Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz lck #1051 üzenetére

    :DDD Ez a része engem továbbra sem érdekel, a Google, a Facebook, a Microsoft is tud rólam egy csomó fölösleges információt.
    Ez azokat érdekelheti akik:
    - "FONTOS" emberek: politikusok, gazdasági vezetők (esetleg zsarolni lehet őket, vagy az így felépített profillal befolyásolni lehet őket stb.)
    - "bűnözők" bárki aki valamilyen büntetendő cselekményt végez vagy végezni akar de ide sorolom a különböző aberrációkat is mint pl. a pedofília ami szintén büntetendő az ilyen tartalmú képek megosztása, tárolása is. Nekik fontos lehet a teljes anonimitás.

    Miránk földi halandókra kevésbé kíváncsiak, persze a Cambridge Analytica-hoz hasonló cégek a választási preferenciánkat kifürkészhetik (hamarabb tudják, hogy hova fogom tenni az X-et mint én aki mondjuk fejben még vacillál) ezt üldözendő dolognak tartom de törvényi szinten kell az ilyet ellehetetleníteni, sőt nem is államoknak - mert a kormányaik benne lehetnek - hanem államok feletti szerveknek pl. EU, ENSZ vagy Nemzetközi Szerződések.

    A másik része a REKLÁM ami NEM feltétlenül rossz, mert ha használok blokkolót akkor nem jut el hozzám a reklám ha pedig nem használok vagy azért némi reklám mégis eljut - óhatatlan - akkor legalább RELEVÁNS tartalmakat kapok: inkább nézek, hallgatok, olvasok műszaki cikkekről, könyvekről, játékokról, filmekről cikkeket reklámokat, ajánlókat mint: hüvelygombáról, női cipőkről, sminkről, prosztata gondokról, nyugdíjas kedvezményekről akciókról stb. vagy pl. hogy nyílt egy női fodrászat Buenos Aires-ben, tehát nem ördögtől való ha tudják a nememet, életkorom, lakóhelyem és esetleg érdeklődési körömet.

    SP4C3

    +1 LiL
    A 1607-esnek is voltak problémái mint ahogy az azt megelőzőnek és az azt követőnek is és ugyanúgy van a 1903-asnak is, mint ahogy lesz a 19H2-nek is, ez van. Persze nem kell ebbe teljesen beletörődni lehet nekik írni a hibákról, jelezni a nemtetszésünket stb. aktívan részt venni abban, hogy jobb irányba haladjon az MS.

    A helyedben visszaállnék Win 95-re az tuti stabil.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák