Új hozzászólás Aktív témák
-
adamho
tag
Kedves T.mobile-pulse tulajdonosok. Írják több külföldi oldalon, hogy a hangminősége telefonálásnál elég gyenge. Mi a tapasztalat?
És honnan lehet megnézni, hogy milyen minőségű fényképeket lehet vele készíteni?Köszönöm a segítséget!
-
adamho
tag
Kedves tulajdonostársak!
Milyen autós töltőt érdemes venni, ami biztosan jó a készülékhez? Örülnék, ha megírnátok, hogy milyen típus és honnan lehet beszerezni!
Köszönöm!
-
adamho
tag
Ezt az akkumulátor-problémát én is tapasztaltam. szerintem ez általános gond lesz, ha ennyi embernél előjön.
Egyébként hol kell letiltani ezt a Background datát? -
adamho
tag
válasz MartOOn #1357 üzenetére
Nyisd meg a böngészőn keresztül a gmail-t, onnan le tudod menteni. Én is épp ma játszottam ezzel, csak így sikerült.
Kérdés: nekem telefonálás közben szétmegy a dobhártyám, olyan hangos. Az oldalsó gombokkal nem igazán tudom halkítani, egyébként meg minimális hangerő van beállítva a bejövő hívásokhoz. De semmivel nem tudom halkítani. Valami ötlet? -
adamho
tag
Kedves Felhasználók!
Az alábbi problémákkal találkoztatok-e már?
-Már kétszer fordult elő, hogy a képernyő feloldására szolgáló csúszkát nem tudtam eltolni, majd amikor a menü gombbal megnyitottam a készüléket, a kezdőképernyőt nem tudtam csúsztatgatni, sőt, ha valamit meg akartam nyitni, elkezdett remegni az egész képernyő. Úgy emlékszem, olvastam valami ilyesmit a hero fórumben. Ugye ez szoftveres probléma?
- Többször rémisztően le tud lassulni a készülék, a homescreenre való visszalépés során lassan, egyenként pakolja fel az ikonokat. Lehet ezzel valamit kezdeni?
- A gmailban lévő kontaktokat szinkronizálva a születésnapokat nem viszi át a telefonkönyvbe. Teendő?
- GPS sokszor rettentően lassan talál pozíciót, mire a térképen megtalálom magam, addigra már oda is értem, ahová indultam. Vagy majdnem, de nem tudom, hogy ez hardveres probléma-é?Várom a sok itteni okostól a megoldásokat.
Egyébként meg nagyon kellemes készülék, telefonnak is tökéletesen megfelel, csak olyan jó egyfolytában piszkálni, akkor viszont előjöhetnek a gyengeségei.
-
adamho
tag
Remegés senkinek nem volt még?
Visszavigyem, csinálnának vele valamit? -
adamho
tag
GPS milyen hamar talál pozíciót nálatok? Nálam a legtöbbször azt mondja, hogy most nem lehet merghatározni a helyzetemet.
-
-
adamho
tag
Én ma elvittem szervizbe, részben a GPS, részben a remegés miatt. Azt mondták, két hét. Nem tudom, mi lesz addig. Írjatok sok érdekeset, hogy érezhessem úgy, mintha velem lenne. Már úgy a szívemhez nőtt.
-
adamho
tag
válasz munnergep #2090 üzenetére
Kedves munnergep!
Ez egy olyan szép leírás, hogy mindjárt én is kedvet kapok hozzá. Lehet, hogy a többi leírás is volt ilyen szép, de azokat itt nem volt hajlandó letölteni a számítógép.
Szerintetek mit csinálnak két héten keresztül a T-mobile szervizben a telefonommal?
-
adamho
tag
Kedvesek!
Az miért van, hogy mindent kilövök a task killerrel, és aha megnézem a bekapcsológomb hosszú nyomásával a futó dolgokat, mindig ott vannak azok is, amelyeket már kilőttem. Mit lehet ezzel tenni?
És ismer valaki olyan ingyenes, marketről elérhető alkalmazást, amellyel a cache-t lehet tisztogatni? -
adamho
tag
Azt honnan lehet tudni, hogy 2010 első negyedévében lesz új T-s szoftver?
Nekem egyébként működik a mostani frissítés is, a korábbiakkal többet hülyéskedett. Az egyetzlen gondom, hogy a home-ra visszalépés néha rettentően lassú, de ez eddig is így volt, ezután sem lett jobb. -
adamho
tag
válasz Akron99 #3337 üzenetére
Én is ezzel a kijelzőproblémával találkoztam, és már nem először. És főleg az a gond, hogy nekem semmire nem kell dugnom a készüléket, így is néha rátör ez a furcsaság. Ezzel mit lehet tenni? Szoftveres, vagy harveres hiba?
Én nagyon szeretem ezt a telefont, de a kiszámíthatalan viselkedése nagyon fel tud dühíteni. Van valakinek már tapasztalata, hogy mivel lehet nagyon megbízhatóvá tenni ezt a telefont? -
adamho
tag
Nekem most van harmadszor szervízben a telefonom, mindig ugyanazzal a problémával, nevezetesen, hogy lefagy a kijelző, és nem lehet vele semmit csinálni. Másodszor mondtam, hogy ne frissítsék a szoftvert, mert az már elsőre sem jött be, erre két hét múlva visszakapta, hogy frissítettek szoftvert, és nem tapasztalták a hibát. Most egy dvd mellékletet is vittem, melyen levideóztam a problémát, csatoltam hozzá egy listát, hogy a felvételen hol, milyen anomáliát lehet látni. Ha most is azt mondják, hogy szoftvert frissítettek, és nem tapasztalták a hibát, a szervizes fejéhez fogom vágni a készüléket. Mivel minden alkalommal két hétig maguknál tartják, nálam még alig volt.
-
adamho
tag
Nekem most az új rommal azt csinálja, hogy az akku gyakorlatilag 1 nap alatt lemerül. Eddig ilyen gondom nem volt. És úgy vélem hallani, hogy sistereg a hangszóró. Mit lehet ilyenkor tenni?
Az előző rommal két napig nagyon vígan elment a készülék, tehát ez nem akku probléma. -
adamho
tag
Segítség, a hangszóró megállás nélkül sistereg!
Mit tegyek?
Ezért merül gyorsan a telefonom! -
adamho
tag
Szasztok!
Két napja csinálja azt a telefon, hogy ha a 3G be van kapcsolva, az akku felmelegszik, és 4-5 óra alatt teljesen lemerül. Mitévő legyek? Eddig ilyen nem volt.
-
-
adamho
tag
2.1 mikor lesz? Már április van...
Tudtok valamit? -
adamho
tag
Találkozott már valaki azzal, hogy a képernyő egyik széléhez ée hozzá és a másik széle reagál rá? Azaz pl. ha írni akarok, és a képernyő bal oldalán lévő betűre kattintok, a törlést jelöli ki, és törli az előző betűket.
Harmadszor viszem szervízbe, és már készülékcserét kértem, de úgy kaptam vissza, hogy a hibát nem észlelték, a készülék tökéletesen működik, szoftvert frissítettek. Valóban nem állandó hibáról van szó, de még csak ha néha jönne is elő, akkor is rettentően idegesítő lenne.
Hogy vehetem rá őket a készülékcserére? Ma hoztam ugyanis haza, és már eljátszotta, hogy ahelyett, hogy a menübe lépett volna be (mivel oda kattintottam), átdobált arra hülye kedvenc névjegyes képernyőre.
Nagyon elegem van ebből a készülékből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest