- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple notebookok
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macy
addikt
Steam-en kint van az 1.7.
-
rocket
nagyúr
Haloween paint pack fizetos lett....szegyen ilyenert van pofajuk penzt kerni.
1.7 updateben az uj Volvokon kivul semmi ujdonsag nincs, AI update megint sehol.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
nagyúr
De látod hogy 6 skint tartalmaz és a többi kamionra is rá lehet rakni?!
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
Telefonról írtam az előbb, de hivatalos oldalon ez is van:
Now our focus will shifting to 1.8 update, with the plan to bring you all new traffic AI code.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kozi71
senior tag
Kint van már a hivatalos honlapon is a 1.7
high tech, low life
-
Vakegérke
félisten
válasz Vakegérke #1915 üzenetére
Hm... Első kísérletre nem sikerült. 30 megánál abbamaradt a letöltés. Újra kezdtem, már 32 megánál tartok, átlagban olyan 100 kiló körüli a sebesség. Lehet, hogy sokan lógunk egyszerre a mézes bödönön.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tixem
addikt
nekem jön lefelé, kár hogy sokmit nem tudok vele kezdeni
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Bunken
tag
Nagyon király az új Volvo!
Repesve várom a tuning mod-okat hozzá. -
nagyúr
Jó bizony és szép is. Az erő meg vitathatatlan, mert a 750 lóerő és a nyomaték, az húz.
De amúgy meg szép, hogy a rácsok is változank, ha olyan motor van benne. Lásd a "kicsi" motroknál fekete, a nagyoknál meg ezüst."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
nagyúr
-
Vakegérke
félisten
válasz Sub-ZeRo #1927 üzenetére
Ráadásul meglehetősen látványos. Mintha minden áttetsző burokban lenne, szóval frankón ködös. Annyiból nem élethű, hogy a világítás nem tükröződik, mint az igazi ködben.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bati0501
őstag
Sikerült felvarázsolni az új patch-t,szóval már mentem egy pár km-ert az új Volvoval.Nagyon baba.
Igaz egy 48 tonnás tankot kellett elhúzni,szóval volt,h az autópálya felhajtón 7-esből vissza kellett váltani 5-ösben,pedig 750 pacis motort tettem bele,szóval itt egy "kicsit" csalódtam,persze tudom,h 48 tonna nagyon sok,rendesen meg lehet érezni egy 12 tonna után,szóval még nem mondom,h rossz.
De az nagyon tetszik,h sok új menü van a fedélzeti computerben,pl. pillanatnyi fogyasztás.
Esetleg nem tudtok egy linket adni,amiben váltók vannak a Volvokhoz?Scania-hoz valóm már van,de sajna Volvohoz (még) nincs. -
Vakegérke
félisten
válasz Bati0501 #1930 üzenetére
Ez a váltó mod minden géphez jó.
-
Bati0501
őstag
válasz Vakegérke #1932 üzenetére
Most ahogy láttam a nevét a fájlnak,mondom,mintha ez nekem már meglenne...megnéztem és meg is van,de még csak 2 váltó van az új Volvonál.Nekem is tetszik,h így ki van világítva a kamion,de az oldala egy kicsit tényleg sok.Ezt melyik mod-al lehet megcsinálni,csak mert láttam egy párat,de nem tudom,h melyik is a jó.
-
Milka 78
nagyúr
fasza!1.7 fel erre a játék összeomlott,majd megőrült és nem tudok bemenni a beállításokba és kilépni sem,mert a garázs menüt adja be.1 darab map van fenn+egy váltó mod és a hivatalos DLC,tehát fogalmam sincs,hogy mi a franc történt
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #1936 üzenetére
Valami baromi nagy gebasz van nálam,mert ha mindent tiltok akkor is összeomlik a játék és nem tudok kilépni,beállításokba menni,de ennek ellenére a játék fut.Találtam egy 2-es szintű menté(legalább is ezt írja ki)st ami megy jól,ráadásul,minden mod-ot is engedélyeztem,de per pill nem okoz gondot.Nem teljesen értem az egészet,de már megint kezdhetem előröl Ellenben ha ugyan azokkal a modokkal,térképekkel játszok mint a fagyós mentésnél(10-es szint)akkor meg végképpen nem értem,hogy mi volt a baj...Egy váltó mod-ra gyanakodtam,de a kivétele sem oldotta meg a problémát,ráadásul most is bent van és megy normálisan.Ellendbe lehet azóta hülyült meg mióta a rönkhíd maradványt megtaláltam Spanyol honba és a vízen való kikerülés nem tetszett neki,bár a fuvart sikeresen befejeztem.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #1937 üzenetére
Mondasz valamit. Nálam ugyan nem hülyült meg semmi, de a rönkhidas kísérletezésem után még az automatikus mentésekben sem találtam olyant, amely megfelelő időpontra dobott volna. A legjobb az volt, hogy visszadobott a teljesített fuvarom elejére, amikor felcsatolt póttal indultam.
Legalább tudjuk, hogy azt a szakaszt ki kell kerülni. Nem túl nagy kitérő.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #1938 üzenetére
Én azt hiszem eljött az idő,hogy uninstaláljam ezt az izét mielőtt szétkapom az igen drága gépem mérgembe Minden mod eltüntetve,csak a tsm legutolsó verziója van bent.Ahogy kamiont veszek meghülyül a gép és jön a fenti hiba.Bármihez nyúlok(beállítás,fuvar,kilépés),mindig a garázs menübe dob be
-
Milka 78
nagyúr
Azért ez nem semmi.Eredeti alapjáték amit 1.7-re frissítettem,majd az eredeti DLC lemezt telepítettem,erre kiírja,hogy nem kompatibilis a DLC-vel és telepítsem a legfrissebb javítást ami ugye az 1.7.Na ki a hülye
Ui: Mentettem de teljesen mindegy neki,mert a játék alapjaiban nem megy,de mivel megvettem mindent így arra kényszerülök,hogy warezoljak,hogy menjen?Nem kicsit vicces...
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #1941 üzenetére
Nem a játékon belüli mentésre gondoltam.
Nekem külön könyvtára van egy másik winyón a proginak. Oda dugom időnként a totális mentését az érintett könyvtáraknak.Ne dühöngj, árt a szépségednek.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #1942 üzenetére
Mondom ez nekem is van de hiába voltak profiljaim,ha az alap játék folyamatosan összeomlott.Az 1.7-es sz@r kinyírta a játékomat és innentől csak az unistal segít...ett volna,de mint látod a drága programozók frissítése nem hajlandó menni a saját DLC lemezükkel.Az 1.6.1-el nem volt gond és ment a DLC+MAP.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #1943 üzenetére
Minek az a fránya DLC? Csak azért, hogy Győr és Budapest melengesse a szívünket?
Részemről lemondtam róla. TSM Map 4.1.2, plusz 1.7 patch, és csókolom. Minden mod működik, élvezem a játékot.Szerintem pucolj le mindent, aztán registry pucolás, progi telepítés, indítás, kilépés, 1.6.1 patch fel, mod könyvtárba amit kell, a fincsi térképet is, indítás, kilépés. Másold vissza a mentést, 1.7 patch fel, és kész.
Jó fuvarozást.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
tixem
addikt
válasz Vakegérke #1944 üzenetére
én is felraktam a DLC-t de semmiképp sem MO miatt, mert tudtam, hogy az egy nagy nulla lesz. A lengyel részek nagyon jól meg vannak csinálva.
MOD-ok nem hinném, hogy bezavarnának a működésbe: nálam 1.7.0 van és így néz ki a mod mappám
rá se fért egy képre, 3 és fél giga összesen, ennek ellenére gond nélkül megy a game. Ott valami nagyobb gond lesz.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Milka 78
nagyúr
Basszus,hogy mit le küzdöttem...A fel patch-elt 1.7.0-ás játékomat poénból frissítettem 1.7.0-ás csomaggal újra(ugyan azzal mint az előbb) és lőn világosság.Na akkor ezt magyarázza meg valaki A mentéseimből egy 1.6.1-es játékmentést betoltam(az előző 1.7.0-ást nem mertem) és működik annak ellenére is,hogy minden kamionom speckó festésű volt és a sajátban volt egy váltó mod.is.Mindent visszarakott gyárira és most szépen fut.
Ha agyonvertek sem tudom miről szólt ez az egész .Viszont beraktam a TSM 4.1.2-őt és gond nélkül megy minden mindennel. -
rocket
nagyúr
Sokan panaszkodnak, hogy csak a forgalomban levo kamionoknal mukodik, de a keszito lapit a fuben
Kene mar valami trailer pack, de nalam egyik se akar mukodni, ez se. (keszito ugyanaz)#1941: Nalam is volt gond az 1.7 patch felrakasa utan, nem tudtam uj fuvart nezni, mert amint a menujere nyomtam hibauzenet nelkul kilepett, TSM mod nelkul jo volt, aztan felvettem egy fuvart a jatekban, es utana mar a menuben is jo lett, meglehet nezni az aktualis fuvarokat.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest