- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: AI a grillsütőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Azért csak várható volt, hogy adnak ki valami áthidaló megoldást.
Épp valamelyik hétvégén akadt a kezembe egy molex to 6 PIN PCIE átalakító. Valamelyik korabeli VGA-m doboza rejtekéből került elő anno.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
wolfpapa72
csendes tag
válasz Hegyirabló #14 üzenetére
Ezért jobb az MSI!
Egyszer egy M.2 SSD csavart elvesztettem egy alaplapról. Írtam nekik a problémámról mire a válasz levélben kérték a címet, hogy hova küldhetik. Majd küldték a komplett hűtő felületet. "MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI - M.2 und Chipsatzkühler". Amiről egy csavar kellett! Teljesen leseggeltem...
El is adtam 45€-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Hegyirabló
veterán
Az a baj, hogy semennyiért. Alaplapom SSD fedele elgányolódott. Írtam Asusnak, hogy szívesen vennék, pénzért egy újat. Visszaírták, hogy ők ezzel nem foglalkoznak, vegyek új alapalapot, ha nem tetszik. Más is erről számolt be, apróság alkatrészeket nem hajlandók pótolni.
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
icp1970
senior tag
válasz Hegyirabló #12 üzenetére
Kérdés hogy mennyiért?
-
Hegyirabló
veterán
Nem lesz gond, ha esetleg tönkre megy a gyári adapter, mert például az Asus híresen jó a pótalkatrész programjáról. Illetve várjunk csak...!
(Bocs, véletlenül válasz gombra nyomtam.)
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, | Le, alacsonyra sűlyedett. | Ha egyenest jársz: beütöd | A gerendában fejedet. | Hajolj meg, ha a fejtörő | Gerenda ellenedre van... | Én inkább betöröm fejem, | Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
wolfpapa72
csendes tag
A Seasonic-nak van promóciója azok számára akik 12 hónapnál nem régebben vásároltak a felsorolt tápokból, na meg az új 40-es kártyákból.
[link] -
wolfpapa72
csendes tag
A 3090 Ti is ezzel a 12VHPWR csatlakozóval van ellátva. Viszont az összes gyári kábel csak 12-pin to 3x 8-pin amit adnak a kártyákhoz. Akkor hogyan is van ez a fogyasztás a 3090 Ti-nál?
Vki???Egyenlőre csak két helyen találtam megoldást ilyen kábelre.
Ami elsősorban a régebbi ATX szabványhoz megfelelő az csak a :
CableMod Pro ModFlex 12VHPWR PCI-e Cable Extension
16-pin to 3 x 8-pin
Olcsóbb mint egy új ATX 3.0 táp! (Amiket viszont csak elő rendeléssel lehet kapni!!!) Szállítással összesen 34,90€.
[link]A másik csak ATX 3.0-hoz egy általános kábel bármilyen táphoz.
Igazából teljesen felesleges mivel úgyis jár magához a táphoz.
[link] -
M0ng00se
őstag
egy indokot mondjatok hogy miért kis vékony törékenyek lettek a tüskék amikor ekkora az áram, és miért nem vastagabbak a tüskék mint a "régi" csatikon? bár van egy sejtésem, hogy így olcsóbb gyártani...
V6
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz flashpointer #5 üzenetére
Teszt később lesz, hír meg volt róla.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
zetor2000
őstag
Már látom a szemeim előtt az Aliexpresszes utángyártott kábeleket, amik teljesen megegyeznek a gyárival, lévén ugyanazon a soron ugyanazok készítik.
5$, free shipping.Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
flashpointer
őstag
mi van uj geforce? ja hogy mar kaphato es tesztek is vannak rola a ph meg a kabelerol ir cikket?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Kis bug volt, de meg van oldva.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
fatpingvin
addikt
mi volt ez a övidke szünet amíg a cikk nem volt elérhető? 404 page-et kaptam amikor kb 10 perce megpróbáltam hozzászólni.
amúgy a cikkre reagálva, ez pontosan annak a megvalósulása, amit megjósoltam a 12pin PCIe tápcsatlakozók kapcsán: lesznek olyan tápadatperek, amik egy kicsi elektronikával megnyugtatják a kártyát hogy minden oké, tudsz kommunikálni a táppal.A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 3
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fűzzük össze a szavakat :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- CES 2025: AI a grillsütőben
- PH! Darts
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...