- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Plussz csomagnál 3x annyi a váltási limit mostantól.
https://revb.hu/atalakult-a-revolut-plus-elofizetes-igazi-opcio-lett-a-standard-es-premium-kozott/
-
Andralin
aktív tag
válasz Andralin #47770 üzenetére
Friss update Metal csomaggal, Xcover-es biztosítós ügyntézéssel kapcsolatban.
Ma egy hete már, hogy elindítottam egy ügyintézést a revolutos utasbiztosítás terhére. Egy hét elteltével is még Submitted státuszban áll az ügy, el sem kezdték a feldolgozását, még nem is foglalkoztak vele egyáltalán.
Ma megnyitottam egy support chat-et az Xcover oldalán. Live agent-et kértem és megkérdeztem, mikorra várható, hogy foglalkoznak majd az ügyemmel. Azt a választ kaptam, hogy mostanában nagyon sok ügyet kezelnek és túl vannak terhelve, ezért nem volt még idejük az enyémmel foglalkozni. De nyugodjak meg és legyek türelmes, amint lesz kapacitásuk és elkezdenek foglalkozni vele, kapom majd úgyis egy e-mail értesítést.Hát ennyit erről!
-
Addel
senior tag
Hoppá, tinder gold előfizetés jár a metal csomaghoz.
-
Krethx
aktív tag
válasz #01110937 #47799 üzenetére
Email is jött az emelésről.
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
beers
addikt
Sziasztok!
Még mindig 75k a free kp felvételi limit?
Bármelyik magyar bank atm lehet?
M&N
-
-
adam0913
tag
Sziasztok,
Most tervezem a bankváltást, ahol az is fő szempont lenne, hogy a revolut kártyás feltöltés ingyenes legyen és kártyás vásárlásnak minősüljön.
Tényleg vannak bankok (az Erstét hallottam pl), melyek díjat számolnak fel ezekért az ügyletekért? -
8
senior tag
válasz adam0913 #47809 üzenetére
Gránitnál vásárlás.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
ddsteel
aktív tag
válasz Zsocy155 #47817 üzenetére
Nem akarom nagyon pocskondiázni az Unit, de régen volt ott számlám, eljöttünk. Barátoméknak van és panaszkodnak. Nem idevág, de a feleségem dolgozott náluk kb 1 évig, volt, hogy sírva jött haza, egyetlen munkahelye volt, ahol ő mondott fel, a többi bank vagy megszűnt, vagy átvette más, ahol dolgozott (nem fiókos volt, hanem magasabban dolgozott a székházukban, a Szabadség téren). Szóval nálunk az Uni jól leszerepelt.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
válasz ddsteel #47818 üzenetére
Nálunk az asszony nevén van, de ő valamiért nem akarja otthagyni őket. Azt sem volt hajlandó megkérdezni, hogy miért számoltak fel a kártyás fizetésért, amikor a Revolutra tettünk pénzt.
Én alig várom, hogy megkapjam a fizumat és jövő héten mehessek a végrehajtóhoz megegyezni. Aztán jövő hónaptól a saját kártyámmal tölthetem a Revolut számlámat ha kell. -
ddsteel
aktív tag
válasz Zsocy155 #47819 üzenetére
Anyósomék az OTP-vel vannak így. Nem hagyják ott őket. Az OTP konkrétan abból él, hogy az tényleg majd minden településen van (miközben ez tök mindegy, évek óta nem voltam bankfiókban) és az összes szegény öreget lehúzzák. Valami évi 50 ezret fizetnek a nagy semmire, számlavezetés, csoportos beszedésik, ilyesmik. A Magnetnál én évi 6E-t fizetek, 2 kártya éves díja ez (feleségemmel közös számla) és minden más ingyen van. Sok ember nemhogy a Revo-t nem bírja megugrani, de még egy másik hazai bankot sem. Nálunk kvázi az egyik legnagyobbak a banki költségek az EU-ban (nemcsak relatív, a fizetésekhez képest, hanem abszolút is).
-
Moleman
addikt
válasz ddsteel #47820 üzenetére
Pedig az OTP-t is ki lehet hozni olcsón, ha jól használod, én is csak kb 3000 ft kártyadíjat fizetek évente, azon felül nincs semmi költség.
Csak nyilván kell hozzá egy vagy több másik számla is, jelen esetben Revolut, amivel ki tudom kerülni pl az utalási költségeket.(A csoportos beszedést soha nem értettem, hogy miért fizetnek az emberek valamiért, amit minimális odafigyeléssel és havi egy kártyás fizetéssel ingyen is elintézhetnének.)
#47822 sambenez
Ja, ingyenesen mondjuk érthető, olyannal még nem találkoztam.Az OTP historikusan így alakult, előtte volt BB és Erste, azoknál nagyságrendekkel jobb minden tekintetben. Azóta már volt második forintszámlának Gránit, CIB, Raiffaisen, de az OTP-t egyik sem tudta teljesen kiváltani.
[ Szerkesztve ]
-
-
kw3v865
senior tag
válasz sambenez #47822 üzenetére
Pont tegnap néztem meg a tavalyi költségkimutatást: havi 274 Ft-ra jött ki 2023-ban az OTP-s folyószámlám költsége webkártyával, devizaszámlával, takarékszámlával, bankkártyával együtt. Ez minimális összeg, lényegében a kerekítési hiba kategóriája. Revoluttal utalok, és így elég jól ki tudok jönni. Egyébként az Árfolyam+ aktiválásával jobb árfolyamon váltottam €-t és $-t vele havi 300 ezer Ft-ig, mint a Revoluttal (ez február végétől fizetős lesz). Tehát nem rossz azért az OTP, a Revoluttal kiegészítve elég alacsonyan lehet tartani a bankolási költségeket.
-
Moleman
addikt
-
-
törölt tag
válasz ddsteel #47820 üzenetére
Nem azért De Otpnál a takarékok voltak a legnagyobb kiterjedtségben, és még sok fiók bezárás összevonás után is szerintem a legtöbb helyen ők elérhetőek. Bevételben viszont első az OTp az biztos.
Az elmúlt pár évben szinte, minden bank fiókjában voltam
Idősebbek amúgy is szeretik személyesen intézni, amúgy inkább... de ez nem korosztály függő, mert fiataloknál is van ilyen. Arányok mások.
Ohh, vannak akik szerint a revo vmi dolog. És jobban megéri más, hagyományos megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
Andralin
aktív tag
válasz ddsteel #47818 üzenetére
Ha már Uni pocskondiázás...
Én tavaly igényeltem náluk hitelkártyát. Minden követelménynek bőven megfeleltem. Elutasították. A ügyintéző azzal magyarázta, hogy azért, mert csak euró alapú fizetésem van. Ha fel tudnék mutatni mellette valamennyi HUF alapú fizetést is, akkor biztosan megkapnám, esetleg próbálkozzak újra később, ha lesz majd a jövőben HUF keresetem is, de a csak EUR alapú jövedelem náluk kockázatosnak számít és nem adhatnak rá hitelkártyát.2023-ban, értitek, Európa közepén. Azzal a lendülettel szüntettem meg náluk a folyószámlámat.
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Ja megvan, targytalan.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
Ezzel nem akartok végre átmenni a bankszámlás topikba?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Zsocy155
őstag
válasz zsola400 #47845 üzenetére
Az asszony nevén van az unicredit, az ő nevén lévő kártyával töltöttük fel az én Revolutomat, 98.000-el fizetési linkel. Azonnal írta az alkalmazás, hogy ez a művelet 100 ezer 400 pár forint volt. Nem túl régen itt is írtam. Úgy tűnik az unicreditnél a kártyával való fizetés nem minden esetben ingyenes.
-
AcCEsS
senior tag
Ha átváltok a Plus csomagra (elsősorban a valutaváltás érdekelne), és mégsem használom ki, 3-4 hónap múlva vissza tudok váltani az ingyenesre? Létezik bármiféle retorzió?
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
8
senior tag
válasz AcCEsS #47848 üzenetére
ezek az információk mind megtalálhatók a honlapon, érdemes nézegetni, mert itt nem biztos, hogy random emberektől naprakész és hivalatos információt kapsz...
https://www.revolut.com/hu-HU/legal/paid-plans/
12. Fizetendő díjak, ha Ön a Fizetős csomagra szóló előfizetés helyett alacsonyabb szintre vált
Bármikor lehetősége van rá, hogy megszüntesse a Fizetős csomagra szóló előfizetését (ezt nevezzük alacsonyabb szintre váltásnak). Azonban előfordulhat, hogy ezért díjat kell fizetnie. Ön változatlanul élvezheti az előfizetéséből származó szolgáltatásokat annak a számlázási ciklusnak a végéig, amelyre megfizette az előfizetési díjat (mínusz kötbér). Tehát ha havonta fizet az előfizetésért, és úgy dönt, hogy alacsonyabb szintre vált, akkor tovább használhatja az előfizetést az adott hónap végéig, amelyet már kifizetett; ha évente fizet, akkor az adott éves számlázási ciklus végéig használhatja az előfizetést. Ezt követően ismét normál felhasználó lesz (olyan személyiszámla-tulajdonos, aki nem fizet előfizetési díjat a Fizetős csomaghoz kapcsolódó szolgáltatásért).
Előfordulhat, hogy elengedjük az alacsonyabb szintre váltás díját. Ha így teszünk, elképzelhető, hogy a díj elengedéséért cserébe meg kell ígérnie nekünk, hogy megtesz bizonyos dolgokat (vagy nem tesz meg bizonyos dolgokat). Például elengedhetjük az alacsonyabb szintre váltás díját, ha regisztrál egy új csomagra, de lehetséges, hogy meg kell ígérnie, hogy bizonyos ideig nem fogja lemondani ezt a csomagot. A díj elengedéséről teljes mértékben saját hatáskörben döntünk. Az appon keresztül, e-mailben vagy más módon tudatni fogjuk Önnel, ha hajlandóak vagyunk elengedni a kötbért.
Az előfizetése felmondásával vagy alacsonyabb szintű csomagra váltással kapcsolatos díjakat megtalálja alább.Ha 14 napon belül vált alacsonyabb szintre
Ha havi részletekben fizeti az előfizetési díjat, akkor az előfizetés teljes összegét visszatérítjük. Ha Plus vagy Premium kártyát küldtünk Önnek, akkor felszámítjuk a kézbesítési díjat, majd inaktiváljuk a kártyát. Ha rendelt Metal kártyát, akkor 15,400 Ft-t számítunk fel , plusz a kézbesítés díját. Ha rendelt Ultra kártyát, akkor 20,000 Ft-t számítunk fel, plusz a kézbesítés díját.
Ha évente fizeti az előfizetési díjat, akkor az előfizetés teljes összegét visszatérítjük. Ha Plus vagy Premium kártyát küldtünk Önnek, akkor felszámítjuk a kézbesítési díjat, majd inaktiváljuk a kártyát. Ha rendelt Metal kártyát, akkor 15,400 Ft-t számítunk fel, plusz a kézbesítés díját. Ha rendelt Ultra kártyát, akkor 20,000 Ft-t számítunk fel, plusz a kézbesítés díját. A kézbesítési díjakkal kapcsolatos naprakész tájékoztatást megtalálja a csomagjához tartozó Díjak oldalon.Ha 14 napnál később, de 10 hónapon belül vált alacsonyabb szintre (minden más Fizetős csomag)
Ha havi részletekben fizet a csomagért, akkor nem kap visszatérítést, és arra a hónapra is meg kell fizetnie az előfizetési díjat, amelyben tájékoztat minket, hogy le kívánja mondani, illetve alacsonyabb szintre kívánja váltani az előfizetést. Ezenfelül kéthavi előfizetési díjnak megfelelő kötbért is felszámítunk. Ez kötbér, tehát megfizetésével nem válik jogosulttá arra, hogy további két hónapon át használja a szolgáltatásainkat. Csupán abban az egy havi számlázási ciklusban használhatja az előfizetést, amelynek díját már kifizette.
Ha évente egyszer fizet a csomagért, akkor nem fogunk semmit visszatéríteni az egész évre fizetett előfizetési díjból, de kötbért nem számítunk fel. A már kifizetett éves számlázási időtartamra tovább használhatja az előfizetését.Ha 10 hónapnál később vált alacsonyabb szintre (minden más Fizetős csomag)
Ha havi részletekben fizet a csomagért, akkor arra a hónapra is meg kell fizetnie az előfizetési díjat, amelyben tájékoztat minket, hogy le kívánja mondani, illetve alacsonyabb szintre kívánja váltani az előfizetést, viszont nem számítunk fel kötbért. A már kifizetett havi számlázási időtartamra tovább használhatja az előfizetését.
Ha évente egyszer fizet a csomagért, akkor nem fogunk semmit visszatéríteni az egész évre fizetett előfizetési díjból, de kötbért nem számítunk fel. A már kifizetett éves számlázási időtartamra tovább használhatja az előfizetését.[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest