- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
Új hozzászólás Aktív témák
-
ganjamamma
csendes tag
Hi joestone. Segíts pls!! az a gond mint sok más smart tabnál h csak a vodafone logoig jut a bekapcs után. eddig ok. a nagyobb baj az h hiába nyomom a gyári recoveryböl a factory resetet akkor is csak a logoig jut (sokszor megcsináltam még adb böl is). a gyári recovery látja a külsö sd-t de onnan nem lehet csak updat olni a cwm recovery ahhonan ugye tudnám telepiteni az uj romot meg csak a belsö tárhelyet látja. mivel a gépet nem tom bekapcsolni igy nem tok feltenni semmit a belsö tárhelyre (adb push parancs sem másolja át). mit tegyek h ne vigyem szervizbe és h ne kelljen földhöz csapkodnom köszi
-
joestone
addikt
válasz Mardel92 #3099 üzenetére
A H betű a HSPA adatkapcsolat jelölése . HC alatt azt hiszem 3G+ jelent meg.
Közben látom ezt már megválaszolták.
@ganjamamma :
Ha megy az adb akkor fel kell tudjad tenni a belső tárhelyre amit kell.
Ha gyári recovery van akkor nem fog menni belőle a cm9 install. Elsőnek kell egy cwm hozzá.
adb reboot bootloader és mehet a cwm install . Ha felment akkor belépsz a cwmbe. és vársz egy kicsit ,míg adb -n keresztül látszik a gép.
Ha látszódik akkor adb push cm9.zip /data/media
(ahol cm9=értelemszerűen a cm9 zip fájljának a neve)
Ha lefutott akkor már mehet is az install zip from sdcard.[ Szerkesztve ]
-
Mardel92
tag
Kicsit off itt a nagy bugvadászat közepette, de nem tudtok egy jó tower defences játékot androidra? Vagy valami körökre osztott RTS-t. (Heroes félére gondolok)
-
Mardel92
tag
válasz ganjamamma #3106 üzenetére
Próbáld nem fel flashelni, csak bootlni cwm-et (már párszor le lett írva, hogy kell) és ha ez megvan akkor ott működni kell adb-nek (én backup készítés közbe tettem fel a cm9 zippet adb-vel). Ha sikerült, és fenn vannak a zippek a belső memórián onnan sima-liba az egész
-
joestone
addikt
válasz ganjamamma #3106 üzenetére
Ez is le lett már írva , hogy a gyári rendszer felülírja a cwm -et. Törölni kell a /system/etc/install-recovery.sh fájlt.
-
-
Janaboy
veterán
Hali!
Bár még nincs ilyen tabom, sokat olvastam róla és tervben is van a vásárlás, csak előbb a kis notitól szabaduljak meg
Egy kérdésem felmerült itt közben, ahogy látom megy a próbálkozás az usb otg-vel kapcsolatban!
Akinek van már dokkolója az mondja meg légy szíves, hogy az usb port akkor is megy, ha a dokkolóra nincs rákötve a tápkábel? Tehát amikor a dokkolóban csak tablet és nincs kraft mennek-e a csatlakozók?Köszi!
üdvJanaboy
-
gaben1117
senior tag
válasz joestone #3111 üzenetére
Akkor ez mit jelent? Hogy csak szoftveresen volt benne a sim lock? Már most mind1, mert lett volna egy jó cserém, ahol az lett volna a feltétel hogy független legyen. De köszönöm az észrevételt, most már ezt is tudom.
ui: nem hallott valaki vmit a Galaxy Tab 2-ről? a 7 colosra gondolok.
-
joestone
addikt
válasz ganjamamma #3117 üzenetére
várj egy kicsit míg elindul az adb. Egy idő után látszódni fog.
-
joestone
addikt
válasz ganjamamma #3119 üzenetére
Az első indulás elég hosszú , a wipe data/factory reset nem maradt ki ugye ?
-
Drack
csendes tag
Sziasztok, most tettem újra a cm9-et, factory resettel, mindennel, de nem eszi meg a wifi-t... A kezdő oldalon amikor csatlakozni akar, kikapcsol a gép Most már a SIM kártyát se látja... Vissza kell tennem az eredetit
-
ganjamamma
csendes tag
válasz ganjamamma #3124 üzenetére
sikerült. köszönöm mindenkinek
-
darky4e
tag
válasz ganjamamma #3129 üzenetére
Vicces ez a wifi, bármi komolyabb adatmennyiséget kap elszáll nálam
Live long and prosper
-
joestone
addikt
válasz ganjamamma #3131 üzenetére
Ha a gyári romnál újraindul akkor ne is rootold , csinálj egy wipe-ot a gyári a recoveryben és vidd be szervízbe .
Akinek gondja van a wifivel a gyári romon az ne rootolja , vigye vissza garis javításra gyári állapotban.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
válasz ganjamamma #3133 üzenetére
Teljesen mindegy mit állítgatsz a gyári romon , ha újraindul egy wifi -ki-bekapcsolástól a akkor szervíz.
Vannak hibák a gyári romban is , de ha valami nem működik egy piszkálás nélküli gyári romon az nagy valószínűséggel hardver gond.[ Szerkesztve ]
-
kornelgmk
csendes tag
Valaki kérem segítsen most hoztam vissza a szervizből a 7" tabot és nem tudom rootolni
mindennel próbálkoztam már de sehogy nem akarja
a build szám SmartTab7-MSM8260-V03a-Jan182012-Vodafone-HU
köszönet előre is a segítségért -
bigdady
nagyúr
válasz ganjamamma #3135 üzenetére
Előtte sem volt jó a gép? vg csak most szállt el a próbálkozásától?
[ Szerkesztve ]
-
kornelgmk
csendes tag
Próbáltam az első hozzáoszlásban lévővel akkor ami fent van az XDA-an
a cmd ablakban a következő parancsot írom be :
C:\Program Files\ZTE Handset USB Driver
adb reboot bootloader
fastboot boot superboot.img
ujra indul a gép és onnantól kezdve semmi -
0pityesz0
tag
válasz kornelgmk #3140 üzenetére
Az adb reboot fastboot parancsra újra is kell indulni a 'fekete' kijelző jön be,majd mehet neki a superboot.img parancs. Egyébként érdemes több helyről leszedned a cuccokat,nekem is többfélét kellett kipróbálni hogy a fastboot boot superboot.img-t betöltse
Egyre gyorsabban lassulok...
-
Mardel92
tag
Egyszer felvetettem itt a Swype témát és írta más is hogy bejött neki, sikerült megtalálnom (bár lehet ez csak nekem újdonság). Azért most itt a linkje :-) [link]
Free reg, 1szerű telepítés és magyar :-) -
kornelgmk
csendes tag
Én most már teljesen megörülők ettől géptől sehogy nem tudom rootolni vagy a cwm-et rávarázsolni
Segitség !!!!!!!
már nem maradt hajam sem[ Szerkesztve ]
-
Mardel92
tag
válasz kornelgmk #3147 üzenetére
Amikor beírod, hogy adb reboot bootloader, újraindul a tab és megáll fekete képen, ugye? Ha idáig eljutott és a fastboot nem látja, akkor kell a fastboot drivert frissíteni (vagy win update-tel vagy kézileg). Amikor bootloaderben vagy eszközkezelőben nézd meg, hogy ADB Interface néven van e benne, vagy az Unknown devices alatt csak Android néven. Ha az utóbbi, akkor kellenek a fastboot driverek.
Jó lenne ha leírnád milyen hibaüzenetek kapsz cmd-ben, az is sokat segítene(Ha win update nem talál driver hozzá, szedd le innen és eszközkezelőből telepítsd neki ezeket a drivereket)
BTW, ha kicsit pontosabban fogalmazol, hogy mi a bajod, nem csak vaktában lövöldöznénk és hamarabb meglenne a megoldás, valamint hajad is maradna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs