- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerugei
csendes tag
hello !
én biztosan megveszem ezt a kártyát (igazából már most is meglenne rá a pénz :S) de csak jövőre fogom (külföldi tartozkodás miatt ) Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy van értelme ilyen processzort venni hozzá ? Mert nem szeretnék sok pénzt elszórni még egy processzorra is. Pl az Oblivionnál láttam, hogy ki tudott még hajtani jó pár százalékot a tuningolt processzor de tényleg enynire fontos a proci ? Én mondjuk egy sima AMD 4200-4400-ra gondoltam Persze mire visszajövök Mo-ra addigra biztosan sokkal olcsóbbak lesznek úgyhogy feljebb is emelhetem majd a mércét. Szóval érdemes beruházni erre ? Ja és kérdeztem egy másik fórum-topicban is de ez a E6300-as intel milyen AMD-nek felel meg ? Előre is Thnx a segítséget ! -
Zso2
őstag
Itt: [link] választ kapsz.
Egyértelmű hogy a 4400 as elbujhat a 6300 mögött is főleg ha számításba veszed a veszett tuningolási lehetőséget a 6300 asban akkor otthagyja az összes AMD-t. és árban viszont még jól is jársz.
Én most vettem 1 6400 t 48900 ért, de már 38900 ért kapsz 6300 t( ajánlom Gianni-t).
[Szerkesztve]Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.
-
nándika
aktív tag
-
whitehand
senior tag
sziasztok flesstöl és ruditol kérdezném:
látom 6300c2d-vel teszteltetek és hogy megvolt 3500mhz
ezt hogy sikerült elérni? milyen beállitákkal? mennyire volt stabil? én is ilyen rendszert tervezek jövöre venni csak asus p5b deluxeval van esélyem azzal a lappal is ilyesmi tuningra? ezt a tuningot vizzel vagy léggel értétek el? köszi a választ elöre is -
Kötelező
senior tag
Olcson 8800GTX? [link]
:(
-
mad1
veterán
hi all.ez tulmeretezett kari?mert epp vasarlas elott alok,es nem tom milyen hazba gyomoszoljem bele.ha valakinek van otlete az irjon pls,milyen házat javasol=D.eloreis thx)
Ne szemetelj ! = Steam
-
Harrey
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy BFG 8800 GTX OC kártyát. Gyárilag 600 mhzen megy a gpu, és 900 mhzen a memória. Viszont hibázik játékokban, még 575 mhzen is. 550-en már nem. A hűtés meglepően halk, játék közben sem hangosabb. Van valakinek hasonló tapasztalat? Mit tehetnék?
Két driverrel próbáltam, a 158.22-essel, és a 97.94-essel. A gépem P35-DS4 alaplap, E6420 proci, és 2*1 GB Geil ultra. Minden alkatrész gyári értékekkel üzemel. -
Tuco Ramirez
őstag
Lehet, hogy a tápod gyenge hozzá. Legalább 400W-os, márkás táp kell a GTX-nek.
Esetleg a driver is rakoncátlankodhat. Driver Cleanerrel szedd le a régi drivert és úgy telepítsd az újat. a 97.94-es Forceware-t felejst el, használd a 158.22-t vagy valamelyik 160.xx bétát, amelyik passzol az op. rendszeredhez.
Ha semmi nem válik be, Win reinstall... sok sikert!WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
Fecogame
veterán
11 évvel később megjelent Nvidia 1080-as kártya 25x gyorsabb, mint a cikkben feltüntetett. Nagyon durva
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Fecogame
veterán
válasz Fecogame #916 üzenetére
A másik durva tény, hogy a 10 évvel később megjelent, processzorba intergált Intel 630-as APU ~40%-al gyorsabb, mint a cikkben feltüntetett 27cm hosszú kártya.
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest