- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
válasz makkmarce #102 üzenetére
A fentebb irt narrativa es a penzugyi eredmenyek kozotti paradoxon parameterei alapjan irtam. Mellesleg azt is irtam, hogy joval tobbet koltenek R&D-re, mint az AMD, tehat "megy vissza a ceghez" es meg osztalek is van.
Kerdes az AMD ezt miert nem tudja megtenni, ha 2x annyit ad el mint az Intel.Hatarozottan latszik, hogy 2017-ben is lassan beindul, aztan majd jovore, aztan majd jovore aztan majd jovore. Ja de igazabol amugy meg majd 2022-ben mert akkor jar le egy csomo szerzodes.
AMD sajat magahoz kepest jobban teljesit mint a Bulldozer era alatt. Ez teny. De en nem tapsolnek annyira, ha az egesz piacot nezzuk. Ennyit akartam csak mondani.Aztan te jottel a novekedessel, hogy mit beszelek en. Senki nem vitatja a novekedest, de kozben azert maradjunk kicsit a foldon es szalljunk le a magas lorol.
Ja 2 ev mulva mokas lesz? Akkor 2 ev es beindul? Nem 2017-tol indultak be? Elvileg azota nyaltak fel az Intellel a padlot.A cpu benchmarkos linkedre csak ennyit:
"Over 1,000,000 CPUs Benchmarked"
Nincs tobb kerdesem.Ez olyan mint amikor a mindfactory.de linkelik, hogy mennyi AMD fogy. Nem ervenyes az egesz piacra. (fentebb pontosan ezert irtam Mari neni PC boltjat)
A novekedesbol azt felejted ki, hogy az adott piac is folyamatosan novekszik, foleg a cloudnak koszonhetoen.
Ebbol kiveszi a reszet az Intel is, mint uj business. Na igy tudnak novekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- GAMER PC - RTX 3080 10GB - AMD Ryzen 5600 - 16GB DDR4 - 500GB Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő GAMER PC! R5 2600 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 512SSD + 1TB HDD
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 13100F / 32GB DDR4 / RTX 3060 12GB / 1 TB SSD
- Higole Gole 2 mini PC , érintő , akkumulátor , 16GB DDR4 , 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest