Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
A Kraken nem kígyó, hanem polip féle lény.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
IO.sys
őstag
A szemüveg szárnak készített medret látja valaki?
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
h_benjamin
aktív tag
-
ByBeni
tag
válasz energy4ever #4 üzenetére
""""Audio Usage
Audio Usage: Devices with 3.5 mm audio jack
Audio + microphone usage: Devices with 3.5 mm audio + mic combined Jack
Audio / mic splitter adapter cable usage: Devices with separate 3.5 mm audio and microphone jacks""""
Én maradok a Nari Ultimate-nél, azt tudom használni vezetékesen és full wireless módban is
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Gigantikus fejlábú. Ezt nem kell olyan embernek magyarázni, aki 8 éves korától kezdett lapozgatós könyveket (meg fantasy irodalmat) olvasni, aztán középiskolától kezdve 10 évig játszott egy tucatféle rendszerben asztali RPG-t, nagyon magas szinten (fú, de hiányzik…).
Ahogy már más is rávilágított, a céglogó a kígyós, rögtön háromszorosan. : >
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
GreatL
őstag
Mindegy... marad az 5 ezer forintos Sades, a 7.1-et fel sem telepítem hozzá.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
ElektrikusDE
senior tag
Én félnék ilyen fejhallgatót venni.
Biztos rövid időn belül eltörne a nagy fejemen.
Inkább venném a drágább Krakent (X nélkül)
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest