Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Nagymedve11 #16961 üzenetére

    Közel 4,54 év alatt 53 millió példányban kelt el eddig úgy, hogy az elmúlt 1,5 évben átlagban már 3+ millió példányban kelt el negyedévente. Előtte a megjelenési időszakokat leszámítva 3 havonta ment el belőle olyan 1 millió példány. Emellett az aktív Online játékosok száma is úgy 10%-al növekszik minden negyedévben.

    Természetesen GTA-ból még mindig többet adnak el, és még mindig magasabb az aktív játékosok száma. Viszont abból 9,5 év alatt eladtak 180+ milliót!

    De ugye ők leírták, hogy miért kellet dobni az aktív támogatását a RDO-nak. Egész egyszerűen azért, mert nincs rá elég emberük, hogy mind a kettő Online játékot legalább egyformán támogassák (utóbbi GTAO update-ek is elég karcsúak, gyengék). Illetve akit csak lehet azt a következő GTA fejlesztésre raknak át. De ahogy lehet hallani iparági pletykákat, még ez is kevés. Ezért is van, lesz az, hogy a következő GTA a tervezettnél kisebb scope-ot kap majd megjelenéskor, mint tervezték, és majd később rakják majd vissza azokat (mindezt azért, hogy azért a legkésőbb 2025-ben ki tudjon jönni.

    Hogy utána mi lesz? Még nem tudni, de valószínűleg jöhet egy újabb Red Dead játék, hiszen a GTA után az a legnépszerűbb franchise-uk!

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák