- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
Sziasztok,
Lehet, hogy buta kérdés, de...
Gyakran járunk át Ausztriába. A kártyámon forintban" tartom" a pénzt.
Illetve van 1-2 online fizetett szolgáltatásom és vásárlásom is, melyek Euroban történnek.
Érdemes "átváltanom" forintot eurora, vagy a költségeket tekintve, ugyan annyiba kerül, ha nincs átváltva a HUF, EUR-ra.
Vagy ha jól sejtem az esetleges váltásnál az árfolyamkockázatot szem előtt tartva váltsak.
Köszönöm a "kíméletes" választ"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
törölt tag
Írtam nekik. Jogosnak találták vissza is térítették a díjat. Nem kértem, hogy váltsák vissza, de lehet azt is meg tették volna, ez viszont nem szükséges. Mindezt 10 perc alatt meg volt.
És magyarul is lehet velük kommunikálni, nem csak angolul.
Ami külön tetszik jó ez a karácsonyi skin Be is állítottam
#47453 nylontacsko
Ha hétvégén vásárolnál mindenképp érdemes. és ha limiten felül vásárolnál akkor is tudod előre tervezni (pl halmozni).[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
válasz nylontacsko #47453 üzenetére
Hétvégi vásárlás előtt érdemes hétköznap váltani pénzt, egyébként nem
rip and tear, until it is done
-
szabi__memo
nagyúr
Bybit-re próbáltam Easy payments módszerrel (ami a Bybit által kérelmezett utalás) pénzt feltölteni, de felfüggesztették az utalást mint gyanús tevékenység. Ez normális Találkozott már valaki ilyennel?
-
kress
aktív tag
nálam elkezdett vibrálni a teló utalások meg a főképernyő lehúzásakor is, ezt valahogy ki lehet lőni? beállításoknál semmi erre utalót nem találtam
-
babe98
csendes tag
Sziasztok! kp felvételre még sosem használtam a kártyát. Kb mennyit lehet most forintban díjmentesen felvenni? Automata mindegy? Van valami trükk amire figyelni kell?
(köszi szépen mindenkinek, aki segít és nem azt írja, hogy lapozz vissza, kb 17 oldalt, ott már leírtuk. Amikor van időm, akkor így csinálom, de most sürgős) Ja és még mielőtt: azt látom az összefoglalóban, hogy 75eFt volt amikor megírta valaki, de nem függ az árfolyamtól?[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz babe98 #47458 üzenetére
nem függ az árfolyamtól, mert a forint számlát terheled vele. Viszont, ha ott nincsen pénz, akkor átvált, de akkor is a forint összeget nézni, hogy 75.000 lehet ingyenes. (A váltásnak meg vagy lesz díja, vagy nem. Limit, hétvége stb. miatt)
Revolut oldaláról nincsen költség, az automata meg kiírja, hogy mennyit számol fel a pénzfelvételért, ha számol fel egyáltalán. Még mielőtt véglegesítődne a tranzakció[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
viharhozo
addikt
válasz szabi__memo #47456 üzenetére
Mondd meg a supportnak, h nem gyanus.
Mivel a Revolut azt akarja, nala vegyel kriptot, lehet, h ez nem veletlenul tortenik. Bybitre van rendes Sepa-utalas is. Ertem, h az 1 euro, ez meg 30 cent, de neha be kell nyelni ezeket a dijakat.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
oszy
veterán
Tudtok abban segíteni, hogy édesanyámnak szeretnék valami okosságot, de neki nincs és nem is lesz bankkártyája. Az én revolutomon belül van valami lehetőség, hogy elkülönítsek neki összeget csoportos beszedési megbízásokra?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
fecus
őstag
Az ERSTE Broker elfogadja a Revolut számlát rögzített célszámlaként? A Wise nem jó nekik.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
pityu8
tag
Revolutról EUR utalás magyar devizaszámlára hétvégén is gyors?
-
snooze
veterán
sziasztok!
két telon is lehet használni ugyanazt az appot ugyanazzal a számlával?GO Gunners!!!
-
adika4444
addikt
Hali!
Ismét aprópénz. Van arra valami mód, hogy ha átváltott eurót költök, ne konvertálja forinttá és tegye az aprós zsebbe? Tőlem tegye át, akár csinálok a célra másikat is, de ez, hogy váltogatja nagyon nem szimpi. Ráadásul automatikus fizetés van a legtöbb helyen, ahol eurót költök, így kézzel átváltom előre, amikor jó az árfolyam és random vonja, most például szombat este, amikor a váltás feláras...
üdv, adika4444
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Külföldön vagyok és elvesztettem a telómat, hogyan tudom letiltani a revolutot?
Van nálam tablet arról az előbb be tudtam jelentkezni de már apróság azonosítási kér, de amúgy korlátozott volt a hozzáférésem[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
Sikerült a tabletre telepítenem és megoldódott
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Szbtms
csendes tag
-
noorbertt
őstag
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van aki mostanában hitelesítette magát a Revolut rendszerén? Az én fiókom már nagyon régi és nem emlékszem a dolgokra… EU-s az fix.
Szeretnék egy UK regisztrációt is, tudom hogy 1 usernek nem lehet két fiókja.
Páromnak van UK bankszámlája amint 5 éve nincs mozgás, de van bank statement ( azaz ott van rajta hogy xy banknál van és ez a lakcíme. ) van kinti adó kártyája is.Ezekkel gond nélkül tudunk nyitni UK Revolut fiókot és bannolas mentesen szépen csendben működne a dolog?
Forgalom nagyon kevés lenne rajta 2 évente 100000ft.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz noorbertt #47481 üzenetére
Figyu már eddig egy reff linket sem adtam,sem mást... nem is létezik reff link egyébként sem...
Egyébként egy normális válasz is elég lett volna, anno. Azért nem fórumba írtam, mert nem mindig olvassa az akinek válaszolsz. Így egyszerűbb volt, praktikusabb.
Boldog Karit neked is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz noorbertt #47482 üzenetére
szelfit kérnek és be kell fotózni az okmányokat, hitelesítés.
Angol Revolutra nem vonatkozik a betét védelem. Címet tudsz módosítani, vagy ügyfelessel beszélve, ha manuálisan nem menne.
Volt itt már olyan aki módosított. Az angolról viszont nem lesz ingyenes forint utalás
És minden az ottani díjszabás feltételek alapján lesz elérhető.[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Sziasztok!
Szüleimnek Vennék autót itthon kereskedésben. Hogyan úszhatnám meg a legolcsóbban díjak terén Kereskedő csak kp vagy utalás (OTP számla) fogad el, próbáltam kialkudni a kártyásfizetés jutalékának a felezését de nem megy bele. De nem is árulja el hogy mennyi lenne a kártya jutaléka, talán állnám a teljes jutalékát ha az lenne a legkedvezőbb Kp kizárva és standard (free) EUR-s a revom csomagja. 2millóról lenne szó. Még nem volt dolgom ekkora összeggel. Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
sztanozs
veterán
Mekkora a napi feltoltesi limit a Revoltut szamlara kartyarol? Ma egy nagyobb osszeget akartam feltolteni, de feluton elakadt. A bankomnal azt mondtak, hogy nem ok utasitottak el az osszeget, hanem a Mastercard kozponti rendszere (wtf)...
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
válasz zsola400 #47490 üzenetére
kb 2-3 eves az account, es toltottem fel mar 2-3K EUR-t is ra... most kb 25K-t akartam feltolteni, de nem ment... ket osszegben vegul fel tudtam tolteni kb 20K-t, de most mar semmit nem enged. hasznalni viszont tudom, es utalni is tudtam rola.
nagyon fura.a masik kollega keresere (lokacio megvaltoztatasa) sajat tapasztalat:
az elmult egy evben tobbszor is megprobaltam megvaltoztatni a lokaciot magyarorszagrol masik EU orszagra, es nem jott oszze egyszer sem. tobbszor megfutottam a koroket a supporttal is, vegul (harmadik vagy negyedik probalkozas utan) arra jutottak, hogy a magyarorszagon nyitott accountokat nem lehet masik eu orszagba atvinni valamilyen m.o.-i jogi szabalyozas miatt. azt javasoltak, hogy a celorszagban nyissak masik accountot a magyart meg zarjam be...[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
4Grider
nagyúr
válasz chungee #47485 üzenetére
A kártyás jutalék általában nem fix, nálunk (Erste-Global Payments) 0.75 - 2.6 % között mozog attól függően, hogy MC vagy Visa, céges vagy magán kártya és debit vagy credit. Nem a kártyaelszámoló miatt van a különbség, ott a jutalék fix, hanem a kártyatársaságok (Visa/MC) saját jutaléka változik ezektől függően.
-
sztanozs
veterán
válasz chungee #47488 üzenetére
Forint szamlarol SEPA utalas koltsege (EU iranyelv alapjan) meg kell egyezzen a csomagod forint - forint utalasod koltsegevel (viszont ilyen utalasoknal a bank altalaban rosszabb valtasi koltseggel szamol cserebe).
kartyas vasarlasnal pedig (altalaban) nincs olyan, hogy bizonyos ertekhatartol van koltseg. altalaban vagy nincs koltseg, vagy van es az maximalizalva van egy viszonylag nagyobb osszegben (az en csomagomban - de csak utlalasnal - ez 0.765%, max ~500 EUR)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...