Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Eddig még nemsok közöm volt a média lejátszókhoz, de a legutóbbi PHTV adás után (ami egy másik cég termékével fogllakozott) gondolkodóba estem. A WD TV live pedig pont rendelkezik komponens és kompozit kimenettel is, itt jön a képbe a helyzetem...
A fricska nálam ott van, hogy az itthon lévő 100Hz-es 4:3-as Samsung Tv sajnos csak scart, kompozit, és komponens bemenetekkel rendelkezik.Utóbbikról olvastam itt PH-n pár dolgot, de a gyakorlaktban még nem volt lehetőségem megtapasztalni a kompozit és komponens átvitel közti különbséget, így aki esetleg tud ebben valami támpontot adni, az segítsen. Látvány tekintetében mit tapasztal a user a két kimeneti forrás használata közben, mik a különbségek? Elég lehet a kompozit is?
Főként 720p és ez alatti minőségű kontent megjelenítéséhez kellene, és majd idővel hdmi-n jöhetne komolyabb is, egy majdani komolyabb TV-n.
-
czanga
őstag
Ez tökéletesen lefestette, hogy milyen homályos és életlen, színtelen lehet. Köszönöm! Azért guglizok még, jó lenne látni néhány összehasonlító képet, csakmert még nem láttam sajáát magam ilyesmit.
@Bucy
Már értem, de más gyártók, mint pl az elsőre kiszemelt Egreat r6c miért nem tesznek komponens kimenetet a lejátszókra, gondolván azokra akiknek nincs hdmi port a készülékükön? Amint látom nagyon nem drágítaná meg a dolgokat, bár tény, hogy sokat esett ezen lejátszó ára, hiába sigma chip-es.[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
Bocsi, nem fért bele.
Jól látom, a gyári weblapon, és itt jól olvastam, hogy gyárilag nem támogatott a magyat nyelv (pl a menüben), de az ékezetes feliratok nem okoznak neki gondot?
Ez is lehet evidens kérdés, de egy "magyarított" firmware használata miatt bukja a user a garanciát igaz?@Bucy
Ez esetben blődséget írtam, elnézést. Nekem ez a 21-22k a max lélektani határ, amennyiért ezt kapni, többet nem adnék ki erre a projectre. Túl sok lejátszót nem láttam komponens kimenettel ezen az áron, szóval így már érthető a dolog, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
czanga
őstag
-
czanga
őstag
Ohh értem. Tehát jön nemsokára egy új WD lejátszó. Ez jó hír, bár biztos drágább lesz ennél, plussz ez egy átlag embernek, a sigma cipszettel, és azzal, hogy mindent lejátszik, még sok is.
Annyiban még segítsetek, hogy 21800 huf -ért találtam az aqua-ban WD TV live-ot, egyedül az iponban volt olcsóbb ennél, de ha tudtok olcsóbbat akkor osszátok meg velem.
-
czanga
őstag
4:3-es CRT tv, widescreen kontent, konponensen kikötve.
Mik legyenek a video beállítások? Valamiért alapból kompozitra állítja, pedig komponensre van kötve. Van ennek jelentősége? Hogyha jó ez úgy ahogy beállította, akkor PAL, vagy NTSC? Illetve widescreen-re tette alapból, így teljes képernyőn nézhető az adott kontent, de sztem így csak levág a video széleiből, normal-ra állítva viszont wide-ban látom, de alul-felül rendesen ott a csik. Ebből gondolom az utóbbi beállítás a nyerő.
Tudom, sokat kérdezek.
-
czanga
őstag
Sziasztok.
Az új gyári firmware-nek (1.06.15_V) van valami nagy hibája, vagy érdemes frissíteni 1.02.21-ről (ezzel jött gyárilag) ? Olvasgattam itt, de nagy hibát nem találtam (csak olyanról olvastam ami factory resettel orvosolható), de biztos ami tuti rákérdezek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest