Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Úgy teszteltem, hogy itt volt nálam a WD TV Live és az O!Play is újra. WD TV ráköt, filmek elővesz - akad. Állítgattam 60 és 50 Hz-t, felbontást (natív 720p-s a tévém), de az nem segített. Ezután O!Play rádug, és minden meg flottul. Nekem ebből az jött le, hogy a WD TV nem százas. Plusz nem ismerte fel a közepes mkv anyagot, ami azért eléggé standard tömörítésű. Sajna, nincs már nálam a pléjer, szóval további tesztelése szervezést igényel.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
zsolt501
nagyúr
Most SAMSUNG LE37B653T5P tv-vel használnám, de régebbi Samsungok és Panasonic Tv-k esetén voltak problémák a 24p-s megjelenítéssel, ezekre általában jött is ki javítás.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
rudi
nagyúr
Őszintén szólva, én is messze jobbat vártam. Kb. O!Play szintet + szebb menüt + rendes feliratkezelést. Szerintem a saját tévémmel (Hannspree VX 37"-os) már nem igazán jutnék semmi újra, de lehet, hogy megpróbáljuk valami másra rákötni. Persze, akkor is ott marad a levegőben, hogy benne van a pakliban az akadás. Ráadásul nincs konkrét magyarázata.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
tothl
addikt
és mégis... Senki nem gondolhatja komolyan, hogy a 3 Mps-es nem megy..
Amúgy az m2ts is úgy volt rossz, ahogy a tesztelő írta. Én azt írtam, hogy saját m2ts-ekkel nem volt ilyen probléma.Szóval az van, hogy ezekkel a tesztfileokkal tényleg nem jó a ketty, real life viszont még nem találkoztam ilyennel.
-
headhunter
addikt
WD Live :
killa.sampla.x264.mkv - OK /sok madárka.../
"P****t_E***h_F**m P**e_to_P**e_1080p_sample_16ref.mkv - OK (ennek is része a killa sampla)
Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.mkv - OK /ez speckó 40Mbps demo video, eddig sehol nem láttam még... se lejátszó, se PC nem bírta!/
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::"Filmek kompatibilitása: Elérkeztünk a legjobban várt dologhoz. Minden bevezető nélkül:nem találtam még eddig egyetlen egy filmet, amit nem játszott volna le így vagy úgy
Valamelyik sorstársunk bemásolt egy xkilla 1080 elnevezésű .mkv samplet. Nos, a kicsi lejátssza, igaz tesz bele a közepe táján egy enyhe reccenést, ezzel szemben a réginél a millió madár mellé berak még milliónyi kockát is, csak hogy nehogy jó érezzük magunkat. Olyan filmek, amik eddig szintén nézhetetlen volt a régin (a zöld Ogre második megmérettetése, vagy az a bizonyos tatár film 1080-as kiadása) itt csont jól megy. Külön köszönet Headhunter barátunknak, ő volt szíves részemre egy tesztpack-ot küldeni. Elégedett vagyok a dolgokkal. Egyedül csak VC1 -es kódolásúnál akadozott a lejátszó, de még az sem tudta lefagyasztani a kütyüt Kicsi egzotikusabb formákkal is próbálkoztam pld. MOV-val amit valamilyen oknál fogva a régi nem látott. Leszedtem az ismert HD teszt oldalról különböző WMV 1080-as sample-kat, minden gondolkodás nélkül lejátszotta, igaz a régi is, de ő a hangformátumokat (ha jól emlékszem WMA ill WMA Pro) már nem ismerte fel (undetermined) vagy nem értelmezte (unsupported)" -
HÁZIGAZDA
az attól függ, hogy a pc-ről, mint hálózati hdd-ről olvassa a tartalmat (mert akkor tényleg nincs), vagy dlna-n keresztül megy streamelve (mert akkor 100%, h van). nálam amúgy most ps3 van, és a pc-ről streamelem dlna-n keresztül, de így persze a pc (notebook) végzi a konverziót, és bizony a konverzió + wifi meg-megakad max. minőségnél.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
köszi! viszont... ööö... olyan szoftver van, aminek odaadok bármilyen formátumút, és azt transzkódolja a ps3-nak? a ps3 media server mindent megeszik, csak ugye real-time csinálja (és érdekes módon hiába buffereltetem be jó előre, köhög, ha jó minőséget kérek tőle).
ha jól láttam, ez az mkv2vob csak mkv-kat eszik. vagy valamit félreértek?
-
djyuri
őstag
Szia
A "nem hd" felbontású kép az csak addig lenne,amíg ez a "régi" projektor van.....
de addig is kéne valamin nézni a cuccost,és bizony van bőven közte mkv is.
Igazából ezt sejtettem,hogy csak svideo-n köthetném össze a kettőt,de azt még mindig nem tudom,hogy nem-e csúszna ki a kép a projektoron az eltérő felbontás miatt. Vagy esetleg ez a WD alap,hogy csak 720*576-ban küld ki svideo-n?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
sbacsi
csendes tag
-
mobbo
senior tag
ez a teszt a tesztfile-ok miatt olyan amilyen
biztos lehetne tesztelni autot is kerozinnal, mert hogy azt birnia kene hiszen uzemanyag az is es meg jobb is, mint a benzin megse eletszeru
hetkoznapi anyagokkal nincs baja a cuccnak, a tesztbol meg az jon le hogy semmit (SEMMIT) nem tud lejatszaniez nem igaz
es magyarazhatod akarhogy a teszt nem a valosagot tukrozino offense
-
HÁZIGAZDA
(a létező legtipikusabb egyébként az az "érv", miszerint: szar a teszt és kilóra megvett a ph, mert nekem is ilyen van, és... naná, ki szereti azt mondani, hogy "hülye voltam, rossz döntést hoztam, rossz terméket vettem". nem erre a konkrét wd-re mondom, hanem általában, hogy az emberi psziché olyan inkább, hogy hiba elismerése helyett mást hibáztat. szar a teszt és kilóra megvett a ph, mert nekem is ilyen van, és...)
[ Szerkesztve ]
-
sbacsi
csendes tag
na most elég belőletek, legyen nektek igazatok, 15 éves pattanásos hülyegyerekekkel társalogjon akinek 2 anyja van:
igen, egy fostaliga lejátszó a wd live, asus a király és egy balek vagyok, hogy megvettem. ph az isten, a tesztjüket aki vitatja egy láma.
remélem így jó lesz és bevesztek a homokozóba
amúgy meg nyugodtan bannolhatják a nickem, mert kritizálni mertem egy tesztjüket
nem kicsit lenne árulkodó -
Mercutio_
félisten
Normális esetben nem így van
Sima philips asztali lejátszóm is tudja azt, hogy subtitle gomb nyomogatására a küső feliratok* között váltogat. "Kézileg" nyitás alatt ha gombnyomásra megnyíló tallózó funkcióra gondolsz mint a PC-nél olyan szerintem nincs ezekben a lejátszókbanIntegra: Ja, ha vinyón van nem annyira gond, bár elég gáz, hogy menet közben nem lehet váltani pl. angol és magyar felirat között, de mit csinál az akinek egy csomó dvd-re kiírt videója van ami mellett ott vannak a többnyelvű külső feliratfile-ok?
Ha teheted várd meg a Fergusin Ariva-t, olcsóbb mint a WD Live, az első tesztek alapján úgy tűnik jobb, és már alapból kezeli a külső usb-s dvd-olvasóban lévő anyagokat.* pl. Film_neve.avi
Film_neve.hu.srt
Film_neve.en.srtEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest