- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikoma
csendes tag
Igazatok volt szenzor a fólia maitt vacakolt. Ha leveszem akkor nem csinálja. Közben meg is jótt az üvegfólia, valahogy rá kellene varázsolni.
Tegnap a telefonon wifizés közben arra lettem figyelmes, hogy inkognitólappal tud működni, hogy az egyiken zenét hallgatok a másikon nézelődök. Vagy kilépek a böngészéből és hattérbe megy. Viszont ha csak kiválasztok egy zeneszámot vagy saját listát indítok el a youtube-on nem ugrik automatikusan a következő zeneszámra. Mindig bele kell ugrani és már tölti is. Ezt hogy lehetne beállítani, hogy automatikusan ugrás nélkül csinálja, mint itt a pc-n vagy laptopon. Ötletek?
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Megtaláltam az ösrégi 512MB-os mp3 lejátszómat, ami ugye flash tárolóként is üzemel. Rádugtam a telóra, és megjelent rendesen méretekkel a total kommanderbe, tudtam böngészni benne stb.
mp3 lejátszónál megjelent hogy: USB 3.8MB / 481MB
32GB-os pendrive-nál meg: USB 0/0Szerintem nem tudja kezelni a 32-eset...
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom volt e már, de ma kijött a xiaomi.eu-n a 7.0 android a telóra.
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok!
Fentebb linkeltem, egy otg-t, és egy átalakítót, amibe a micro usb-s otg-t, adatkábelt, stb, lehet csatlakoztatni.
Most kipróbáltam mindkettőt 1,2,4,8,16,32 gb-os pendrive-okkal(van közöttük ledes is). Mindegyikkel azonnal működik mindkettő. Tehát a 32gb nem lehet gond. A régi mp3 lejátszó is......
-
yusukee
aktív tag
Nem az lehet nálatok a baj, hogy túl sokat fogyaszt a pendrive? Nekem akkor csinálta ezt, amikor hordozható usb-s hdd-t dugtam rá, amit nem tudott ellátni elegendő táppal.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz yusukee #6115 üzenetére
Mennyit ad le a teló USB-je? Annyit mint egy sima PC-s 2.0-ás usb (5V 500mA)?
Amúgy tsabeekaa-nak müködik a 32-es is...
Az jutott eszembe, hogy lehet tényleg a tápellátás a baj, és különbözö gyártók OTG kábeleinek/adaptereineky más-más a fogyasztása, vagy nem adják le a megfelelö tápot az USB-n. Ha jól tudom ezeknek az OTG adaptereknek is van elektronikájuk/chipjük ami még felvesz tápot a telóból.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
Bl.Gyo.
őstag
Mi4c, 2/16, 85 ezerért: [link]
Nem semmi ! EUstock-on 45-ért vettem.
Egyébként az egyik legjobb telefon amit valaha vettem. Volt jópár telefon a birtokomban és eddig 2 havonta cserélgettem öket mert mindegyikben volt valami olyan gond/hiányosság amit nem fogadtam el. a Mi4c az elsö telefon aminél eszembe nem jut más telefon után nézni!! Örülök hogy rátaláltam!
[ Szerkesztve ]
-
shun
csendes tag
TS AOSPA ROM-nál ezek mit jelentenek?
Based on marshmallow-caf branch.
Proprietary blobs are from miui stable V8.0.4.0 version.
Baseband update from miui V7.5.4.0,Köszi.
-
cs1rk3
tag
Joestét mától énis mi4c tulaj lettem még tesztelgetem a telefont eddig inkább a kamera fronton de látom hogy a régi lumia 925 kamerája van annyira jo mint a mi4c-nek
-
Atomgeszi
veterán
válasz Bl.Gyo. #6119 üzenetére
Nekem egyedül a bővíthetőség fájó pont.
Amúgy mai napig nem tudom mire cseréljem le.. B20 miatt muszáj lesz májusban, mert másik előfizum lesz és nem vodás.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz #64315648 #6131 üzenetére
Területfüggő. Én 4G-vel egyedül Siófokon találkoztam, de az odavezető úton E és H, H+ volt.
Nálunk vidéken B20-al sugároz a Voda. Szóval marad a H+, de nekem ez is megfelel, viszont, ha májusban lejár a hűség, tuti, hogy megyek máshova, mert ezerszer jobb konstrukciókat találni, mint ez a 2 éve kötött szar, és hát nem vodán belül találtam meg az álom csomagot.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
törölt tag
-
DG790401
tag
Jelenleg mire érdemes cserélni a miuihu fejlesztőit hogy a sot és az akkuidő javuljon
-
mindthecrap
aktív tag
sziasztok, próbáltam visszakeresni kulcsszó alapján de nem találtam semmit: a gondom, hogy ha kint vagyunk hidegben, a kamera megnyitására a legváratlanabb pillanatokban kiírja hogy akku lemerült és kikapcsol, úgy, hogy vissza sem lehet kapcsolni amíg nem kapott 10 perc töltést legalább. de ezt úgy kell elképzelni, hogy ilyen 46 meg 39%-os töltöttségnél, és ha bedugom a töltőt, akkor is ennyi százaléktól kezd tölteni. más is tapasztalt ilyet?
minden mással teljesen le lehet meríteni a telót 4-5 százalékig, kizárólag a kamerával csinálja ezt (bárhol, tehát Messengerben vagy third party appokkal is), és csak télen. tavaly márciusban kezdte amikor a Tátrában voltunk, utána fél évig soha, és most télen megint.
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
törölt tag
válasz mindthecrap #6136 üzenetére
szerintem az akkud lehet hogy cellazárlatos
-
darvinya
titán
válasz mindthecrap #6136 üzenetére
Nekem csak ezek jutnak ennél eszembe:
-rossz az aksi, mert terheléskor(kamera app-ban be van kapcsolva helymeghatározás is) elveszíti töltetségét
-töltő elektronika hibás, ami terheléskor leold
-hirtelen melegedési opció be van kapcsolva, ahol nem csak figyelmeztetés van beállítva[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Gargo96
csendes újonc
Sziasztok!
Szeretném felrakni a telefonomra miui8-t, jelenleg 7es van rajta.
Abban kérnék segítséget hogy melyiket érdemes felrakni hétköznapi használatra.
Olvastam a fórum leírásban, de sok fajta van és nem tudom melyik ami stabil, és érdemes felrakni.
5s droid van a telefonon és eustockról vettem,Köszönöm a segítséget.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Gargo96 #6141 üzenetére
A 8.0.5.0 mindenkinek jól müködött, próbáld ki azt elöször. De az újabbakba sincs sok változás, mindegyik 5.1.1-es androidon alapul, ugyan úgy néz ki stb.
Innen letölheted: MIUI 8.0.5.0 by xiaomi.eu
TWRP-böl kell installálni, a szokásos wipe-okkal utána!
[ Szerkesztve ]
-
bibliator
aktív tag
Sziasztok!
Mi az a com.quicinc.cne.CNEService?
Minden telefon indításnál engedélyt kér. Persze engedélyt nem adok 😃. CM resurection remixem van 7.1-es android van fenn.Jobb kétszer pofára esni, mint egyszer mellé!
-
törölt tag
válasz Bl.Gyo. #6146 üzenetére
A mi5 is megfordult a fejemben,sokáig gondolkodtam is,ha nem jön össze a mi mix,akkor lehet hogy mi5 lessz,az biztos hogy xiaomit veszek semmi mást.Nekem nagyon bejött,szuper telefonokat csinálnak,a xiaomi után az iphone vicc kategória,főleg a zenei része,ahogy szól a xiaomi után az elfogadhatatlan.
Na ezért biztos kapok,de ez a személyes véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android szakmai topik
- Ukrajnai háború
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest