- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #3099 üzenetére
Én 3850,64Ft-ért ezt kapom, nálad legalább vannak nézhető csatornák.
-
MODERÁTOR
-
funkygee
aktív tag
válasz kabelmania27 #3098 üzenetére
Faxán meg van oldva. Egyedül földhurok-leválasztó nincs. Minden csatorna az elvárható kábeltévé minőség, kivéve MTV. Illetve azt sem értem, hogy a Kábeltévé bronz után következő Kábeltv Silver csomag nem additív , tehát van olyan a Bronze-ban, ami nincs a silverben. (Vagy a MI Silverünkben) Pedig szerintem CATV technológia miatt még férne csatorna 1000 mhz ig, ezen nem múlhat. Vagy akkor minden túl kerek lenne, és sosem rendelnék Digital Goldot?
-
MODERÁTOR
válasz kabelmania27 #3101 üzenetére
Ezt én elhiszem Neked, de ha nem haragszol meg emiatt, akkor nem a fonyódi ktv-hez hasonlítom a kínálatot, és az árakat sem, ahogy nem teszem ezt más településhez sem, ahol van mondjuk 2-3 ktv szolgáltató is, hanem hasonlítom inkább ahhoz, amit eddig kaptam. Na most az adók helyeközel ugyanazok, így az összeállítást nem is kifogásolom, de mennyiségre 4-5 darabbal kevesebb lett a csatorna, pedig ezért csak 3600Ft-ot fizettem eddig, szemben az itt hangoztatott 4300-as UPC analóg silver árral!
-
MODERÁTOR
-
kabelmania27
félisten
válasz Intruder2k5 #3105 üzenetére
Ehhez nem is szabad hasonlítani mert ilyen rossz kiosztás szerintem máshol nincs....
Itt is 600MHz-s a hálózat, S41ig lehetne adókat berakni, de mégis ez van....
Azért linkeltem be a kiosztást, hogy szemléltessem, hogy ennél is van rosszabb
Még itt is van angol hírcsatorna...[ Szerkesztve ]
-
pink75
aktív tag
Rubicom volt, megette a UPC, csekély 4 napba telt, és már van is netem ismét.
xxx
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
d.tiborz
aktív tag
válasz Intruder2k5 #3109 üzenetére
Ahol én lakom, itt is 3 ap után lett net. Addig felhívni se lehetett őket, 1221 nem volt elérhető. Ha sikerült felhívni a vaslady csak annyit mondott, hogy előreláthatóan sokat kell várni.
-
bb71
őstag
válasz kabelmania27 #3103 üzenetére
Nem, az első splitterről megy a másik ugyanolyan 2-es (ezen van a kábelmodem és médiabox) és a más tudású 3-as!
-
bb71
őstag
válasz kabelmania27 #3113 üzenetére
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 12.6 dBmV 42.6 dB
Channel 2: 10.6 dBmV 42.1 dB
Channel 3: 11.5 dBmV 42.1 dB
Channel 4: 12.1 dBmV 42.5 dB
Channel 5: 0.0 dBmV 0.0 dB
Channel 6: 0.0 dBmV 0.0 dB
Channel 7: 0.0 dBmV 0.0 dB
Channel 8: 0.0 dBmV 0.0 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 41.0 dBmV
Channel 2: 41.3 dBmV
Channel 3: 41.0 dBmV
Channel 4: 0.0 dBmV*************************
Box jelszint hogy? -
MODERÁTOR
-
bb71
őstag
válasz Intruder2k5 #3115 üzenetére
ok.
Eurodocsis letöltés:
Jel/zaj arány 414 mdbsEurodocsis feltöltés:
Feltöltési erősség 40 dBmVFrekvenciavizsgálat:
TSID___Minőség___Erősség
8______100%_____48%
1______100%_____70%
2_______54%_____71%
3______100%_____67%
4______100%_____64%
5______100%_____68%
6______100%_____61%
7______100%_____65%
8______100%_____67%
10_____100%_____61%
11______100%_____67%
12______100%_____71%
13______100%_____64%
14______100%_____60%
15______100%_____70%
16______100%_____65%***************
Az Ethernet interface állapota = NOT OK
ez hogy lehet?[ Szerkesztve ]
-
emsy83
csendes tag
válasz Intruder2k5 #3092 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem a DiGi analóg kábelTV csomagjait, klasszissal jobb, sőt szinte ugyanaz a csatornakiosztás analógban, mint digitálisban, és az ár is ugyanaz! 2800 ft és több mint 50 csatorna, nem értem itt miért kell ennyire erőltetni a digitális TV-t! Amíg a mostani készülékek mennek, újakat nem veszünk, én pedig beltérit a lakásba be nem engedek!
