Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csatravi

    senior tag

    válasz Psanyi42 #8594 üzenetére

    Tisztelem a tudást de nem tisztelem ha ezt magas lóról akarják közölni velem. Úgy látszik ez itt divat mert nem először futok bele. Kérdeztem, hogy lehet kikapcsolni. Erre megint megy az "észosztás". Ne más mondja már meg, hogy hogy akarjam használni a telefonom vagy bármi mást. Kérdésre adott konkrét választ szívesen fogadok és meg is köszönöm, de nem a mindenféle kioktatást. Azt hiszem tisztességesen szóltam eddig bárkihez is és ezt várom el mástól is. Nem tizenéves vagyok már, hogy ne tudjam hogy kell normálisan egy másikhoz szólni.Ha nincs konkrét válasz akkor nem kell válaszolni !

    ....hogy ezt lásd be kell menni a wifi beállítások közé, ami egyáltalán nem szükséges ahhoz, hogy wifi-re csatlakozz, vagy válassz az elérhető hálózatok közül......
    .
    És bizony be kell mennem, ha hálózatot akarok választani ! Azt meg hogy a QR kód nem mutatja meg, hogy mi a jelszó azon csak nevetnem kell. Tedd csak ide ki a QR kódodat és mindenki röhögve megmondja az dekódolt tartalmát. A WPS kapcsolót meg ezzel összehasonlítani, hát ......... Na mindegy.
    És az is furcsa, hogy nem minden kapcsolatnál QR kódozik, és nem akar megosztani csak annyit ír, hogy csatlakozva.

    Harag nincs, csak a tisztánlátás érdekében.......
    Ami megköszönhető azt Köszönöm !

Új hozzászólás Aktív témák