Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
Nincs értelme vitatkozni vele Parci, mondhatsz neki bármit.
Én korrektnek találtam a tesztet és az eredmény ellenére azon gondolkodom, hogy karácsonyra meglepem magam egy WDTV-vel. (Persze a végén lehet hogy LG BD390 lesz belőle )
Az hogy nem játszott le pár fájlt rendesen az sok mindentől lehet. Köztük a firmware, amit valszeg frissiteni fognak, igy nem aggódom. No meg sok fórumtárs jelezte, hogy speciel neki nem volt gondja
Én amellett hogy figyelembe veszem a ti véleményeteket szeretek több helyről tájékozódni és átlagot vonni. Ezen vélemények alapján számomra BestBuy.Persze az is lehet hogy megszivom vele, de akkor azt csakis magamnak köszönhetem, mivel ÉN döntöttem úgy, hogy megveszem.
Respect nektek és a munkátoknak, csak igy tovább!
UFF
-
Mercutio_
félisten
Szerintem a teszt rendben volt
Két dolgot lehetett volna esetleg jobban részletezni/kiemelni:
1. Azt, hogy ezek némileg spéci file-ok, és hogy átlagos (pl. a 10 legnépszerűbb torrent BD-RIP - film és sorozat) file-ok esetén, hogy szerepelnek a lejátszók.
2. Az egyéb támogatottság, plusz feature-ök (torrent, másolás PC és lejátszó között, youtube menüből, stb.) firmware (hivatalos és userek által fejlesztett) követés terén mi a tapasztalat a két márka/termék esetén.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
hát, szerintem nem csak itt, hanem máshol is olvastam több asus tulaj erős kétkedését ezzel a teszttel kapcsolatban. én mondjuk elég gáznak tartom, h nem lett tesztelve valami köznapi vinyó is vele, meg szimpla hálózati másolás sebességei, ilyesmik.
nem ma kezdtétek a szakmát, nekem soha nem volt gondom az objektivitásotokkal-szubjektivitásotokkal, meg ilyen jellegű tesztben sem igazán vagytok elfogultnak nevezhetőek. azt meg nettó hülyeségnek tartom, merhogy ánuszbérencek vagytok és lehúztátok a wd-t.
felmerülhetett volna a gyanú bennetek is, h lehetséges a pendrive-val van gondja.[ Szerkesztve ]
-
Gusztáv
addikt
Csá, szerintem a teszttel nem volt semmi gond, az Asus-nál is leírtátok a negatívumokat(pl fapados felület), ami nálam pl kizáró ok. Én inkább a wd-t venném. Mivel nálam nagyjából összeállt a htpc, ezeket csak puszta kíváncsiságból olvasgatom. Szerintem ezért az árért mindkét termék nagyon korrekt tudást ad, mondjuk a távirányítón nem tudom miért kell spórolni (kb 1$-t). Én várom a következő teszteket.
Ja és a más munkájának fikázása sajnos mo. nagyon megy mindenkinek .
[ Szerkesztve ]
Laci
-
sbacsi
csendes tag
Látom nem gondokodtál tegnap óta kicsit sem.
Tényleg egy kicsit sem zavar, hogy nagyon sokan kritizálják ezt a tesztet ki szolidan, ki egy kicsit durvábban, még aki egyébként a hátsótokat nyalja az is, hanem még mindig az a problémád, hogy milyen a stílus? Ráadásul a te stílusod is hasonló, semmi nincs amit a szememre vethetnél.
Tudod kultúrált médiumnál, amilyen szerinted ez a lap, ilyenkor a vezető nem kötsögözik meg trollozik, személyeskedik és minősítgeti az olvasót, hanem elnézést kér és újra megcsinálja a tesztet nagyobb körültekintéssel. Persze itt Magyarországon ilyet kár is elvárni itt a kritikus olvasó kapásból kötsög lesz. Mondjuk megszokhattuk már, lepereg.[ Szerkesztve ]
-
sbacsi
csendes tag
Ok, nézzük akkor máshonnan ezt a tesztet, fogadjuk el, hogy minden rendben vele.
A tesztelő konklúziója, hogy azért lett a WD "tetszett" és nem "ajánlott", mert videólájátszásnál problémák adódtak.
Nézzük akkor.
A WD egy videót nem ismert fel, egyet szaggatva játszik le (ezt én vitatom a saját tapasztalatom miatt), viszont a HDgyilkost gond nélkül lejátsza.
Az asus viszont megfekszik a HD gyilkostól és a feliratozással is adódnak még gondjai.
Na ez így egál.
Tehát vagy ajánlott kategória a WD is, vagy az asus is csak tetszett.Off
nem nagyon érdekel, hogy másoknak tetszik-e anit írok nem másoknak szeretnék tetszeni és megfeleni.
amúgy minden egyes fenyegetőző, kioktató, és az olvasót ellenségnek tekintő hozzászólásod csak az a feltevést erősíti bennem, hogy nem véletlenül lett az asus a győztes
Na jöhet izomból a bann[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest