Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1 among many

    tag

    válasz Eclips21 #23282 üzenetére

    Köszönöm a választ!

    Sajnos nem tudok napokat azzal tölteni, hogy tamagocsi expert legyek. Nyilván ki tudnám magam kupálni, csak mostanában nem fér bele időben.
    Ezzel a ketyerével kapcsoaltban azt mondták, hogy alapvetően porszívó és tud felmosni is, de vagy-vagy, kézzel át kell állítani meg rongyozni meg vizezni, ha felmosatni akarok vele. Kétfélét tartanak, a jóval drágább modelljük tudja párhuzamosan a kettőt. Engem ez kevésbé érdekel, mert őszintén szólva nem hiszek benne, hogy annyit ér a felmosés egy pár kilós doboznál. Lehet, hogy nincs igazam, de az a tapasztalatom, ha valami kifolyt és odaszáradt, azt én a 70-80 kilómmal meg a nyelessel is bele kell feküdjek, hogy felszedjem.
    Szőnyegem épp nincs, persze ez nem jelenti azt, hogy már soha nem is lesz. Ez most 130k körül lenne, 4 decis a tartály benne, tehát bőven elég lenne 1-2 hetente üríteni. Olyat nem szeretnék, amit állandóan tutjgatni kell. Pont az lenne a lényeg, hogy időt spóroljon, nem egy új háziállat vagy hobbi hiányzik. Szerintem akkor inkább megkérdezném, hogy mit ajánlotok, úgy egyszerűbb a megközelítés.

    Szeretnék valami minőségi darabot, inkább kevesebb olyan funkcióval, amire nincs szükségem, de legyen tartósabb, megbízhatóbb, mintsem fordítva. Ami nekem kell, hogy ne random bóklászó legyen, tehát tudjak megadni területeket, ahova ne menjen és ahol kell, ott végigmenjen időben is hatékonyan aztán húzzon haza a töltőjére. Ha bemegy nekem a felszáradni nyitvahagyott ajtón a vizes fürdőbe és takarítás címen elkezd ott koszolni, sarat csinálni meg onnan kihozni a vizet, akkor az nem éppen segítség. Az sem, ha megeszi a cipőfűzőimet.
    Ezeknél már az előre időzítés meg telefonról távoli indítás meg ilyenek gondolom teljesen alap.
    Jelenleg nem nagy a kecó, de ahogy néztem, ezek egy óra alatt a duplájával is végeznek elvileg. Nem tudom, még mik a fontos szempontok.
    Bíznék a segítségetekben és tapasztalatotokban, mert nem fogok tudni mostanában sok időt tamagocsi önképző szakkörre fordítani. :)

Új hozzászólás Aktív témák