Csak érdekességképpen DiGi Analóg Csomag:
http://digi.hu/lakossagi/tv/kabeltv#kabeltv-csatornakinalat
Sokkal sokkal jobb ... -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Annál viszont ismét bejön a képbe, hogy nem kell STB! A műholdas TV már nem analóg TV! Ráadásul én nem sok jót hallottam róla, azon kívül, hogy olcsó. Állítólag eléggé instabil... Szerintem ha már SatTV, akkor T-Home, de az meg megint csak drága, és szintén STB-vel működik!
[ Szerkesztve ]
-
kp59
aktív tag
Igen érdekes ez a RubiCom - UPC átállás. 3.-án a Thomson modemem már nem volt használható az UPC modeme szintén nem működött. 4.-én az új modemet próbáltam regisztrálni a kapott névvel/jelszóval belépve de (mint oly sokaknak) nekem sem sikerült (hibás név/jelszó üzenet). Felhívtam a UPC ügyfélszolgálatát ahol közölték hogy tudnak a regisztrációs problémáról és már rajta vannak a javításán. Addig is (miután bemondtam a modem sorozatszámát) felajánlotta hogy újra indítja odabent náluk a modem kapcsolatomat. Ennyi volt amit akkor tenni tudtam. 5.én este miután több ismerősnél is voltam érdekes kép kerekedett ki ebből az átállásból.
1, van akinél a régi modemmel megy minden de elég nagy sebesség ingadozással (hol gyorsabban hol lassabban szinte akadozva)
2, van akinél az új modemmel megy regisztráció nélkül a 25Mbites csomag az UPC sebességmérő tesztje szerint 40Mbit/s letöltési sebességgel.Nekem most a régi Thomson modemmel megy 25-26Mbit/s sebességgel. Az új modem most sem hajlandó másra csak azt az egy UPC regisztrációs felületet jeleníti meg de mivel regisztrálni továbbra sem tudok a megadott adatokkal így nem sokat érek vele.
Azt azonban nem értem hogy minek küldözgették szét az új modemeket ha a régivel is tökéletesen működik a mostani gyorsabb net (legalább is a FiberPower25 csomag sebességét kiszolgálja ez is).
Még egy dolog. Nem tudom hallotta-e valaki közületek hogy állítólag május 15.-én van a határidő mire a teljes RubiCom - UPC átállást be kell fejezniük (én ezt hallottam egy ismerősömtől).
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Intruder2k5 #3092 üzenetére
Az egyenként összeválogatott csatornák csak a digitálison lehet majd megoldani, analógról nem is álmodjál.
A box nem fogyaszt 60 W-t készenléti állapotban.
Egy előfizetéshez max 3 box-ot adnak. Digitális mellett továbbra is elérhető marad az analóg így a többi tévén nyugodtan lehet nézni az analóg adást, nem kell az összes tévéhez box feltéve, hogy elegendő az analógban elérhető csatornák.
Már a hagyományos tévén is szemmel látható különbség van az analóg és a digitális között a digitális javára.
A UPC-s távírányítót be lehet állítani, hogy vezérelje a tévé hangját, mi több kell tévé nézés közben, általában?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
poli27
veterán
válasz Gubek-Einste #3122 üzenetére
Nekem UPC Direct van felvevős boxxal, ami kikapcsolva kb 20-25w ot eszik... Analóg Digitális nem hasonlítható össze! Nemsokára csak DIgitális lesz, az analóg ki fog halni, mert elavult technologia.
[ Szerkesztve ]
-
temp123456
tag
nekem most tok ingye jon az analog
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #3125 üzenetére
Vagy nem kezd el szemerkélni az eső
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #3126 üzenetére
Erre nem mondok semmit Én se kötném be csak a netet tőlük Tv adásuk nem áll a helyzet magaslatán, tapasztalatom szerint :S
-
gyerecske
senior tag
A box mindenképpen kell upc-nél a digitálishoz ?Nálam idáig a rubinál simán jött az a pár alap digitális csatorna, az m1, m2 pedig még hd-ban is box nélkül.Nekem sem hiányzik még1 távirányító.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
gyerecske
senior tag
válasz kabelmania27 #3131 üzenetére
Igen tudom, gondolkozom is rajta,de a tv-m nincs rajta a upc-s listán.Elvileg tudja, de a gyakorlatban nem tudom mit mutatna.
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
kabelmania27
félisten
Netre hallottam a legkevesebb panaszt (egy ismerősnek sokszor megszakad), tévére sokan panaszkodnak. Sokszor recseg a hang. Egyik koliba Digikábel van, haverok néha átmentek Digisporton meccset nézni, hiába van a plazma és az aljzat között 3x koax, szemcsés a kép.
Nagyon jó hogy van Digi, így a többi szolgáltató árai nem emelkedtek. -
troland26
őstag
urak valaki dobhatna egy linket arrol , hogy hol van az a bizonyos 300gb-os adatkorlát ..mert nem találom az UPC oldalán lehet én belecsúsznék elég sokat torrentezek..
-
Leveeehu
tag
-
canniball
nagyúr
"...azt a fejállomást meg elbontják."
Miután támogatással sok pénzért nemrég felépítették."Nem kell 2 fejálommás minek, ha van egy nagy a UPC központba..."
Hogy legyen normális jel/szolgáltatás?(#3088) Gubek-Einste!
"Box-on a jelerősség mérése: Menu gomb majd gyorsan 1789, legörgetés és lehet látni sok mindent."
Ez mindegyik boxra igaz?(#3122)
"A box nem fogyaszt 60 W-t készenléti állapotban."
4 boxra írt 60W-ot.(#3091) Arni!
A 3-át a régi modemmel kezdtem (csak napközben cseréltem ki az újra), újraindítani sem kellett anélkül is jött a FB25.(#3092) Intruder2k5!
"...elég lenne 15-20 analóg adás is, ha azokat én válogathatnám ki!"
Erről olvastam egyszer egy cikket hogy miért nem így van, aszerint azért mert ha összeválogatós móka lenne akkor a kisebb érdeklődésre számot tartó csatornák aránytalanul drágák lennének, esetleg emiatt meg is szűn(het)nének.(#3135) Leveeehu!
Nálam is még 0-t ír.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
S-Attila
senior tag
Hogyan tudom használni a UPC oldalán pl. az adatforgalom menüpontot, ha nem kaptam e-mail-t/jelszót?
-
horush
addikt
válasz canniball #3137 üzenetére
"a kisebb érdeklődésre számot tartó csatornák aránytalanul drágák lennének, esetleg emiatt meg is szűn(het)nének."
Mondjuk ez valószínűleg a szolgáltatók "véleménye". Egyébként tényleg nem lenne rossz így.. Szerintem amúgy a mindigtv-nél van is rá esély, hogy egyszer ilyen lesz. Kb. 15-20 csatorna bőven elég lenne.
S-Attila: Na igen, ez engem is érdekelne
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Nem tudom, hogy az a modem regisztrációs probléma van az-e, vagy csak ezzel etettek, és közben simán egy jelszó csere kellett volna, mint nekem... Bár az is igaz, hogy nekem a modemet nem kellett regisztrálni, de sehova sem volt jó a jelszavam amit küldtek! Kértem újat a 1221-en, és másnapra jó lett minden!
-
MODERÁTOR
"Az egyenként összeválogatott csatornák csak a digitálison lehet majd megoldani, analógról nem is álmodjál."
Igen, tisztában vagyok a technikai dolgokkal, de a helyzet az, hogy ennek egyelőre még digitálisban sincs nyoma!"A box nem fogyaszt 60 W-t készenléti állapotban."
De 15-öt igen, és én azt a számot négy boxra írtam!"Egy előfizetéshez max 3 box-ot adnak."
Az nekem kevés, jelenleg 4 TV-m van."Digitális mellett továbbra is elérhető marad az analóg így a többi tévén nyugodtan lehet nézni az analóg adást,"
Vagyis akkor úgy van ahogy írtam, hogy bár semmi szükségem nincs a digitális adásra, de vegyem meg, hogy legyen analógom, mert a UPC ezt szeretné rám kényszeríteni!"Már a hagyományos tévén is szemmel látható különbség van az analóg és a digitális között a digitális javára."
Én ezt is tudom, mint írtam volt már több féle digitális TV-m is, de az én igényeimet (híradó, Barátok közt, és néha egy-egy film) kielégíti az analóg csomag minősége is, amennyiben az olyan, amilyen elvárható tőle! Nem kell a digitális TV!"A UPC-s távírányítót be lehet állítani, hogy vezérelje a tévé hangját, mi több kell tévé nézés közben, általában?"
Van LIDL-s távirányítóm, 8in1, de azt sem használom, mert sokkal jobb így, hogy csak a TV-t kell kapcsolgatni, és nincs pluszban mellette egy box. Egyébként akkor meg a távirányítón kellene ide-oda váltogatni, hogy mikor mit akarok kapcsolgatni. Ezekkel mind tisztában vagyok, de én nem akarom ilyen marhaságokkal bonyolítani a dolgokat, mikor működik egyszerűbben is... Legalábbis eddig működött, és vannak szolgáltatók, akik ezt most sem akarják megakadályozni!Amúgy nem értem, hogy miért fényezik annyira ezt a UPC-t, most, hogy itt vagyok, nekem ez annyira nem is tetszik! Egyre jobban nem tetszik! Elnézve a DIGI csomagjait, egész biztos, hogy klasszisokkal jobban jártunk volna azzal, mind net, mind ktv ügyében!
-
S-Attila
senior tag
válasz Intruder2k5 #3141 üzenetére
"Az nekem kevés, jelenleg 4 TV-m van."
És abból hányat nézel egyszerre?
-
MODERÁTOR
válasz S-Attila #3142 üzenetére
Én egyet, de a lakásban nem egyedül élek! A három szobában van egy-egy TV, illetve egy a konyhában, és ezekre így szükség is van.
Jelszót szerintem kérjetek a 1221-en! Nekem simán megváltoztatták, néhány személyes adat egyeztetése után! Gondolom hasonló módon egy újat is tudnak adni...
-
S-Attila
senior tag
válasz Intruder2k5 #3143 üzenetére
Láttad a smile-t.
A jelszót meg nem pusztán megváltoztatni kellene, hanem e-mail cím is kellene hozzá - mert amikor még az ősidőkben, 2005-ben lett internetünk, és még TVNET-nek hívták a szolgáltatót, akkor kellett volna kérni e-mail címet (gondolom), de mi nem kértünk akkor, ők meg nem reklamáltak, tehát azóta sincsen a szolgáltatóhoz hivatalosan beregisztrált e-mail címünk.
-
MODERÁTOR
válasz S-Attila #3144 üzenetére
Nekem sem volt RubiCom-os címem jelenleg... Ősidőkben volt TVnet-es (sőt, megsúgom, hogy webmail-en az a mai napig elérhető, és működik), aztán amikor Rubi-hoz kerültünk, akkor ott is lett címem, majd én leléptem az Invitel-hez, ekkor a RubiCom megszüntette a címet, és most (tavaly nyáron) amikor visszajöttem, már nem is igényeltem. A UPC-s címed egyébként sablon szerint...
vezeteknev.keresztnev@upcmail.hu
Elvileg mindenkinek ezt generálták. De szerintem mindegy, ha kéred a 1221-en, megcsinálják ezt is! Ezért ügyfélszolgálat, oldják meg! Nehogy már kénytelen legyél ülni, és várni a levélre, amit lehet, hogy még fel sem adtak!
-
canniball
nagyúr
válasz S-Attila #3138 üzenetére
Nyilván sehogy, ahogy Intruder2k5 is mondja: telefonálj.
fezlergabor!
"Mondjuk ez valószínűleg a szolgáltatók "véleménye"."
Lehet, de egyelőre ők diktálnak..."Egyébként tényleg nem lenne rossz így... Kb. 15-20 csatorna bőven elég lenne."
Persze, de ha azt mondanák hogy a 15-20 összeválogatott csatornád között van 3-4 olyan amit nem sokan kérnek, ezért azok ára 1000-1500Ft/db és így a vége kb. 1,5-2-szer annyi mint amit eddig fizettél biztos máris nem tetszene annyira. Úgy vélem ilyen szempontból van azért a jelenlegi rendszerben is ráció.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Leveeehu
tag
Vácrátót-on 17:00-tól nem volt se TV se net, 19:15 körül jött vissza.
Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest