Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyakec
tag
Sziaztok! Friss WDTVLIVE tuladonos vagyok és kezdo vagyok a témában.Volna eggy pár kérdésem és elnézést kérek a tagoktol akiknek ez már természets. Milyen kulonbség van az org.firmwér és pl.a B-red kozott és hogy lehet bemásolni a wD..-be? Gondolom valahogy megfogom oldani van 1 Dreambox 8000 vevokészulékem és a programozásnál szereztem 1 kis tapasztalatot még 1x koszonom a segitséget és kívánok mindenkinek szép napot.
-
nyakec
tag
Helloka! Milyen a lehetosége annak ha nem kello szaktudéssal probálom feltenni a /b.red/szoftot és kárt teszek a WD-be,van rá lehetoség hogy vissza éllitsam az org, firmwert?A megformátozott usb-ra teljesen csomagoljam ki a firmwert?Még nem merek nekiálni amíg nem ismerem a lehetoségeket Koszonom....
-
nyakec
tag
Koszonom a válaszokat kiprobálom és nem jo vissza mi..............k szép hétvégét mindenkinek
-
nyakec
tag
Nem létezik a WDLXTV-re 1 backup fw ami magába foglalja a pluginokat és tartozékokat esetleg kulon usb.val novelni a flash-t/a linuxos muholdvevoknél létezik/??
-
nyakec
tag
Sziaztok ! azt szeretném medkérdezni hogy a WDTVLIVE-ben hol lehet megtalálni vagy változtatni a felhasználo nevet és a jelszot?? mert valahogy nem találom
-
nyakec
tag
Már 1x kérdeztem,de megkérdezem még1x .Szeretnék hálozaton kapcsolodni a WDTVLIVE-val a PC-hez,lássa is a HDD de kéri a felhasználo nevet és a jelszot a WDTVLIV-en ezt hol találom meg????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest