- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
Hi!
Vagyok újból, a gépet tegnap sikerült csak hazahozni a szervízből, mert akkora lett kész...
Elvileg sikerül vkinek a mobil i3-as gépére is feltenni a rozit és én is beléphetek az 1k-s klubba.
A csapat viszont jól visszacsúszott, már csak az 54-dikek vagyunk -
chepavel
aktív tag
Csak nálam nem tud csatlakozni a szerverhez, hogy jelentsen?
Itt vannak a friss, kész csomagjaim, és nem jelent..:Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
chepavel
aktív tag
-
kingabo
őstag
Na meguntam a várakozást és beléptem a climateprediction.net-be.
Nézelődtem a rozi fórumában, de semmi hasznos infót nem írtak. (vagy én nem találtam meg)szerk: erre meg sikerült feltölteni a kész csomagokat, de a jelentés még mindig nem megy.
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
Újra él a rozi szervere, már kaptam is csomagokat.
[ Módosította: #65675776 ]
-
szacsee
nagyúr
válasz kingabo #4259 üzenetére
Nálam bukó volt 12 óra számolgatás... legalábbis feltöltötte, úgy nézett ki hogy elszámolta, de mégsem..
Lehet hogy : , de nézelődtem ráérős időmben.
Találtam egy jó stat oldalt amin a saját statot lehet csekkolni elég részletesen.
Itt az én statom... amúgy itt jobb felső sarokban rákeresel a nevedre, az eredmény megjelenik és a bal oldalon options alatti nagyítóra katt, majd a futtatott projekteknél lehet választani, hogy a saját statod nézed (grafikon ikon options alatt), vagy az országos, illetve team statot.
De lehet már volt...[ Szerkesztve ]
-
Dr_Syrex
senior tag
a quad-om kiesett egész hétvégére, mivel el kellett utaznom és 1-2 nappal előtte váltottam P35-ről P45-re, de még mindíg szenvedek a bios beállításokkal.
lefuttatom az ibt-t és azt mondja minden renben, erre akkora blue screent dobott a gép, hogy azt hittem itt a világ vége. sajnos megszívtam mostanában párszor az ibt-vel; simán elhittem, hogy stabil a rendszer, holott messze nem volt az (el is rontott jónéhány csomagot ).
most jónak tűnik, de megpróbálom betonstabilra beállítani
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
dutsh
aktív tag
Re.
Nyaralás alatt kipurcant a modem, mire hazaértem nem volt net, az addig kiszámolt csomagok meg már lejártak mostanra. Elég lassacskán ment a hiba megoldása. Előszőr ki kellett várni míg az ISP leellenőrizteti a Telekommal a vonalat (120 óra), aztán cseréltek modemet..Na mindegy, mostantól újra gőzerővel rozi...
-
szacsee
nagyúr
Látom mindenhol van egy kis krach...
Én marha mondom csinálok egy BAM account-ot milyen jó lesz...
Na belövök mindent, csatlakozom a teamhez, hozzárendelem a klienst a BAM accounthoz, oszt számoljál szergej.
Tegnap nem tudtam mitől egyszer csak azt látom nincs projekt az Account Managerben, na mondom oké, valamire háklis lenullázom... utána minden happy.
Ma jövök haza melóból ránézek a gépre megint nincs semmi projekt... na mentem egyből üzenetekhez ránéztem mi a fene lehet, látom BAM-al akrna szinkronizálni és restartolja a projektet... nem kínlódok utánaolvasással, hogy mi a fene lehet... leválasztottam a BAM-ról az Account Manager cliens részét, BAM-ban pedig eltávolítottam a rozit mint projektet... ha valahol meg lehetne szüntetni a BAM accountomat meg is szüntetném..
Ennyit erről marad a sima Cliens+ számolgatás. -
chepavel
aktív tag
Eljött a várva várt 500.000 Credit ideje.
1 millióig már meg sem állok.
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Brae
őstag
válasz szacsee #4270 üzenetére
Na igen, ha a villanyszámla nem számítana én is beizzítanám az összes itthoni gépet (P4 630, Athlon Xp 1700+, Athlon Xp 3000+ Mobilbarton-sajnos mindegyik botrányos fogyasztás/teljesítmény mutatóval rendelkezik ). De számít, úgyhogy marad az X2 egyedül, alaposan alulfeszelve
-
szacsee
nagyúr
Ma lehet lesz egy kis kiesésem, mivel letöltöm az új klienst, viszont a melókat befejezem ami már le van töltve.
-
szacsee
nagyúr
Lenne egy kérdésem.
Újraraktam a Boinc-ot és csatlakoztam a projekthez felhasználónév és jelszóval. Viszont új gépként jelenik meg. Ez így van, vagy valamit elbaltáztam, hogy nem ugyanahhoz a géphez rendelte a rozi a bejelentkezésem. -
szacsee
nagyúr
Geller!
Az a vas ami kikapcsolva 28W-ot fogyaszt megvan még?
Öcsi gépét felhoztam tesztelni és ez is annyit evett.
Szóval meglesem majd 400-as FSP APN táppal is ha azzal nem eszik csak 8W-ot akkor csere. Amúgy nálam Giga P35C-DS3R, 4x1Gb DDR2, HD 4670, 400Gb Samu, E5400, HP 365-ös táp. -
-
chepavel
aktív tag
Az otthoni, asztali gépem beoffolt egy darabig.. Megadta magát a videókártya, nagy örömömre..
Úgyhogy jelenleg mínusz egy gép..
[ Szerkesztve ]
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
Geller72
veterán
válasz szacsee #4288 üzenetére
Fogyasztásilag megnéztem az E8400-as vasat is. Igaz más lappal, de nem eszik kevesebbet load alatt a komplett gép ezzel a procival. Azért ez durva. Nem mondom, hogy kb. nem hasonlót vártam, mert tudtam, hogy csak idle eszik kiba' keveset a C2D, de hogy ennyi difi se legyen egy Q6600 és egy E8400 közt, ez több mint fura. Lehet, hogy a lap többet zabál, de ennyivel nem hinném.
-
Geller72
veterán
Vmi gáz bizti van, mert a tegnapi 101TFlops helyett most éppen alig ütjük meg globálisan a 70-et...14 órás feldolgozási hátrányban is van a szerver. Az utolsó feldolgozott csomim reggel 08:45-ös. Nem néztem utána a fórumokon, így nem tudom, mi a bajuk.
-
chepavel
aktív tag
-
szacsee
nagyúr
válasz chepavel #4292 üzenetére
Du én is láttam még az a szerencse, hogy van 6 csomagom még ami a proci 3/4-ed fogára elég... aztán meglátom mi lesz.
Belőttem a Q9400-at is hogy teszteljem mielőtt megkapja a tulaj erre nem tölt le csomagot... pedig kicsit segített volna... no nem baj, max elfelejtem uninstallálni a BOINC-ot. -
Geller72
veterán
válasz szacsee #4295 üzenetére
Nem jöttek a kockás kérdéseid... Nos, kissé ámi vok, meg nem is windóz alól küdöm, de sztem...(Xp-nél) Start menü-->Futtatás-->msconfig-->enter-->Automatikus indítás és ott kell lennie a boincmgr alatt valahol egy boinctraynek is, vagy mi a nyavalyának...nna, onnan pipa ki, mgr-nél pipa be... Arra vigyázz, hogy ne nagyon terheld, mert észre fogja venni, hogy megzabálja a memet..nem is azt, hogy megfogja a procit, mert azt nem fogja meg még 100%-nál sem.. De a négy mag beránthatja a 3 giga ramot. Aztán elkezd neki swappelni, ő meg qrvaanyázni...
Jóccakát... -
Geller72
veterán
Nemtom, mi lehet a rozival, de lestünk globálisan 50tflops köré..ennek a duplájánál is többet szoktunk kirázni..nekem alapbeállításra is van client error. Semmi nincs húzva, feszelve..sőt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest