Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Vakegérke #1750 üzenetére
Akkor nálad sem megy?! Mert nálam nem. De legalább a Merci megy. De hiába van benne ~600 lóerő, nem az igazi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
Vakegérke
félisten
Érdekes, most láttam először olyant, hogy autópálya melletti benzinkútnál javítóműhely is van. No meg platós kisteherautót.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #1764 üzenetére
Köszi!
Egy kicsit gondolkodtam. Lehetséges, hogy Hebirában az a kapu azért volt zárva, mert csak a megadott időhatárok közt fogad a cég? Érdekes lenne. Egyébként meg várjon a görcs fél napot, hogy kinyissanak.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
apollo12
veterán
hali kamiont hogy lehet betenni, ezt szeretném [link]
v1.5.2 es verzióm van -
Vakegérke
félisten
válasz apollo12 #1766 üzenetére
Letöltöd a mod-ot, bemásolod a mod könyvtárba, a játék indítása után nem a folytatás, hanem a szerkesztés gombot nyomod meg, kipipálod az új szerzeményt, OK, vagy valami, és már kész is.
-
Vakegérke
félisten
válasz Milka 78 #1770 üzenetére
Most kóstolgatom a 4.1-es térképet. Átrohant előttem egy nyuszi, nagyot kellett fékeznem, hogy ne üssem el.
Bratislavát visszacsatolták hozzánk, határon belül van.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Vakegérke #1772 üzenetére
Lehet ez beletartozik a jövőképükbe,másrészről jogos is volna
Eddig nálam is okés,viszont meglepően sok útépítésbe botlok ami egész izgis volt lévén,hogy emlékezetből mentem és majdnem eltoltam mindent.
Ami azért vicc az az,hogy a gépemen FHD-ban minden maxra tolva,kivéve a tükör látvány és a távolsága ami alacsonyra van lőve,fények távolsága közepes+segédfények le és 200%-os rendelés.A kártyám kicsivel 7950-es szint fölé van húzva és a proci 4440mhz-n megy. 300%-on már látszik,hogy rezeg a kép...még is milyen konfiggal tervezték kimaxolni a grafikát,talán egy Titan-nal(mert ugye a CF-et nem támogatja a játék és poénra pihizik a másik kártyám)? -
nagyúr
válasz apollo12 #1774 üzenetére
Igen, ez a gáz, a grafikai motorja. A crysisnak keményebb gépigénye volt és sokkal jobban futott mint az ets2 medium grafon. Az meg max-on egy kicsit akadt, de nem volt vészes, persze 1440-es felbontásban.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Milka 78
nagyúr
válasz apollo12 #1774 üzenetére
A 2db 7870(tahiti-le) finoman szólva is erősebb(már ha klappol minden,de itt ugye semmi sem klappol ),mint egy 7970 ezért is vettem inkább ezeket.Az viszont már érdekesebb,hogy a 780-on sem megy fullba .Akkor még is milyen single gpu-s karin tesztelték,mert ez kb. vissza a jövőbe szindróma.Még csak most fog kijönni az új AMD kari.
-
koenig
aktív tag
Találtam egy jó modot, Multi Traffic Mod.
Több fajta jármű van benne. -
nagyúr
Jó modnak néz ki, de pl. ha én egy lámpa, vagy bármilyen modot berakok akkor egyből hibázik a játék.
-
nagyúr
Nem, nem írtam át semmit. De annyira nem is baj, hogy nem mennek a mod-ok, legalább nem kell újra kezdeni a játékot, amiben van már 9 milliárd magyar forintom.
-
-
-
Vakegérke
félisten
-
Bati0501
őstag
válasz Vakegérke #1785 üzenetére
Nekem mondjuk az alap garázsom van,csak javítottam rajta,ennyi.És két sofőröm.
Szóval én tényleg csak a játék-vezetés kedvéért játszok,nem azért,h minél több kamionom és sofőröm legyen minden városban,mert annak tényleg nem látom az értelmét,mert azt a rengeteg pénzt mire költöd?Már kb el se lehet költeni,szóval én elvagyok az én kis garázskámmal. -
Vakegérke
félisten
válasz Bati0501 #1786 üzenetére
Hogy mennyire igazad van...
Három férőhelyes a garázsom, van az enyémen kívül két gépem sofőrrel. Azt hiszem, én is be fogom érni ennyivel, és akkor nem lesz okom panaszkodni a túl gyorsan történő meggazdagodásra.
-
Bati0501
őstag
válasz Vakegérke #1787 üzenetére
Tegnap sikerült felrakni a map modot,nagyon király.
Eddig Olaszországba voltam még új helyeken és most mentem át Tunéziába,de az olasz az nagyon jó...az a 3 sávos bazi széles autópálya,a sok változó tábla a városokban és az út szélén is rengeteg tábla van+útfelújítások,ahol emberek is vannak,szóval király.
Egy ami furcsa: a fekvőrendőrök.Nem értem,h miért pont ott vannak,van ahol sztem tök értelmetlen+a többi autós/kamionos úgy megy át rajtuk,mintha ott se lennének,én meg csak lépésben. -
koenig
aktív tag
válasz Bati0501 #1783 üzenetére
A modok, így nem fagynak ki.
Steam-n: jobb gomb a játékra - tulajdonságok - inditási opciók - (nekem ez van) mm_pool_size 600 -nointro
Nem Steam: Parancsikonon belül "/aholvan/.../eurotrucks.exe" mm_pool_size 600 -nointroMilka 78 (1784) neked kell beírni, nem javít a sebességen, sajnos.
-
Bunken
tag
válasz Vakegérke #1782 üzenetére
Tessék a hamar megtollasodásra.
Nekem még a TSM 3.5-höz való fent de működik a 4.1.1-es mappal hibátlanul.Amúgy én nem akarok ide regelni úgyhogy a letöltő linket valaki megadhatná.
-
Vakegérke
félisten
Biztos én vagyok bugyuta, de ha linkre kattintok, körforgásba keveredem. Magát a letöltési lehetőséget tudnád linkelni?
Szerk: Jól van, nem figyeltem. Elméletileg innen lehet letölteni. Már lent is van, majd kipróbálom.
Köszi.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest