Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
semmi gondja nincs ntfs-ben a live-nak! 1 terrás vinyóm van ntfs-be formázva gond nélkül viszi. Akadás semmi! Ez valami nagyon egyedi hiba lehetett.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Sickboy25
addikt
oha, ez ám a válasz. Szedjél nyugtatót vagy próbálj meg normálisan válaszolni, ez egy fórum és csak tapasztalatokat osztunk meg. Ilyet még sehol nem írtak, mert van egy másik fórum a sima wd, ott sem láttam ilyet, hogy valakinek lett volna gondja vele, bár az igaz, hogy nem kerestem rá.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Mercutio_
félisten
Asusnál ha jól tudom egy olyan gond van, mint a popcorn és klónjainál, hogy külső feliratból csak egyet kezel, és csak ha pontosan azonos a neve a film nevével
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Wise (ex-TransferWise)
- Windows 11
- Mini-ITX
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest