Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz Zsocy155 #44749 üzenetére

    Nem akarok pálcát törni senki felett, nincs semmilyen jogom/felhatalmazásom/erkölcsi magaslatom rá. Csak általánosságban írtam, hogy ha már valakit végrehajtók keresnek, akkor ott valami múltbéli turpisság van.
    Nem lesz valami csak úgy végrehajtható, nálad is csak tapogatózunk, tippelgetünk. Tippem szerint bírósági ügyig mentetek, mert valamit nem fizettél (ha bíróságra mentek, nem 2 ft-ról volt szó, több évnyi pereskedés) és vesztettél. Ott jött még pluszban a perköltség (bírók/ügyvédek fizetése), illetve fizetés a másik félnek (ha jól értem ebben nem csökkent a tőketartozásod). Sejtésem szerint itt sem fizettél elsőre, ezért jöttek a végrehajtók (plusz azoknak is van bére). De ezek mind csak nagyon gyenge feltételezések, és valószínűleg full máshogy né ki a valóság nálad.

    Az, hogy a fizetésed hova megy számomra zavaros.
    1. A te számládra megy fizetésed, és elveszik innen a felét a végrehajtók, ez tűnne logikusnak. De anno azt írtad, hogy "A fizetésem a feleségem Unicredit számlájára megy."

    2. Ha a fizetésed a feleséged számlájára megy, akkor hogy veszik el a felét? Vagy a végrehajtók már hozzáférnek a feleséged számlájához is?
    Mondom, nem akarok ítélkezni (hiányosak az információk, és senki se ítélkezzen mások felett), de itt is ügyeskedést érzek.

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák