- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
-
Dava
tag
Köszi a válaszokat, akkor megvárom az új MIUIHU-t, hátha abban már javítva lesz.
-
kop8
őstag
Helló!
Honnan lehetne leszedni a mi4 re marshmallow 6 androidot magyart, olyat ami miui?Idáig a miuiandroid.hu rol szedtem le de ott nincs fent még...
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Milestone2
nagyúr
Cancro?
Ez a MULTI:
How to update Xiaomi Mi3/4 and MiNote from 4.4 to 6.0:
- Install MIUI 5.12.17 2x via Updater app first to merge your system partitions (no more dual system support) - If you didn't do that already
- After reboot install current 6.2.4 version - let it boot and update all apps, then reboot again..
- Wipe data not needed but recommended
- No OTA this week for cancro
- First Boot can take longer than usually (10-15min)Ez a MAGYAR:
5.12.17
6.1.28
Telepítés leírása Rajentől itt.Egyébként nem tudom miért nem találtad meg...fent van már elég rég óta.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kop8
őstag
válasz Milestone2 #3557 üzenetére
Köszi!
Ha felrakom a magyart akkor már 6os droidos lesz nem 4.4?
Én csak az néztem mindig hogy 6.1.28 és ugy láttam nem változik a szám ezért azt gondoltam hogy régi....
Nekem 7.1.3 xiaomi.eu 7.1 van fent jelnleg.GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Milestone2
nagyúr
Neked stabil van most (7.x.x.x). Az még nem váltott MM-re. Csak a fejlesztői.
A sorrendre vigyázz mert az 5.12.17 szükséges és kötelező az MM-re váltás előtt.
Különben téglagyár.[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
havri1
félisten
-
sagesz93
addikt
sziasztok,
Barátnőm MI4-én mióta a MIUIHU 5.12.11 van, azóta a facebook messenger csak akkor értesíti, ha lezárt(elsötétedett kijelzős) állapotból feléleszti a telefont. Ekkor egyből becsippan, ha többen/több alkalommal írtak neki akkor többször beértesít.... és így funkcióját veszti a dolog igazából.... az én MI3-am nem csinálja ezt. Valakinek ötlet? wifi policy-t néztem, azzal nem tudtam segíteni.
-
hege21
aktív tag
Én várok Stabil MM-re addig nem váltok az biztos!
-
kop8
őstag
válasz Milestone2 #3560 üzenetére
Mi az az MM, a 6 röviditése?
Át fog váltani nekem is majd csak még korai, vagy is lesz majd frissitve ha várok?Nem akarog téglát a telobol
GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
Milestone2
nagyúr
Marshmallow = Mályvacukor = Android 6.0
Mi fog átváltani és mire?
Magától nem fog, bár azt sem tudom milyen ROM-on vagy most...
Mondjuk szerintem akár miui.hu-n akár xiaomi.eu multi-n vagy magától nem fog megtörténni, előbb fel kell raknod az átpartícionáló 5.12.17-es ROM-ot , majd utána a már friss 6.0-át...
Már mellékeltem a leírást.
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz Milestone2 #3565 üzenetére
Értem, muszály nekem megcsinálni mert nem frissiti magát a telo.
Hétvégén megcsinálom, köszi a sok infot!
Nekem xiaomi.eu van rajta 7.1.3.
-
-
-
kop8
őstag
válasz Milestone2 #3568 üzenetére
Nekem mindegy hogy stabil vagy nem, csak hátha gyorsabb lesz!
Mert ez néha tul sokat gondolkodik...
Leirás alapján simán megcsinálom a cserét, még lehet ma!
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz Milestone2 #3568 üzenetére
Most nézem itthon hogy milyen a leirás....
Ez valami iszonyat nagy kokányolás, ezt nem biztos hogy el kellene kezdenemNem lesz ennek egyszerübb formája?
Már lassan kezdem megbánni hogy lecsereéltem erre a redmi note kettőt.....
-
havri1
félisten
Nem bonyolult ez, csak egyszer kell ezt eljátszani, ameddig összevonja a 2 rendszerpartíciót. Utána már sokkal egyszerűbb.
Gyári MiRecovery, 5.12.17 felrakni, majd a 6.1.21 vagy 28-at.
És ezután már 1 partíció lesz, TWRP-vel bármilyen romot fel lehet rakni (kivéve régi fastbootosat, mivel az a 2 partíciót fogja keresni)[ Szerkesztve ]
havri
-
Milestone2
nagyúr
Így találta ki az anyacég. Nem minden telefonnál lesz ilyen nehézkes csak annál a párnál ami dual systemes.
Nem, nem lesz egyszeübb módja mert össze kell vonni a systemeket. Ha összevonás nélkül teszed, halfbrick!Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kop8
őstag
Az a baj hogy nem tudum mi az a "MiRecovery" és a "TWRP" !
De sejtem hogy valami számitogépes programok...Idáig csak felrakatm a zip fájlt a telora és kész volt, de ez jóval nehezebb....
-
-
kop8
őstag
Youtubon vannak videok, azok alapján lehet megtudom csinálni!
-
kop8
őstag
Akkor a recoveryt használtam már csak nem tudom minek mi a neve....
Ehez idő kell nekem hogy jol megbirjam csinálni...De minek kell a telefonrol mentéseket csinálni?
Most már azon gondolkodom hogy eladom a telot, egyre több dolog van ami zavar benne...
-
ArsenalF
aktív tag
Tudja valaki hogy tudom beállítani a névjegyzéket úgy hogy csak a telefonszámmal rendelkező neveket mutassa?Megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
Felraktad a zip-fájlt és a telefonodon levõ mirecovery elvégezte a feladatát és frissített.
Namost a xiaoMi kitalálta hogy ezentúl csak a kínai-angol ROM fog frissülni a mirecovery-n keresztül.
A magyar, meg a multi nem.
Erre jött a megoldás hogy egy másik recovery-n (TWRP) keresztül megoldható.Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz Milestone2 #3580 üzenetére
De miért lenne kötelező a TWRP?
Ez egyik leírásban sincs benne(szerk: már benne van, de továbbra is érvényes, hogy: ), a Mi3 fórumon jópár eset van, akik minden egyéb nélkül frissítettek... Értsd: Mirecoveryben 5.12.17 majd 6.x.y...kop8 aki olyan avatart használ, mint én, az nem adhatja fel ilyen könnyen.
Itt van egy alternatív leírás, tulajdonképp hasonló, mint xiaomi.eu-n vagy miui.hu-n, de ki van egészítve: [link]
Nem nehéz Mivel te még nem mókoltad a telót, valószínű az előkészületek egy az egyben kihagyhatók![ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #3581 üzenetére
Itt a xiaomi.eu leírását idéztem. És ha jól emlékszem Rajen leírását. [link] Nem írtam TWRP-rõl.
Késõbb a kérdezõ érdeklõdött mi az a TWRP, megpróbáltam körülírni.
Nekem is lefutott simán MiRecovery-vel. Másnak meg nem.
-
kop8
őstag
válasz Tomi_Ohl #3581 üzenetére
Köszi van itt segítség!
Meg fogom próbálni csak megcsinálom
Most néztem diskinfoval hogy nekem most 640mb!
Ez igy jó is!
Ez a leirás egyszerübb nekem!!
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
6.1.21-ből a MIUIHU vagy multi a jobb, gyorsab, hibamentesebb?
Inkább melyiket érdemes leszedni?
-
skylinerold
tag
Tud valaki segíteni? A telefon képernyője hívás indásakor és fogadásakor elsötétül mintha a fülemhez emeltem volna. Ha a hívott fél lerakja újból van kép! Mi lehet a gond, hibás lehet a szenzor?
Az emberekre néha rámutatott ujjával a szerencse, csak később derült ki néhányuknál, hogy a középső ujja volt...
-
heidricha
őstag
válasz skylinerold #3585 üzenetére
Nincs rajta fólia? Teszteld le a proximity-t valamivel. Tele van a play ilyen alkalmazásokkal, mint az Elixir.
-
heidricha
őstag
LTE-s sorstársak, Telenorral van LTE, vagy itthon csak a Telekommal kompatibilis a Mi4LTE?
-
Milestone2
nagyúr
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Már van újabb, 6.1.28 (MIUIHU) ill 6.2.4 (multi). A leírásban található linkeken mindig a legújabb tölthető, de már javítottam is. Tapasztalatom alapján MIUIHU-n jobb volt az akkuidő, mint multin, de a 6.2.4-et nem próbáltam. A 6.2.4 multi annyiban is jobb, hogy rendesen működik rajta a Dropbox app és azt olvastam itt a topikban, az folyamatosabb is Mi4-en (legalábbis főképernyőn lapozás közben, 3D kocka animáció esetén).
Nem számít, melyik verziójú Mi4-ed van.[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
válasz Tomi_Ohl #3591 üzenetére
A Dropbox nem tudom mi szerintem nem használtam...
Akkor leszedem a 6.2.4 multit és este megprobálom megkokányolni!
Ahogy látom a TWRP recoveryt nem muszáj felrakni csak ha rotolni akarom a telot?!
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Nem tudod mi az a Dropbox? Recovery? Nem tudod, honnan töltsd le a MIUIHU romot?
Nem csesztetésből, tényleg, de lehet így nem nagyon kellene nekiállnod az egésznek.Olvasgass, gyűjts tapasztalatot, és amikor kell információ van a birtokodban, kezdj el romolni.
Hidd el, sok buktatóba fogsz így még beleütközni, amiből lehetnek gondok.[ Szerkesztve ]
havri
-
kop8
őstag
Meg birom csinálni!
Most néztem meg mi az a Dropbox!
Feltölti a cuccaimat egy tárhelyre, amit soha nem használtam mert nem bizok az ilyesmiben....Csak a dolgok pontos nevét nem tudom, és ha igy itt leirjátok nem tudom mi az, nem is magyar szavak.....
Romot leszedtem, sokszor frissitettem már csak a redmi note 2-t....
-
kop8
őstag
válasz Milestone2 #3595 üzenetére
Már leszedtem mindent, fentebb irtam is!
6.2.4-et rakom majd fel....Gyorsabb lesz a telefon vagy ugyan olyan sz@r marad mint most, ezt mondja meg valaki?!
-
Milestone2
nagyúr
-
Tomi_Ohl
veterán
Alapból kicsit gyorsabb ettől a telefon, de lehet, hogy nálad más is bekavar (valami app esetleg... FB, messenger... Clean master és Perfect battery saver stb szarokat ugye nem használsz?). Ha 100%ra akarsz menni, csinálhatsz utána egy wipe user data-t is recoveryből, ami letörli az összes adatot a telefonról SD kivételével.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz Milestone2 #3598 üzenetére
Ebből tégla lesz
Szerk.: Majd írhatnál pár sort a Multi 6.2.4 -ről.
[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest