Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szabónagymer

    aktív tag

    válasz joestone #1777 üzenetére

    Oprendszer készül? Olvasgatom itt a dolgokat a frissítésekről, és kissé tartok is az ics-től, bár szerintem nagy realtása nincs, mert jó ideig nem lesz.

    Annak idején az x8-al voltam úgy, hogy egy hőn áhitot kütyühöz jutottam. Első pár hétben imádtam. Majd kezdtem egyre több bajára rájönni. Pl. hogyaz eclair már akkor elavult volt. (Tavaly ősszel) Előbb w8-ra akartam frissíteni, de ez nem volt elérhető.
    Majd megláttam a fórumon egy "felturbózott" főképernyőt. Ez abból ált, hogy több ikon volt kirava.
    Megkérdeztem a kollégát, hogy ezt mégis hogy tutda elérni. (Akkor még nem tudtam, hogy egy egyszerű lancser cserével.) Ő jit-ről, megy cpu ovc-ről mesélt, mik igen körülményes eljárások. Némelyik kockázatos is.
    Majd rábukkantam a root eljárásra. Ezt követte a kostum romok telepítése, mik mgukba foglalták már az összes funkciót, mint ovc, jit, és értelmesebb lancser, pl. adw :D mi szerintem a. leg jobb is.

    Arra akarok utalni ezzel, ha már ilyen kiemelkedő tudással rendelkezel programozás terén, és felvetetted a saját OS lehetőségét, akkor készíthetnél egy olyan OS-t, ami minden plusszt magába foglal.
    Nincsennek illúzióim e téren, és nem várom, hogy jövőhéten bedobsz egy linket, hogy tesék, töltsétek!
    Tisztában vagyok azzal, hogy ez hónapokat is jelenthet, de minthogy a mai dokkóló uzáni érdeklődésem is azzal zárodott, hogy figyeljem a honlappot. (Mit eddig is tettem, újat nem mondtak.)
    Ezért inkább várok egy biztos és jó rendszerre!

Új hozzászólás Aktív témák