Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Sbig_x

  kezdő

  válasz Abu85 #3 üzenetére

  Konkrét példa: Radeon VII. Élt fél évet. Ennél még a Lakefield is többet élt.

  Tetszik még a téma? :DDD

 • Sbig_x

  kezdő

  válasz Abu85 #5 üzenetére

  A radeon vii-et nem gyártják, az amd hivatalosan kivezette. Tudod, a first 7nm gaming gpu. Amivel te próbálsz eredménytelenül és feleslegesen terelni, az a profi vga-ja az amd-nek. Ebből próbált gamer kártyát csinálni, de akkorát bukott mint Kun Béla.

  "Radeon VII Allegedly Reaches End of Life Status, AMD Neither Confirms Nor Denies. Update, August 24, 2019 3:30pm PT: Matt Bach from Puget Systems reports that an AMD representative told the custom PC builder that the Radeon VII is indeed now end of life (EOL), meaning it is no longer being manufactured.2019. aug. 24."

  Gugli első találat.

  "Sőt, van egy új verziója is Radeon Pro VII néven"
  Ja, 2020 májusban volt új. Hol lehet kapni? :DDD :DDD :DDD

  [ Szerkesztve ]

 • Sbig_x

  kezdő

  válasz Abu85 #7 üzenetére

  Akkor hogy egyértelmű legyek, az amd radeon vii nevű termékét, amit játékra szántak, [link] kivezették 2019 augusztusban.

  Ha gyártják, hol kapható - mármint a profi, mert a játékra szánt az már 2020 eleje óta sehol.

  Hozzá teszem a Tomshardware is megkérdezte, és nekik sem cáfolta az amd az ellenkezőjét. De pontosan tisztában vagy te ezzel. Meg azzal is hogy kifújt már rég. Az amd-nek még annyi vér sincs a pucájában hogy elismerje, csak kussol. Miért nem mondaná, hogy gyártjuk? Mert nem. Te meg ezt használod ki. Kérdés kit tudsz félrevezetni?

  És:
  https://www.notebookcheck.net/Radeon-VII-confirmed-to-be-EOL-just-6-months-after-its-launch.432773.0.html

  "A francia Cowcotland webhely nemrégiben arról számolt be, hogy több európai forgalmazó megerősítheti, hogy a Radeon VII belépett az EOL-ba, Matt Bach a Puget Systems-től pedig a Tom's Hardware szerkesztőinek tájékoztatta, hogy az AMD képviselője már megerősítette, hogy ezeknek a GPU-knak a gyártása megszűnt, de az AMD még nem ismeri el nyilvánosan ez.

  Nem nehéz megérteni, hogy az AMD miért választotta ezt az utat. A Radeon 5700 XT gyártása egyértelműen olcsóbb, ráadásul úgy tűnik, hogy a Radeon VII a tartalom létrehozására és a nagy számítási munkaterhelésre irányul, nem pedig a játékra. Úgy tűnik, hogy a Newegg-hez hasonló webhelyeken továbbra is jelentős mennyiségű készlet van a Radeon VII-hez, de az elemzők azt várják, hogy ezeket a GPU-kat végül professzionális renderelési rendszerek számára vásárolják meg."

  Hol is cáfolta ezt az amd?

  [ Szerkesztve ]

 • Sbig_x

  kezdő

  válasz Abu85 #13 üzenetére

  Nagyon kevés az az olvasó, akit meg tudsz téveszteni. A játékra szánt radeon VII nem élt többet fél évnél. Fölösleges a profi vga-k mögé bújni, teljesen irreleváns ebből a szempontból. Pláne hogy ellenőrizhetetlen amit állítasz. Ez viszont tény: "Legutolsó ismert ár (2020. 01. 12.): 296 900 Ft" vagyis 2020 január óta egyetlen magyar bolt sem árult radeon vii vga-t. Pont.

Hozzászólok Aktív témák