- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
betyarr
veterán
most töltöttem fel 20k huf-ot és még mindig nem tudok fizetési linket létrehozni (kérést).akkor ezek szerint nem elég feltölteni,de a kártyát is használni kell?
-
ServerWorks
aktív tag
válasz Overlocker #4651 üzenetére
Nem volt meghívó linked?
-
gzbotii
nagyúr
válasz Overlocker #4651 üzenetére
Háromezer ötszáz forint feltöltés után zároltak? Rögtön az elején?
A kártya, amiről feltöltötted, a neveden van?When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Lizingrider
csendes tag
válasz betyarr #4652 üzenetére
Na most teszteltem is a hivatkozás alapú pénz kérést. Saját email címemre küldtem és természetesen tökéletesen működik. Egy szép webes felületen kell megadni az adataim és a kártya adatokat, aztán megerősítés és jött is a pénz. Kérdés persze, hogy a másik fél mennyire bízik meg ebben.
-
MasterMark
titán
Van top-up limit bankkártyával meg Apple Pay-jel? Napi?
Switch Tax
-
gzbotii
nagyúr
válasz MasterMark #4658 üzenetére
For newly added cards (including replacement cards received from your bank), you will have a temporary limit that allows you to add a certain amount of money per 24 hours. Some users may find they have a lower daily limit to begin with, however, your daily deposit limits will increase over time and we can't change these manually for you. Try and top up your desired amount. If you wish to add more than your daily limit, you can add money by bank transfer.
Other than that, there aren't any specific limits. On some occasions, we may ask you to verify your source of funds, which is something we need to do to meet our regulations. - [link], [kép][ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
Most hogy áll ez az Apple Pay dolog?
Van már időpont hogy mikortól lehet használni?20 éve a Prohardveren
-
betyarr
veterán
ma a revolutnál is ünnep van vajon?hétvége szerint vált?
-
nagyúr
válasz ServerWorks #4662 üzenetére
nem vagyok benne biztos, hogy az anglikán egyház ünnepli, és abban sem, hogy az ünnepnapok hétvégének számítanak
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
brainticket
aktív tag
válasz ServerWorks #4662 üzenetére
Nem mindenhol, pl. Szlovákiában és Lengyelországban sem.
-
törölt tag
15 napja van blokkolva az accountom. Csodalatos ceg ez a revolut...
-
törölt tag
válasz Lizingrider #4672 üzenetére
Irtam en mar nekik mindenhol, de csak sablon valaszokat kapok, amiben leirjak, hogy majd egyszer talan visszakapom a kibaszott penzem.
-
törölt tag
válasz Lizingrider #4674 üzenetére
A penzem egyik fele fagyasztva volt, a masik fele meg a vault-ban.
-
attiati
veterán
szeretnék megerősítést kérni, aki már utalt Revolut EUR egyenlegből EUR-t, külföldi bankszámlára:
Cégnek megy, kiválasztottam országot, devizanemet. Megadtam ibant, bic kódot.
Írok referenciát is.Bármi egyéb?
Hány nap alatt ér oda? (euroövezeti ország)
Turbo Transfer egységesen 5 GBP felárral megy? -
nyirzoz
aktív tag
A TW topicban egy-két fagyasztásról olvastam csak, itt meg napi téma.
Mindkét cég ugyanazon szabályok és szabályozók mentén játszik, akkor a Revolutnál miért ilyen sűrű vajon? -
vnorbi
aktív tag
válasz attiati #4678 üzenetére
Nem tudom, ez mennyire válasz a kérdésedre, de talán segít.
Ugye a Revolut Angliából utal, úgyhogy a Magyarország ebből a szempontból már külföld. A cél OTP-s devizaszámla volt, utaláskor referenciát nem is adtam meg, a többi stimmel. Az utalás indítása után 1-2 óráig volt a Revolutnál pending státusz, aztán executed, és az OTP-s számlámon már aznap megjelent (indítástól számított 4-5 órán belül). Csak egyszeri tapasztalat, a Revolut eleve minimum egy napot saccol, de összejöhet ilyen gyorsan is.
Tudtommal az ilyen útvonalon csak SEPA utalás lehet, és ez nem turbózható plusz pénzért sem.
-
anadroid
senior tag
válasz attiati #4678 üzenetére
2 óra, felesleges a turbó.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
attiati
veterán
köszönöm a válaszokat
-
xianhu
csendes tag
A nejem részére szeretnék egy internetes vásárlásra alkalmas kártyát (főleg külföldön). Ha jól olvasom, erre a Revolut alkalmas lenne. Ezek a vásárlások alkalomszerűen, kisebb összegben történnek. Az egyik felhasználás a Paypal lenne, bennük se bízunk annyira, hogy a hitelkártyáját beregisztráljuk oda.
A biztonság miatt feltölteni se bankkártyával, hanem utalással szeretné a Revolut-ot. Mit gondoltok, ezzel a felhasználással érdemes nyitni?
Fizikai kártya nem fontos, de ha ingyen kaphat, akár jöhet az is. Itt viszont azt olvasom, hogy az első év ingyenes. Mennyi időnként jár le, kell érte fizetni majd (lejárat, vagy évente)?
-
attiati
veterán
Az volt az újítás, hogy Ft egyenleged is lehet a revolut fiókban. Ft-al is fel lehet tölteni.
Viszont mindenkinek Angliában vezetik a revolut számláját, így külföldi utalasnak számítana.Ha van virtuális bankkartyad az itthoni számlavezető bankodnal, akkor azt nyugodtabban megadhatod.
[ Szerkesztve ]
-
Lizingrider
csendes tag
Nem akarok off lenni, de ha csak ez a cél, akkor érdemesebb egy web kártyát csináltatni a számlavezető bankodnál. Amögött egy olyan számla van amire csak annyi pénzt töltesz amennyit online el akarsz költeni, ez adja a biztonságot. Persze a Revolut is jó erre, de csak emiatt szerintem felesleges.
-
Watcher45
tag
válasz Lizingrider #4689 üzenetére
Lehet, hogy a számlacsomagjához nem lehet web kártyát igényelni. Az enyém is olyan, de mivel a díjai kedvezőek számomra, ezért nem változtattam rajta.
-
gzbotii
nagyúr
válasz Watcher45 #4692 üzenetére
Ha nem kell a fizikai kártya, kis összegek lennének költve vele, akkor erre tökéletes lehet a Revolut. Főleg, hogy a kártyát be tudod fagyasztani, törlöd és kérsz újat ingyen, etc.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
xianhu
csendes tag
Köszi a válaszokat, megpróbálok mindenkinek reagálni.
Nincs a bankban virtuális webkártya. Másik, hogy ha lenne, akkor is általában pénzt kérnek érte, itt a Revolut ingyenessége keltette fel az érdeklődésünket.
Transferwise kártyát nem ismertem, megnézem azt is.
A bankkártyás feltöltéssel kapcsolatosan: a Revolut saját rendszerében (appjában) kell a bankkártya adatokat megadni? Vagy van 3. fél (pl magyar bank virtuális terminálja) lehetőség is, ahol a Revolut nem kapja meg a bankkártya adataimat? Ahogy a Paypalnak, úgy a Revolut-nak se szeretnék bankkártya adatokat megadni direktben, mert ha feltörik őket, viszik a kártyaadatokat is.
-
UberMutant
őstag
sziasztok,
kérdésem van, addig eljutottunk, hogy paypalról transferwisera sikerült dollárt kiszedni költség nélkül.
kérdés, hogy ezt hogyan érdemes revolutra juttatni, dollár fomában, hogy minél kevesebb veszteséggel járjon?köszi
-
Watcher45
tag
válasz gzbotii #4693 üzenetére
Ez eddig rendben van, valóban tökéletes erre a Revolut, de utalással szeretné feltölteni amire viszont már nem. A kis összegű Aliexpress-es vásárlásokhoz én is ezt használtam korábban. Valóban nincs virtuális kártyája, meg nem tudod fagyasztani stb, de valószínűleg nem is fog rajta vagyonokat tartani. Igazából én azt nem értem, hogy a PayPal-tól is idegenkedik, külföldi rendeléseknél ahol lehet én azt használom, bár a másik három népszerű fintech kártyával is rendelkezem.
-
LaySoft
tag
Én egyszer vettem fel egy Budapest Bank automatából 1000 forintot, ment simán. Ma azonban egy OTP automatából szerettem volna 20000-t felvenni és a kártya bedugása után azonnal azt írta, hogy nem tudja olvasni a kártyát. Gránit Bank kártyával végül sikerült felvenni a pénzt, tehát az automata jó volt. Másnak is volt ilyen, hogy OTP automata nem fogadja el a kártyát?
-
nagyúr
válasz Lizingrider #4698 üzenetére
igen, és az ingyenes
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest