hogy használhatatlan lesz szinte.Pl nem lehet csatornasorrendet se változtatni!Ez miért jó erre nem tudtam még rájönni, nekem UPC direct van otthon felvevős beltérivel Philips 8111,hd ként reklámozzák,720p-tud valójában, ha beállítok neki felvételt 10 ből 5-6 sikerül, a többinél valami történik ami miatt nem veszi fel, vagy elkezdi abbahagyja vagy ..... Szóval felháborító hogy ezért a színvonalért még pénzt is kérnek....
-
canniball
nagyúr
válasz Leveeehu #3189 üzenetére
Ha kértek mellé telefont akkor szerintem kérhetitek az 5000Ft-os 3in1 csomagot, de erről nyilván ők tudnának pontos infót adni.
poli27!
Sajna már ismerős a téma, szüleim egy ideje T-satoznak... Azokat a boxokat még az is "érdekessé" teszi hogy ahogy jönnek sorban a csatornák amire nincs előfizetésed ott kiírja hogy nincs jogosultság, a UPC-s doboz legalább ügyesen túllép ezeken a csatornákon.
Ilyen szempontból mindig is irigyeltem a digiseket és mióta júpíszis lettem ez csak fokozódott...[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Az agyvérzés kerülgetett olyan 8 környékén . Na mondom felhívom az UPC-t megrendelem a digitális bronz csomagot . 12 percig zenéltek a fülembe majd a 13.-ba jelentkezett a kezelő . 3. alkalommal hajtanak el mint a legyet ..azt mondta a kedves hölgy , hogy még nincs a munkalapom lezárva ezért nem tud új megrendelést fölvenni , de kapcsolhat egy kollegát aki a régi analóg tv előfizetésemet segít lemondani ..mondom ok ..vártam..a 21. percben kikapcsoltam a telefont... ...ha lenne zokogós smile azt is beilleszteném
-
MODERÁTOR
-
troland26
őstag
Szerintem kénytelen leszek bemenni Gödöllőre ..ott van az UPC-nek kirendeltsége..kb a 3 hívás alatt olyan 40 percet telefonáltam el és nem sikerült intéznem érdemben semmit . Jobban járok , ha személyesen intézkedem .
-
canniball
nagyúr
Nálatok is szakadozik/ugrál a digitális TV? Baromi idegesítő...
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest