- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
válasz instantwater #11497 üzenetére
Itt 0.5-öt ír..
Hétvégente (szombat–vasárnap, londoni idő szerint) a megadott árfolyamokat rögzítjük, hogy védekezzünk az ingadozás ellen. Ez a következő felárakat jelenti:
+0,5% a főbb pénznemekre (USD, GBP, EUR, AUD, CAD, NZD, CHF, JPY, SEK, HKD, NOK, SGD, DKK, PLN és CZK); illetve+1% minden más pénznemre, beleértve a THB és az UAH pénznemet (vagyis a THB és az UAH esetében hétvégenként összesen 2%-os felárral kell számolni).Készülék biztosítás bevállalható, van tapasztalat erről már? Új a telefonom, már leejtettem sajnos. Olcsóbb itt mint a vodánál, kb havi 1400 ft, 11 ezer önrésszel, vodánál havi 2000, 20 ezer önrésszel.
[ Szerkesztve ]
-
instantwater
addikt
válasz Grande Ale #11501 üzenetére
A HUF nincs a 0.5% os listában.
Vodánál készülékbiztosítás?
Miért vesznek az emberek kenyeret a cipőboltban?Biztosítást biztosítónál kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
Grande Ale
őstag
válasz instantwater #11502 üzenetére
Hu, tényleg nincs benne, elég vak vagyok!
Ha jól értem, akkor inkább a revolutra szavazol biztosítás ügyben? Vagy más biztosítóval jobban jár az ember?
-
Konflikt
addikt
sziasztok,
volt mar valakinek olyan esete, hogy egy kartyas vasarlas utan a webshop visszaterhelte a vasarlas osszeget (mert kozben kihoztak utanvetellel is egy hiba miatt, szoval 2x fizettem erte)
a lenyeg hogy azt mondtak visszaforditjak a tranzakciot.virtual card-dal fizettem, vajon mennyi ido mig visszaer?
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
sopruk
senior tag
-
kezman
őstag
-
instantwater
addikt
válasz Grande Ale #11503 üzenetére
Nincs tapasztalatom a Revolutos biztosításokkal, de én a helyedben körül néznék a magyar biztosítók között, hogy mi, mennyiért elérhető.
Írd be a googlebe, hogy telefon biztosítás.
A Voda csak közvetít egy biztosítást, és hasznot akar. Ennyi. Ezért nem éri meg.
-
kezman
őstag
válasz instantwater #11512 üzenetére
Anno a Telekomnál volt biztosítva a telefonom, ott a Chubb biztosító volt és úgy tudom ők a Telenornál és a Vodánál is , ez egy nagy európai biztosító, szerintem Revolútnál is ők biztosítanak, utána kellene nézni, Posta kijött a készülékért és vissza is hozta, korrekt volt. Cseréltem ott több telót is, véletlen átment rajta az autó vagy a tóba esett.
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
válasz instantwater #11515 üzenetére
Aki használja a telefonját az könnyen, persze aki irodába dolgozik vagy tanul az jobban tud rá vigyázni, melós voltam örök életembe, már nyugger vagyok, most már én is alig használom, sokszor már magammal se viszem, de a szorgos hétköznapokba sokat el kellett viselnie végül is ő van értem és nem fordítva.
lmno Bankkártyáról (fizikai) beszéltünk,
[ Szerkesztve ]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
xy.zsolt
őstag
Még ilyet....tegnap küldtem revonak feedback-et mert kérték emailben. Kérdés volt, hogy mitől érezném jobbnak ezt az free kártyás accountomat....írtam nekik hogy ha crypto-t is engednének vásárolni vele attól happy lennék. Erre ma kapom a mailt, hogy aktiválhatóvá tették nekem a crypto vásárlását is És tényleg! Szóval valaki csak olvassa a visszajelzéseket
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
anadroid
senior tag
válasz anadroid #11269 üzenetére
A szeptember 11-i levegőben maradt több tízezer forinttal kapcsolatban végül is kiderült, hogy nem a Revolut volt a hunyó, hanem a Curve kártyás fizetési bizonytalanságához kapcsolódóan az Erste fordította vissza a kifizetést akkor, amikor már a Revoluthoz átkerült pénzt elutaltam. Ma írtam a Curve-nek, hogy itt punnyad nálam a pénzük, vigyék, mielőtt lezár a virtuális kártyám időzítése, két órával később leemelték, és megköszönték.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
senior tag
Top uphoz nem kapok sms-t az OTP-től... fml
-
kezman
őstag
válasz XboxGamePass #11521 üzenetére
.
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Történt ma valami amit nem értek. Készpénzt akartam felvenni, de mivel van a feleségemnek is Revolutja gondoltam mindkettőt igénybe veszem. Átküldtem neki Forintot, majd felvettem a saját kártyámmal és az övével is 65.000, 65.000 Ft-ot. Nekem felszámolt 200 Ft díjat, neki 1110 Ft díjat, pedig ebben a hónapban nem vettünk fel pénzt. OTP ATM volt.
Miért számolt díjat és miét ilyen sokat az ő esetében?
Köszi -
xy.zsolt
őstag
válasz instantwater #11530 üzenetére
Gondolom Te sem kaptál pontos választ !? idióta angolok
-
torma99
aktív tag
válasz kalapacsolok #11532 üzenetére
Az újságíró ismerősöd, ha nyerészkedni akar, miért zavarja a többi feltétel? Egyébként, ha nem valami nagy országos médiában jelenik meg, akkor már elkésett. Százan reklámozták már így a revot, tele a net jujj de jó, háromezzzzer, ha regelsz posztokkal.
Egyébként valószínű, hogy az ismerősöd te magad vagy.
-
mrrr74
aktív tag
válasz torma99 #11533 üzenetére
Személy szerint sosem raknék saját reflinket a cikkembe. Ez két teljesen külön dolog, az egyiket magánemberként lehet osztogatni (3.000ft-os), ha meg újságíró a barátod, akkor már biztosan regisztrált (ő, vagy a kiadója) a Revolut affiliate programjára, hogy egész évben ingyen postával osztogathassa a kártyákat (ennek sokkal több értelmét látom).
A másik, hogy most cikket írni a Revolutról (a 3.000-es akció miatt a 3.000ft reményében), teljesen fölösleges szerintem.[ Szerkesztve ]
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
Tuomas
addikt
válasz xy.zsolt #11531 üzenetére
És mégis kinek kellene pontos választ adni rá?
Amúgy ezer meg egy ilyen esetet lehet említeni, mert mi van ha netflixre, spotifyra, vagy bármi havidíjas szolgáltatásra 31-én fizetsz elő? Ott se uszód meg a havidíjat a 30 napos hónapokban. Ne tegyünk úgy, mintha ez olyan új dolog lenne.We were here
-
xy.zsolt
őstag
válasz Tuomas #11535 üzenetére
Mégis ki akar itt megúszni bármit? És attól még, hogy nem új a dolog még nincs jól megoldva.... Nem kifogásokra voltam kíváncsi hanem a kérdésemre pontos választ kapni. Szóval, ebben az esetben minden hónap utolsó napját tekintik hónapfordulónak....függetlenül attól, hogy az hányadika?
[ Szerkesztve ]
-
Tuomas
addikt
válasz xy.zsolt #11536 üzenetére
Szerinted honnan kellene tudnom, ilyenkor mi a szokás?
Mégis milyen kifogásokról beszélsz? Példákat említettem, hagyd már ezt a számonkérő stílust. Szerinted én tálaltam ki, hogy így legyen, vagy mi?
Nyilván ha senki nem válaszol rá, akkor senki nem tud róla semmit, ott a google, ha annyira érdekel a téma, de nem kapsz itt választ, akkor keress rá, járj utána, és ne az ittenieket kérd számon, miért nem tudják a választ.[ Szerkesztve ]
We were here
-
vmarci21
tag
válasz xy.zsolt #11536 üzenetére
a következő hónap azonos napja általában (és gyanítom a Revolutnál is) azt jelenti, hogy a jelenlegi hónap fordulóponthoz hozzáadod a jelenlegi hónap napjainak számát.
BKK díjszabása tartalmaz is rá példát:
"a március 31-étől váltott május 1-jén 02 óráig érvényes"de így működik pl. PHP-ben is:
Current Date | +1 month
----------------------------
2015-01-01 | 2015-02-01 (+31 days)
2015-01-15 | 2015-02-15 (+31 days)
2015-01-30 | 2015-03-02 (+31 days, skips Feb)
2015-01-31 | 2015-03-03 (+31 days, skips Feb)
2015-02-15 | 2015-03-15 (+28 days)
2015-03-31 | 2015-05-01 (+31 days, skips April)
2015-12-31 | 2016-01-31 (+31 days)
[ Szerkesztve ]
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
dugynok
senior tag
Tök vicces, hogy mindenki itt, s nem magàtól a Revolut ügyfélszolgàlattól informàlódik miként is van a sajàt fordulónapja...
-
dugynok
senior tag
válasz instantwater #11544 üzenetére
Szerintem translate megoldja ezt a problémàt simàn. Múltkor egy régi Revolut app miatt (ezt is a live agenttel oldottuk meg) nem tudtam a kàrtyàt megrendelni, de megbeszéltük, ő onnan megrendelte nekem. Mindezt translate hasznàlatàval.
-
Tuomas
addikt
válasz xy.zsolt #11547 üzenetére
Már bocs, de mi köze ennek ehhez? Normálisan szóltam, amire elkezdtél számon kérni, csak nem tudom, mire fel?
Mi sem vagyunk mindent tudók, simán előfordul, hogy valamire nem kapsz itt választ. Nem tudom mi értelme az asztalt csapkodni amiatt, hogy senki nem válaszol a kérdésedre, illetve számonkérni az itt fórumozókat, hogy miért nem tudunk választ adni.
És attól még, hogy tg vagyok, lehet normálisan eszmecserét folytatni, anélkül, hogy a kérdésedre választ követelsz (ahogy sokunk ezt nap, mint nap megteszi).
Nem értem amúgy mi borította ki nálad így a bilit, mivel egy rossz szót nem szóltam, csupán megemlítettem, hogy ez a rendszer máshol is simán előfordul és nem új dolog.
Ha pedig panaszt szeretnél tenni rám, modkerben megteheted, ott eldöntik, hogy tettem-e valami rosszat, de emiatt én nem aggódom, sztem te reagálod túl/vettél magadra valamit, amit nem kellett volna.[ Szerkesztve ]
We were here
-
anadroid
senior tag
válasz #20749568 #11537 üzenetére
Eurozónán belül 20-30 perc, itthonra néhány óra.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest