Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz aldebaran #4201 üzenetére
Akkor nem lehetne mutogatni, hogy brühühü hulladék.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
TaylorPro
addikt
Na került bele hibamentes lehetőség is.
Eredmények utólagos megnézése, nem pipálsz be semmit és küldés. Kicsit béna ez a rész.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
kristoof92
tag
-
bbendre
őstag
válasz TaylorPro #4205 üzenetére
vagy szavazás után a "See previous responses" felirat.
vagy /viewanalytics
vagy: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWLINYkwytoMRWIIys77AwSZ2TT3Su2lZB0Kp1d6ZbPQIywQ/viewanalyticsiPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
da3mon_01
csendes tag
Sziasztok!
Épp telócsere előtt állok, és Pixel6 az egyik befutó, próbálok különféle reviewket feldolgozni, és ezen megakadt a szemem: https://youtu.be/THgSnkO8ce8?t=628
Én is meg a cég is GSuite használó, így ha valamilyen oknál fokva nem működne az elég kellemetlen. Ti tapasztaltatok hasonlót? Google megpatchelte már esetleg? -
qqzs
őstag
Valakinek fent van mar a legutobbi nagy beta update?
Eladó: GTS450
-
bbendre
őstag
Mar elindult a 3G kivezetese: [link] június 30 a vege
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Varoz
addikt
A magad nevében!
Csak itt a topikban van a szavazás alapján legalább 16 ember akinek hibátlan a Pixel 6/ Pixel 6 Pro!
UI: A hibák nagy része Telekom/Voda, ami nem lep meg. Mindig is egy hulladék volt mindkettő a Pannon/Telenor/Yettelhez képest. Szóval sokat elárul, hogy miért náluk van sok probléma és nem lepne meg, ha a hibátlanra szavazók nagyobb hányada lenne Yetteles.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Mármint, hogy 27 jár fel ide siránkozni.
Ha csak 1000db Pixelt vettek meg itthon, akkor hány százalék is ez? Hibahatár.
Nem beszélve arról amit írtam, hogy semmit se tudtok, csak tippelgettek. Simán lehet, hogy a Telekom sara igazából, főleg, hogy most variálnak szép sorban a hálózatokon.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
zordi
tag
Mégis a kisebbség van megelégedve. 1000 ből a 27 még mindig több mint a 16. Köszönöm TaylorPronak a hozzá állast. Úgy hogy sok sikert hozzá, részemről lezárva majd a pixel 7 - et megprobalom. Addig jó bétazgatast 2g lekapcsolast stb. meg hasonlókat. Én meg nyugodtan telefonalok szinte barmi mással. Üdv
-
Varoz
addikt
Tökéletesen működik a telefonom, semmit se kapcsolgatok és nem bétázok. De te már csak tudod, akinek nincs is ilyen telefonja. Minek vagy még itt?
-
Rotate
veterán
az jutott még eszembe, hogy itt a sok elégedetlen emberből, szerintem egy sem próbált meg garit érvényesíteni, mindenki rásózta (vagy megpróbálta rásózni) valakire a szarul működő telefont, hogy akkor legyen más gondja...
pedig szerintem simán érvényesíthető lenne, akárcsak azzal az indokkal, hogy az ember sokat ingázik nem támogatott országba, vagy hogy bizonyos simmel gondok vannak utazás közben... de szerintem senki meg se próbálta, mert egyszerűbb volt valakivel kibaszni.
hozzáteszem, időről időre voltak gondok nálam is, de a frissitesek (ahogy más telefonoknal is) megoldottak... egyértelműen nem Google szint ez a rengeteg hiba, ami előjött, de azért a jó magyar ember hozzáállása is megér egy misét...
-
zordi
tag
Egy: azért mert ugyan annyi jogom itt lenni mint neked.
Kettő :Elkezdetel már ez előtt szemelyeskedni.
Harom: Nem vagy hajlandó elfogadni hogy másnak nem jó a telefon attól hogy neked jó, elfogadom sőt örülök neki ha valakinek jó de attól még nekem nem jó.
Még mindig, "megint" van ilyen telefon nálam, arrol írok, bár ha megadod a számod privátba felhívlnálak de nem sikerülne, olvass és akkor nem írsz hülyeseget. -
bbendre
őstag
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
spect80
senior tag
Igazi nyerő combo a P6pro+Vodafone. Üfsz 8-10 perc után megszakad. Látszik hogy csökken a térerő, némaság és bontja a vonalat. Kétszer próbáltam, feladtam. A vodánál meg talán 1 éve már legalább 40 perc várakozás kell hogy élő emberrel lehessen beszélni
[ Szerkesztve ]
-
brainticket
aktív tag
-
bbendre
őstag
válasz brainticket #4234 üzenetére
Nekem is van gondom a roaming-al de ennyire nem durva szerencsere. Sok helyen viszont nem volt terero valoban. Amit erdekes volt, hogy Becs-Budapest utvonalon majdnem lemerult. Hozzateszem a Csaodafone halozta siralmas. Papa mellett leszunk hosszu hetvegen az Iphone-on atlagosa van 1 csik terero a Pixel pedig mar odafele ugy dont, hogy nem is lesz. Szerencsere az Osztrakoknal sokkal jobb a helyzet
-
Rotate
veterán
válasz brainticket #4234 üzenetére
ezt aláírom, a roamingnál mivel határhoz közel lakom, inkább manuálisan váltok, úgy viszont fájdalommentes
-
ezoltán
tag
Nekem fent van. Azóta nincs bajom a hívásokkal. Nincs az idegesítő sípolós megszakadás sem.
Siemens SL55 | Siemens SX1 | LG Viewty | LG Arena | LG O2X | HTC ONE XL | HTC HOX | Galaxy Note II | Galaxy Note III | Honor 4X | Nexus 6 | ONEPlus 3 | ONEPlus 3T | ONEPlus 5 | Huawei Mate 20 Pro | Samsung Note 20 Ultra | Samsung S20 | Xiaomi MI 11 Ultra | Pixel 6 PRO | Samsung S22 | iPhone 14 PRO
-
Varoz
addikt
Mivel szövegértés képességét se tudtad abszolválni, nem szeretném hallani, hogy beszélni se tudsz, köszi.
RotateErről van szó. Fél tucat ember vergődik, de lényeges dolgokkal nem foglalkoznak.
-
aldebaran
őstag
válasz TaylorPro #4240 üzenetére
Itt, Debrecenben a panelben tökéletes a térerő Digin is és Telekomon is és nincs hívás közben se szakadás se probléma.
Én újratelepítettem az egészet a legutolsó NEM béta ROM-al a weboldalon keresztül és betettem a pipát a Disable Verity, Disable Verification-nél és a wipe device-hoz. Lehet, ez megoldaná másnak is a problémáit....
Netről kép:
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
brainticket
aktív tag
Amúgy szinte kétnaponta jön frissítés a carrier services-re, szóval gondolom azért próbálkoznak javítani valamit. Vagy ez a korábbi pixeleknél is így volt?
-
GyUrEe12
csendes tag
válasz brainticket #4243 üzenetére
Beta vonalon vagy a Carrier Services-ben? Én azon voltam, jöttek a frissítések, de a hívás gondot nem oldotta meg, most maradtam Betan, kitöröltem az összes frissítést, így talán megjavult... Érdekes.
-
bbendre
őstag
Ez szerintem nem Beta es carrier service kerdese. Az S22-re is panaszkodnak.
En egyre jobban a magyar szolgaltokra gyanakszom. Pixel6 es a Pixel5 ugyan ott eldobja a hivasokat, majd egy S22 Ultra is. Nekem annyi tunt fel, hogy a P6 Pronak kevesebb a terereje es lassabban megy vissza a halozatra.[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Jelenleg a fővárostòl 200+ km-re egy kis faluban is full térerő, és semmi gond a hívásokkal. (Yettel, és stabil fw)
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
TaylorPro
addikt
Mennyire stabil most a 13 béta? Felkellene rakni. Most feltoltam a 12L-t, ami full ugyan az mint a stabil 12.
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest