Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Miből gondolod, hogy azért, mert az Asus lejátszotta azt, amit a WD nem, már rögtön anyagi érdek áll a háttérben? Ha olvastad a kommenteket is, rájöhetsz, nincs trükk, ezt produkálta. Bárki ellenőrizheti, nyilvános minden tesztfájl... esetleg nézd meg őket és nyilatkozz, nálad mennek-e. az legalább hasznos.
-
HÁZIGAZDA
azt hiszel, amit akarsz, viszont h tényként állíts olyan dolgokat, amiről fingod sincs, az nem jópofa.qrvára tele van a tököm a mindentudó fórumossal, aki "megsúgja a tutit". gondolom le van szarva, hogy én vezetem a céget, és pontosan tudom, hogy mennyire nem vagyunk senkinek a pr lapja. gondolom azt is leszarod, hogy egy ilyen otromba beszólással azonnal nullára írod, rudi, fless és a többiek munkáját. de persze nem baj, hiszen a "tényeken" nincs mit rizsálni, te "megsúgod", h az asus pr lapja vagyunk.
háttöööö...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
HÁZIGAZDA
ha tudnál bármit (!) is a prohardverről, akkor azt is tudnád, hogy nem egyszer volt már erre példa, és helyesbítettük a cikket -- ahogy azt egy kulturált médiától elvárja az ember, jogosan. a helyzet most viszont az, hogy eleddig senki sem szolgáltatott olyan bizonyítékot, ami megdöntené a teszt állításait. ha lesz ilyen, készek leszünk beismerni, hogy tévedtünk. ahogy eddig is mindig.
remélem nem szívod mellre, hogy ha a félmondataid és folyamatos fikázásod nem veszi senki érdemi bizonyítéknak.
-
HÁZIGAZDA
kemény vagy, mint az erdei beton...
elmondtad a véleményed a site-ról első körben, a tesztről második körben, én is elmondtam, hogy nincs igazad egyikben sem, a stílusod meg kifogásolható. tegyük is ki a pontot, és hagyjuk szegény topikot folyni a medrében.
(hohó, nézd csak, milyen emailed van... az ilyen id-vel eltolt freemailes címek egy korábbi átálláskor jöttek létre, azoknál a usereknél, akik egy címről több felhasználót regisztráltak (anno nem volt erre ellenőrzés). ez ugye tilos (volt már anno is, csak nem ellenőriztük).)
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Jo akkor probald ki az osszes fajlt, ird le milyen beallitasokkal jatszottad le (hdmi, szinmelyseg felbontas, rby/yuv, stb.), es melyiket hogy vitte.
Engem azert erdekel, mert kiprobaltam oket, es ugyanazt tapasztaltam mint a ph-s tesztelo.
Kiprobaltam minden frissitesi beallitast 1080p -ben, rgb low, 12 bit szinmelyseggel. -
tothl
addikt
Ami a kutyát sem érdekel az a te kifogásaid. Ha fikázol egy tesztet legalább vedd a fáradtságot és teszteld le azt, amit állít. Addig csak megalapozatlan flame amit mondasz.
Nekem is vitt mindent, de kipróbáltam és ezekkel a fileokkal tényleg azt műveli, amit leírtak. Ez az igazság ezen nincs mit szépíteni vagy kötözködni. Ettől még a WD lehet jó.
Ettől még a teszt foghatott volna pár száz gigányi vegyes ömleszett 1080p anyagot az "életszerű" használat közbeni benyomások végett hisz én sem a Philips Demóért vettem ilyen ketyét csak hát ez ugye khm nem lehetséges.
Hozzáteszem a tesztben kiemelteken kívül nekem is mindent probléma nélkül vitt eddig.
-
veterán
Mindet letesztelted?
Nem vagyok sértett (inkább te), csak olyannal, aki nem veszi a fáradságot, hogy arról vitázzon, amit kipróbált, értelmetlen is eszmecserét folytatni. Te jöttél első igazi hsz-edben azzal, hogy a PH ilyen, meg olyan... csodálkozok, hogy még nem csendesítettek el pár napra ezért - talán mert ők mégsem sértődékenyek?
Na mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
"5 éves pattanásos hülyegyerekekkel társalogjon akinek 2 anyja van"
Parasztságod lepattan rólam.... fogalmad sincs semmiről.
"igen, egy fostaliga lejátszó a wd live, asus a király és egy balek vagyok, hogy megvettem"
Az a te bajod, hogy megvetted, de senki nem mondta, hogy szar és az Asus meg király. Tévedésben élsz. Jó ez, csak ezeket épp úgy játszotta, ahogy. Ezen agonizálsz itt már egy napja...
"ph az isten, a tesztjüket aki vitatja egy láma."
Jól beszélsz.
"nem kicsit lenne árulkodó"
Te már nyitott könyv vagy... Ha ennyire vérig sért egy teszt és a vélemény, az a te bajod.
-
Mercutio_
félisten
Ez a "vitastílus" inkább hasonlít a pattanásos tinikre
Annyit tegyél már meg - ha valóban hozzá akarsz tenni érdemi információt a dologhoz -, hogy leírod a te lejátszódon milyen firm van (eredeti, vagy b-rad féle, milyen plusz dolgokkal kiegészítve) valamint milyen beállítások mellett, milyen kábellel összekötve és milyen TV-n nem tapasztalsz akadást a WDTV-n?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
HÁZIGAZDA
"amúgy meg nyugodtan bannolhatják a nickem, mert kritizálni mertem egy tesztjüket
nem kicsit lenne árulkodó"ha így folytatod, előbb-utóbb ki leszel bannolva, de nem azért, mert kritizáltál egy tesztet (senkit sem bannoltak még ezért), hanem azért, mert tahó módon viselkedsz és személyeskedsz, trollkodsz. csak előre szóltam, nehogy véletlenül másra gondolj, vagy önigazolni, ph-elfogultazni próbálj majd...
(ez egyben az utolsó figyelmeztetés is, így több időt nem vesztegetnék rád. ha valamikor utolér a ban, az már maszek indoklás nélkül lesz.)
-
madgie
titán
Elmondtad a véleményed nem egyszer, nem kétszer. Mi kényszerít arra ,hogy negyvenhatodszorra is leírd ugyanazt? Becsületsértésnek érzed azt, hogy a kicsi kis masinádra nem írták azt, hogy Absolute Very Highly F*ckin' Recommended, és ezért Keresztes Háborúba kezdtél? És ha nem, akkor mi vagy ki kényszerít arra, hogy ezt a korrupt, hitehagyott, sehonnai oldalt olvasd? Akárhogy csűrjük-csavarjuk, csak a flémet csinálod itt, az meg mire (és kinek) jó?
-
HÁZIGAZDA
utolsó válaszom, ha utána nem szállsz le a témáról és nem kezdesz el kulturáltan beszélni, repülsz.
"Tényleg egy kicsit sem zavar, hogy nagyon sokan kritizálják ezt a tesztet ki szolidan, ki egy kicsit durvábban, még aki egyébként a hátsótokat nyalja az is..."
ha végigolvasod a hozzászólásokat, akkor látni fogod, hogy:
- a te stílusod mindenki kifogásolja
- másnak, aki képes kulturáltan kommunikálni, kulturált válaszokat adnak az emberek, köztük én is / nekem is
- nincs mindenkinek baja a teszttel, de páraknak igen, de ki is lett vesézve ez rendesen. egész konkrétan a te hsz-eid nélkül is minden infó itt van a topikban
- a "már kulturált mederben folyt a társalgás" azt jelentené, hogy volt egy darab hozzászólásod, aminek csak a végén böktél oda egyet a topiknak/prohardvernek?!
- az aláírásod az szerinted nem kötözködő? már kulturált mederben folyik?"hanem még mindig az a problémád, hogy milyen a stílus? Ráadásul a te stílusod is hasonló, semmi nincs amit a szememre vethetnél."
lassan megérthetnéd, hogy egy házigazda/moderátor nem azonos mindenben egy fórumozóval. ha egy fórumozó elküld téged melegebb égtájakra, te is elküldöd. ha sérteget, maximum visszasértegeted. ha ugyanezt egy moddal teszed meg, kitilt. de gondolom a bunkó osztálytársaddal és a szüleiddel (főnököddel stb.) sem ugyanolyan stílusban beszélsz, akkor sem, ha ugyanúgy nincs igazuk...
.
azt próbáld meg most utoljára felfogni, hogy amíg a stílusod bunkó, kötözködő, addig a mondanivalód senkit sem érdekel! nincs kötelezve senki, hogy a bunkó stílus mögé lásson, nem elvárás, nem feladat, nem kell az asusbérencezés, ph fika, moderátori oltás mögött még plusz értelmet keresni.
legközelebb majd értelmes emberként kezeled a másik oldalt is, és meglásd, ők is máshogy állnak majd hozzád.
mivel utolsó figyelmeztetés ez a hsz egyben, a helyedben nagyon meggondolnám, hogy válaszolok-e, és ha igen, mit. szevasz!
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
nem az olvasó ellenség, hanem a te stílusod pökhendi, lekezelő, kioktató. nem "az olvasóval" van baj, hanem veled. nem a népet képviseled, nem tömegeket képviselsz, csak és kizárólag magadat -- bármennyire is igyekszel folyamatosan fejedelmi többest gondolni magad mellé.
a legelső hozzászólásaidban lenulláztad a komplett prohardvert, a stábot, azóta sem adtál meg minimális tiszteletet sem senkinek, oltogatsz egy házigazdát, gúnyolódsz vele és másokkal, és mindeközben (!) hangosan rikácsolva tiszteletet követelsz magadnak.
az egyetlen, amit elértél, az most 3 nap ban.
a stílusodtól nem látszik a mondanivalód. a stílusod meg most már a kutyát nem érdekli, a teszttel felmerült esetleges problémákat megbeszéljük mindenki mással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest