Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
Megírom, hogy én mit vettem.
Alapból minden cucc jó hozzá, ami a Nokia Luna-hoz. Én ahhoz való mikro usb kábelt és külön töltőt vettem a speedshop.hu-n. (kábel: nokia ca-101, töltő: ac-10e)
Autós adapterből ezt vettem:
"Konverter, autós töltő adapter, szivargyújtóra csatlakoztatható átalakító USB kimenetre, DUINO (1000mA)"Mindegyik jól működik a Pulse-al.
-
sippet
senior tag
na, plusz egy ember. más tulajok hogy állnak ezzel a kérdéssel? lehetne egy olyat, hogy mindenki feldob egy battery widgetet, és használat után lecsekkolja, hogy ugrál-e az érték, és ha igen, milyen mértékben? jó lenne tudni, hogy általános hibáról van-e szó.
background data: settings/data synchronization/google server settings
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
ha túl sok elemet teszel ki a homescreenre, akkor sajnos lassul, ezzel együtt kell élni. ez akkor történik egyébként, ha valami memóriaigényesebb alkalmazásból lépsz ki (mondjuk böngésző), mert annak a bezárása az, ami miatt dolgozik.
a szülinapokat nálam sem szikronizálja a telefonra. megoldásként azt tudom tanácsolni, hogy a google calendarben állítsd be, hogy a kontaktjaid szülinapját jelezze ki. (más naptárak hozzáadása -> érdekes naptárak -> további elemek -> ismerősök születésnapjai és eseményei)
mivel az androidos készülékek (ha jól tudom, egyedüliként) képesek egyszerre több felvett naptárat is szinkronizálni, így a szülinapok megjelennek a készülékeden is.[ Szerkesztve ]
-
bounty123
őstag
Sok minden volt, de remegés, az még nem. Azt az iphone szokott amikor testreszabás módba kerül a desktop, nem?
szente: akkor te az alap billentyűk között se tudsz váltani? (android keyboard / touchpal)
Nálam elsőre rögtön ment a touch input, ami amúgy simán a legjobb bill. Csak a settingsben aktiválnom kellett először.[ Szerkesztve ]
-
munnergep
senior tag
Próbáld ki a gps test progit, ahol mutatja a holdak pozícióját, stb. Vagy valami hasonló progit. Nekem még SOSEM talált jelet, bár mutatja, hogy műxik. Ezért akartam visszavinni, de rájöttem, hogy majd ha egyszer tudom mellőzni, akkor viszem vissza. Már túl hozzám nőtt, nem tudok mozizás nélkül melóba menni
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
szente
addikt
Amùgy ez tök érdekes,hogy van egy csomó kisebb-nagyobb bosszantó hibája,de mégis mindenki szereti.ilyen telefonom sem volt még...
Amúgy nekem már kezdenek megoldódni a problémáim.eq-s zene lejátszó kéne még,meg hogy az oldalsó hangerőszabályzóval lehessen számot váltani,divx támogatás és ennyi.remélem hamarosan lesz rájuk megoldás!
Jah meg az adobe igazán megcsinálhatná rá a flash playert,néha azért hiányzik...[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
teljesen felesleges szerintem néhány naponta efelől érdeklődni. én minden nap nézem a modaco fórumot, és száradjon le a kezem, ha amint letölthető lesz a 2.1, nem fogom egyből itt tudatni az egybegyűjtekkel, jó? valószínűleg észre lehet majd venni a nyüzsgésből, ha történik valami.
-
llaszlo
veterán
Vagy felvetetsz egy jegyzőkönyvet, hogy ha nem cserélik ki a készüléket, vagy beírsz a panaszkönyvbe. Utána fogyasztóvédelem.
Illetve nem veszed át a készüléket, mondván, hogy te cserét kértél. Amúgy cserélniük kellene már az első alkalommal is. Volt erről egy műsor valamelyik adón, hogy hogyan b@sszák át a tudatlan fogyasztót. És a legtöbb fogyasztó sz@rt sem tud a jogairól. -
Akron99
aktív tag
Nekem ilyet akkor csinál gyakran, amikor USB portra dugom. De nem mindíg, és nem mindegyik porttal. Még nem sikerült rájönnöm, hogy mivel áll összefüggésben. Nem volt időm, energiám azzal szórakozni, hogy milyen helyzetekben reprodukálható a jelenség.
#7214: aksi ki-be sem segít?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én a probléma tükörképével találkoztam (mivel balkezes vagyok), vagyis ha a display jobb oldalát akartam elérni, a baloldala reagált. Szerintem ennek az oka nem hiba, hanem a tenyered (tenyerem) hozzáér a display széléhez, mikor átnyújtózol (nyújtózom) a másik oldalra. Ha odafigyeltem erre, sose tapasztaltam a "hibát". Mivel most már tükörkép formájában is tapasztalta valaki (felteszem, jobbkezes vagy), egyre biztosabb, hogy ez az ok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest